Kalıcı kaş, kıl tekniğiyle kaş yaptırma

Merhaba arkadaşlar. Bende dün yaptırdım kıl tekniğiyle fakat inanılmaz derecede acıyor ve kanıyor. İşin bu kısmını da düşünün ve acı eşiği düşük olanlar lokal anestezi yaptırsın. Rötüş için gittiğimde kesinlikle lokal anestezi yaptıracağım. O kadar acıya değdi mi derseniz evet çok memnun kaldım :)
Mrb lar ilk yaptırdığınız da size de abest bi görüntü oldu mu ben de 2 gün oluyo yaptıralı pişmanlığım var kabuklanmaya başladı çok koyu duruyo bi de çok üzgünüm ya

saol cnm bn bu arada yaptırdım bin pişman oldum. arkadaslara tavsiyem yaptırmadan önce bir kez daha düşünün bunun geri dönüşü gercekten cok zor.
Sizin pişmanlık sebebiniz ne oldu ben de 2 gün oldu yaptıralı istediğim gb olmadı çok koyu Nası dışarı çıkacağım bilmiyorum

Bende Adana da yaptırmak istiyorum önerebileceginiz biri acaba birde benim normal yaralarım izle iyileşir bunda öyle bişiy olur mu bilen var mı acaba yara iyileşmem fazla oluyor Dikiş atılınca

bende Bursa'da iyi bi yer arıyorumm
yaptıran arkadaşlar var mı acaba ve fiyat aralığı nedir

İstanbul'da kalıcı kaş ya da kıl tekniğiyle kaş yaptırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yakında düğünüm olacak kaşlarım baya kötü durumda acil yaptırmam gerekiyor. Dövme gibi kaş istemiyorum yalnız. Eğer biliyorsanız fiyatını da yazabilirsiniz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm :)
İstanbul'da kalıcı kaş ya da kıl tekniğiyle kaş yaptırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yakında düğünüm olacak kaşlarım baya kötü durumda acil yaptırmam gerekiyor. Dövme gibi kaş istemiyorum yalnız. Eğer biliyorsanız fiyatını da yazabilirsiniz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm :)
aman derim canım güzel yerde yaptır mutlaka.. Allah mesut etsin düğün üstü zarar gelmeye sana :) :)

ben kartal da birini duydum instagramdan takip ediyorum 650 TL dedi kıl tekniğine
dilek kaya yapan kişinin adı ,fotolarda begendim baya ben de yaptırcam galiba
istanbulu bilmiyorum ama yolun mersine düşerse neva estetik var zeyniye hnm bu konuda uzman işinde çok başarılı

San kuaför emine esen var instagramdan takip ediyorum müthiş yapıyor. Fiyatı 1000₺ ama kesinlikle değer. Sayfasına bi bakın derim

.... instegramdan takip icin ..... Istanbulda kendisi ama illere de gidebiliyo. Birkac kuaföre bağlı olarak çalıştığı gibi evlere de gidip yapıyor. Kuaforde biraz pahalıya geliyo 900/1000 tl arası neredeyse yari yarıya evde 500/600 tl. Tabi yapılacak olan işlemin ağırlığına göre fiyay da değişir.

Son düzenleyen: Moderatör:
.... instegramdan takip icin ..... Istanbulda kendisi ama illere de gidebiliyo. Birkac kuaföre bağlı olarak çalıştığı gibi evlere de gidip yapıyor. Kuaforde biraz pahalıya geliyo 900/1000 tl arası neredeyse yari yarıya evde 500/600 tl. Tabi yapılacak olan işlemin ağırlığına göre fiyay da değişir.
kımden bahsedysnz nasıl ıletısım kurcaz ben evde yaptrmak ısterm kaslarmı

birileri nurdan kuruc un reklamını yapmış burada, buna inanıp gittim,rezillik arkadaşlar gitmeyin.. ispirispir kullanıcısı çalışanı mıdır böyle reklam yapmiş bilmiyorum.. kendisi çok güleryüzlü iletişimi güzel bir insan, yaptığı işe özeniyor fakat iki kaşa da ölçü almadan yaptığı için bir kaşım aşağıda bir kaşım yukarıda kıl olmayan yerdeki çizimler de cılızlığıyla kendini belli ediyor.. pahalıysa iyidir dedim gittim, yok vaktımde peşin 800 tl verdim keşke ödediğime değseydi...

