Kalıcı kaş, kıl tekniğiyle kaş yaptırma

kartal da kordon mahallesinde , instegramda hesabı falan var , kalıcı makyajdilekkara diye ararsınız.

kalıcı makyaj da son zamanlarda yurt dışında çok talep gören microblading 3D (3 boyutlu) yöntemi var...
İstanbul da varmı şuan izmir de sadece ... güzellik merkezinin sahibi Nurdan hanım bu uygulamayı yapıyor ve gerçekten kaş gibi duruyor kıl tekniğinden çok daha başarılı...instagram ve facebook dan takip etmenizi tavsiye ederim...ben yaptırdım ve ÇOOOKKKKKKK MEMNUNUM...:)

Eklentiler

• 11016090_562288590580064_3800412200946012019_n.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 8.250
Son düzenleyen: Moderatör:
araştırdım bu siteleri buldum , işinize yarar

Instagram .... canlı canlı yapılan işi görmek daha işe yarar :)

Ben de çok düşündüm yaptırmak ama gözüm almıyor. Ya beğenmezsem ne olacak? Kafayı yerim sonra. En azından iyi ya da kötü kendi kaşlarım.

... instagram dan takip edin dayanamayıp yaptiracaksiniz bence ☺

Kalıcı makyaj için bana ulaşabilirsiniz. Kullanılan boyalar bitkiseldir. Uluslararası ölçümlere tabidir. Dövme kadar kalıcı olmayıp kişinin deri yapısına göre 1-4 yıl arasında yenilenmesi gerekir.

microblading ile kaş kontürleme yapıyor musunuz ? kaşlarım hafif seyrek hangi uygulama benim için uygun olur acaba?

arkadaslar bende kıl tekniği ile kaş yaptırmak istiyorum fakat cesaret edemiyorum. pişman olmakta istemiyorum. daha önce yaptırdıgınız ve iyi bildiginiz birisi var mı? ve tecrubelerınızı paylasabılırmısınız ? sımdıden tesekkurler

etılerde esmeray yıldırım varmıs bırde florya senlıkkoy karakolunun orda tugba varmıs ben esmerayın uygulamalarını gordum ınstgramda dıgerını bır tanıdıgım yaptırmıstı 600 tl fıyatı bır arastır ıstersen bunları

saol cnm bn bu arada yaptırdım bin pişman oldum. arkadaslara tavsiyem yaptırmadan önce bir kez daha düşünün bunun geri dönüşü gercekten cok zor.

Merhaba arkadaşlar Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş yaptırıcak kişiler öncelikle uzman kişinin bu işlemi uygulamak için belgeleri varmı ne kadar suredir bu işi yapiyor,gittikleri yerin hijyen durumu işlem sırasında kullanılan iğneler steril mi bunlara dikkat etmeli. Tabiki Uzman kişinin daha önce yapmış olduğu Kıl Tekniği Kaş çalışmalarının da örneklerine bakıp karar vermeli. İşim gereği konuyla ilgiliyim ama henüz bu işi yapmıyorum. Arastirmalarim sonucu Türkiye de Microblading 3D Kıl Tekniği Kaş uygulamasini yapan ve eğitimini veren Mehmet Fatih Bozkurt beyle tanıştım. Tam bir profesyonel yurtdışındakilerden çok daha iyi ve cok doğal kaşlar yapıyor. Microblading kıl tekniği kaş yaptırmak arkadaşlar için bilgi olsun doğru yerde doğru işlem yaptirabilin diye yaziyorum bunlari çünki herkes bilinçli değil herkes kil teknigi yaptigini soyluyor. Mehmet Beyin yaptigi kaşlari görene kadar karar vermeyin derim. Mehmet Beyi facebook ve instagram da Mehmet Fatih Bozkurt yazarak bulabilirsiniz. Kendisinden eğitim almak için sabirsizlaniyorum.

bende kaşlarımı ank da yaptırdım gecen sene, çok ünlü bir bayana. Sonra bu işe merak saldım hatta eğitimler falan da aldım ama tabiki mesleğim bu değil. Mehmet beyin kullandığı kaleme ve diğerlerinn kullandıklarına bakın. Mehmet bey hariç hepsinin kablolu elektrikli dövme kalemi kullanıyor, benim kaşımda elektrikli olan kalemle yapıldı sonuc ?? 4 ay sonra aktı altta kızıl kahve kaldı. Direkt kalem ucu iğne olanla yaptırın arkadaşlar, ben şimdi kaş altlarımda eskiden kalan izlerin tamamen akmasını bekliyorum, ardından kaşlarımı yaptırcam ama asla elektrikli olan cihazlarla değil...

Kızlar ben yaptırmadım ama sildirdim kaşlarımı.Ayten Moruk gittim orada kaşını yaptığı bayanları gördüm çok doğal ve güzel kaşlar yapmıştı.Isteyen herkes bana özelden yazabilir ulaşmak isteyen olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…