• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalıcı dudak dolgusu

Baya başarılı:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin dudağı kalın olacak diye bir şey yok. Herkesin burnu güzel olacak diye bir şey de yok. Herkes birbirine benzer oldu. Ne gerek var Allah aşkına?
Siz de ince dudaklı olun. Tabi sizin kararınız ama dolgu yaptırıp da güzel olan bir Allah’ın kulunu görmedim.
Yapay bir şey bi de.
Güzellik anlayışını kendinize göre belirleyin çevreye göre değil.

Sorma sabah bir kız gördüm, kaşlarını yaptırmış, burnunu yaptırmış hele o dudaklar dolgu aman aman güzelleşeyim derken epeyce çirkinleşmiş. Para verip çirkinleşen kadınları anlamıyorum.Şimdi git sor o kıza kendini Adriana Lima filan sanıyordur halbuki hiç öyle değil.

Niye burada estetik operasyon geçiren ya da dudak dolgusu gibi işlemler yaptıran kadınlar yeriliyor ki alttan alta. Beğenmediği bir yeri varsa yaptırabilir, bu gayet doğal. Dudak dolgusu yaptırıp çok güzel taşıyan kadınlar var ama biz onun dolgu olduğunu anlamıyoruz bile, çünkü başarılı, işin ehli kişilere yaptırıyorlar.

Konu sahibi kalıcıdan ziyade geçici dolguya yönelin, öyle çabuk erimiyor sanıyorum ki.

Dolgu yaptirmak istiyorsaniz yaptirin.bende hic sevmem ince dudak ruj surunce hic iyi gozukmuyor bence ama asiriya kacmayin yuzunuze yakisacak derecede yaptirin.benimde dudagim ince olsa yaptirirdim ama Allaha bin sukur olsun oyle dudak vermiski bana goren 10kisiden 9 u ne guzle dudaklarin var dolgumu yaptirdin?cok basarili olmus diye soruyor )) biraz övdum qaliba :D

bence dudak dolgusu yerine hlaru asit yaptırın.bir harika .çok dogal .benimde inceydi yaptırdım vede çokk memnunum..tavsiye ederim.

Ay yorumlaru okurken çatladım gülmekten yahu
Size ne yaptırsın kadın
Dudağım ince diyor beğenmiyorum diyor
Bende yaptırcam permalip en incesini koydurucam doğal duruyor çatlayın haha

Back