• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kalıcı dudak dolgusu

Kalici dudak dolgulari yapmak tehlikeli diye biliyorum eger begenmezseniz ya da yapay bir goruntu olusursa kalici olacagindan o goruntuyu yok edemezsiniz

Gecici dolgular daha iyi ancak maliyetli.

Ama kalici olacagina hic olmasin daha iyi derim ben.

Kalici dudak dolgulari yapmak tehlikeli diye biliyorum eger begenmezseniz ya da yapay bir goruntu olusursa kalici olacagindan o goruntuyu yok edemezsiniz

Gecici dolgular daha iyi ancak maliyetli.

Ama kalici olacagina hic olmasin daha iyi derim ben.
beğenilmeyince çkartılabiliyormuş.

beğenilmeyince çkartılabiliyormuş.

Lutfen kalici olan bir seyi uygulatmayin enjekte ettirmeyin vucudunuza.
Doktorlarla gorusunce onlar da size geciciyi onereceklerdir. Kalici dolgu yaptiginiz yer dudaginiz olacak, yuzunun tam ortasinda. Begenilmeyip cikarildiginda orda meydana gelecek herhangi bir degisiklik inanin cok goze batar. Tavsiyem uzman bir estetik cerraha giderek fikir almaniz yonunde.

Kylienin doktorunu bulman gerek.
Kadın pastırma dudaktan ne hale geldi

implantta başka.benim dediğim permalips tarzı
Kalıcı Dudak İmplantı Permalip
permalip-2016.jpg
Dolgun dudaklara sahip olmak için en sık başvurulan yöntemlerden bir tanesi geçici dolgulardır. Ancak hastalar ya kalıcı dudak dolgunlaştırma işlemi talep ederlerse ne olacak? İşte bu durum Permalip kalıcı dudak silikonu ile çözümlenmektedir.

Permalip dudak silikonu, ömür boyu kalıcı olan, bozulma, kopma, aşınma, patlama yapmayan, oldukça yumuşak, dudağa uyumlu, FDA tarafından onaylı ve yıllardır kullanılan bir kalıcı dudak implantıdır. Aslında bu bir kalıcı dolgu işlemi değil kalıcı dudak dolgunlaştırma, dudak büyütme işlemidir.

İnsanlar artık kalıcı olanları tercih etmiyor ki bence de tercih etmeyin. Geçici olanlar da hemen eriyip gitmiyor zaten gayet rahat kullanırsınız, belli aralıklarla da yeniletirsiniz. Çok doğal sonuçlar elde edenler var istiyorsanız yaptırın bence.

Herkesin dudağı kalın olacak diye bir şey yok. Herkesin burnu güzel olacak diye bir şey de yok. Herkes birbirine benzer oldu. Ne gerek var Allah aşkına?
Siz de ince dudaklı olun. Tabi sizin kararınız ama dolgu yaptırıp da güzel olan bir Allah’ın kulunu görmedim.
Yapay bir şey bi de.
Güzellik anlayışını kendinize göre belirleyin çevreye göre değil.

Back