- 21 Şubat 2015
- 3
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi Eceatakan12
İstanbul'da kalıcı kaş ya da kıl tekniğiyle kaş yaptırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yakında düğünüm olacak kaşlarım baya kötü durumda acil yaptırmam gerekiyor. Dövme gibi kaş istemiyorum yalnız. Eğer biliyorsanız fiyatını da yazabilirsiniz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm :)
İstanbul'da kalıcı kaş ya da kıl tekniğiyle kaş yaptırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yakında düğünüm olacak kaşlarım baya kötü durumda acil yaptırmam gerekiyor. Dövme gibi kaş istemiyorum yalnız. Eğer biliyorsanız fiyatını da yazabilirsiniz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm :)
kaş için ünlülerden aslı şeni beğenirim.instagramında o paylaşmıştı leventte bi yerin ismini vermişti. ashley joy olarak instagramda aratın geçtiğimiz haftalarda paylaşmıştı burcinsivrioglu diye birini.ama fiyatını bilmiorum.biraz pahalı olabilir. nisanda ben de yaptırmak istiyorum.İstanbul'da kalıcı kaş ya da kıl tekniğiyle kaş yaptırabileceğim iyi bir yer biliyor musunuz? Yakında düğünüm olacak kaşlarım baya kötü durumda acil yaptırmam gerekiyor. Dövme gibi kaş istemiyorum yalnız. Eğer biliyorsanız fiyatını da yazabilirsiniz. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirm :)
merhaba aceba sivasta kime nerede yaptırdınız bana yardımcı olabilir misiniz? rica etsemSlm arkadaşlar her önüne gelen kas kont ve kıl tekniği çalışıyo insanlar artık ticarete dökmüş bu işi sivas ta yapan bi bayan var af güzellikte yaptığı iş mükkemmel eğitimini yurt dışından almış çok prensipli ve temiz yapıyo
tşk ederim bu kadar hızlı beklemiyordum bu saatte çok sağolun ama sivasa pek bilmiyorum af güzellik nerede tel falan varmı sizde ulaşabilmem içinAf güzellikte fidan Hnm ve emel Hnm var yalisvegece Hnm
internetten bakıp buldum çok teşk ederim hayırlı gecelerAf güzellikte fidan Hnm ve emel Hnm var yalisvegece Hnm
Teşekkür ederimBeyaz vazelin kullanın ağrı kesici alın mimarak Hnm
Merhaba, Estetik International kliniklerimizde kaş ekimi yapılmaktadır. Fiyat bilgisi konusunda Sağlık Bakanlığınca belirlenen bazı kurallar var, bu sebeple, size özel mesaj yoluyla ulaşacağız, lütfen özel mesajınızı kontrol edin
ben kartal da birini duydum instagramdan takip ediyorum 650 TL dedi kıl tekniğine
dilek kaya yapan kişinin adı ,fotolarda begendim baya ben de yaptırcam galiba