Kalıcı Makyaj Uygulamaları kalıcı göz makyajı eyeliner

Kalıcı makyaj yaptıranlar, kalıcı makyaj kaş, kalıcı makyaj nedir, kalıcı makyaj nasıl yapılır, kalıcı makyaj silme, kalıcı makyaj fiyatları, kalıcı makyaj dudak

papatyaa80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
136
11
98
Ankara
arkadaşlar kalıcı göz makyajı eyeliner yaptırmayı düşünüyorum..çünkü eyeliner çekmeyi çok denedim ama başarısızım..merak ediyorum çok şişme, acı, mikrop kapma gibi şeyler yaşadınız mı? yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum..

Kalıcı Makyaj Konusunda Armin Hocaya bir danış derim bu sayfada direk yanıtlıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben üç gün önce kalıcı eyeliner yaptırdım acıyı sadece eyeliner dış hat çizgisini çekerken yaşadım onu da çizgi belirlerken uyuşturucu krem sürmezsek daha düzgün görünür dediler, birkaç dakika acıya katlayabilirim diye düşündüm . Daha sonra zaten uyuştu krem sürüldü. Şişme o an olmadı ama iki gündür sabah kalktığımda gözlerim şişiyor ama öğleden sonra geçiyor, uygulamadan sonra sabah akşam sürülen bir krem verildi onu uyguluyorum zaten 5 gün su değdirilmiyor ve makyaj yapılmıyor krem sürmeden önce de ellerimi güzelce yıkıyorum . Bence işin uzmanı yaptıktan sonra pek sorun yaşanacağını sanmıyorum tabii benim alerjik bir bünyem Yok bence deri yapısı da önemli

Bence yaptirma evde kendin eyeliner cekmekle uğraş deneyw deneye düzgün yaparsın ki netten makyaj videolarini izleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…