Çok iyi araştırılıp yapılması gerekio...ben izmir alsancakta gül ayten e yaptırdım 1 500 dü ücreti saolsun indirim yaptı! 1 450 ye bi kaş yaptıki 2 senedir çıkartmak için uğraşıyorum...hafif bi kırmızılık kaldı artık kaş kalemiyle idare ediyorum...önce kalemle çizdirin snra kontür yaptırın iice araştırdıktan snra...rengini öyle bi koyu yaptıki esmer değilim saçlarımı koyu kahve boyamak Zorunda kaldım...kaş olmayan yerede dövmeyi taşırdı oralarda parlak siyah oldu ohhh süper dolaştım ortalarda.......:sinirli::sinirli:

uğur arslan!!!

Uğur arslan türkiyenin en iyisi emin olun

İşyerindeki iki arkadaşım bostancıda fatih sarıkayaya yaptırdı ve çok memnun. .Takip ettiğim bir diğer isimde hülya bayram bence. . :)

ben iş arkadaşımın bir tanıdığına yaptırdım ek iş olarak yaptığı için bu işi paraya dökmeyenlerden. 600 ve üstünün de saçmalık olduğunu düşünüyor .bana uygun fiyata yaptı kaş hemen boyayı almadı 2,5 saat uğraştı .
3. gün doğallaştı bayıldım kıl tekniği ile yaptı bu kadar güzel olacağını bilseydim çok önceden yaptırırdım .
300 tl ye yaptı ama sağolsun severek özenerek yapıyor .
resim ekliyim :) resmen 5-6 yaş gençleştim :)

Eklentiler

• IMG-20160525-WA0011.jpg
    IMG-20160525-WA0011.jpg
    62,1 KB · Görüntüleme: 2.010
ben iş arkadaşımın bir tanıdığına yaptırdım ek iş olarak yaptığı için bu işi paraya dökmeyenlerden. 600 ve üstünün de saçmalık olduğunu düşünüyor .bana uygun fiyata yaptı kaş hemen boyayı almadı 2,5 saat uğraştı .
3. gün doğallaştı bayıldım kıl tekniği ile yaptı bu kadar güzel olacağını bilseydim çok önceden yaptırırdım .
300 tl ye yaptı ama sağolsun severek özenerek yapıyor .
resim ekliyim :) resmen 5-6 yaş gençleştim :)
Sizinkisi de aşırı kötü değil ama kıl tekniği gibi durmuyor dövme gibi daha çok 300tlye anca o kadar inanın arada baya fark var fiyat olarak ama bakarsanız ciddi de fark var iki kaş arasında

Eklentiler

• image.png
    image.png
    257,4 KB · Görüntüleme: 1.580
Çok iyi araştırılıp yapılması gerekio...ben izmir alsancakta gül ayten e yaptırdım 1 500 dü ücreti saolsun indirim yaptı! 1 450 ye bi kaş yaptıki 2 senedir çıkartmak için uğraşıyorum...hafif bi kırmızılık kaldı artık kaş kalemiyle idare ediyorum...önce kalemle çizdirin snra kontür yaptırın iice araştırdıktan snra...rengini öyle bi koyu yaptıki esmer değilim saçlarımı koyu kahve boyamak Zorunda kaldım...kaş olmayan yerede dövmeyi taşırdı oralarda parlak siyah oldu ohhh süper dolaştım ortalarda.......:sinirli::sinirli:
Merhaba önceki ve sonraki hali var mı acaba?bende yaptırdım hiç memnun değilim koyu duruyor saçımın rengini açıcam açtıramıyorum :KK43:

Ya bazı arkadaslar ya cok zenginler paralarini nereye sacacaklarini sasiriyorlar,ya da aşırı saflar !bu is maksimum olsun da 500~600 tlye mal olsun.ne bu yani atla deve mi?bin küsur lira vermek enayilik bence!her isin bir ederi vAr piyasayı arastiran biri olarak söylüyorum bunu,yazik yazik guzellesmek ugruna kandirilmayin

X