- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.201
ama bana göz kırpmaaa:18:
aaaaaaaaa neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama bana göz kırpmaaa:18:
Eş durumundan gidersin heralde? :26:
toplantı yapmışsın, nasıl gecti toplantı
Selamlar herkese,
sadece iki kelam içimi dökmek için geldim
laf sokmuşsun gibi hissediyorum hiç sevmiyorum o smileyiaaaaaaaaa neden
Selamlar herkese,
sadece iki kelam içimi dökmek için geldim :26:
insallah insallah
iyiydi canm ya aslında bazen eglencelı oluyo burası da velilerımın bazıları türkçe bilmiyo işey dıyolar ben anlamıyorum falan
laf sokmuşsun gibi hissediyorum hiç sevmiyorum o smileyi [/B]
Eşimin kardeşi (görümcem diyemiyorum bana yakın biri gibi durmasın diye), bana evliliğimi zehir etmişti. Şimdi hiç görüşmüyoruz. Biraz önce hamile olduğunu öğrendim. Bende hala bişey yok :26: Çok moralim bozuldu neden bilmiyorum
Eşimin kardeşi (görümcem diyemiyorum bana yakın biri gibi durmasın diye), bana evliliğimi zehir etmişti. Şimdi hiç görüşmüyoruz. Biraz önce hamile olduğunu öğrendim. Bende hala bişey yok :26: Çok moralim bozuldu neden bilmiyorum
yok ya ben çok sık kullanırım ama öyle bir anlam için değil
eeee mutsuz olman için ne var ki hamilesin işte. görümceni de salla uzak dur iyi gelir
aileler neden cocuklarının eslerını mutsuz eder kı hiç anlamam :18: üzme kendını canm ya senın de olur insallah aranız kötü odugu için üzülmüşsün anlasılan senden önce olmasına allah size de nasıp eder inş ne zaman evledndın kı
Ben hamile değilim ki o hamileymiş
Ne kadar zor :26:
Allah sabır versin canım, orda olmak ve o çocuklarla uğraşmak hakikaten zor.
Ne güzel görüşmüyormuşsunuz işte, kurtulmuşsun.. takma kafana.
Hamileymişsin bak sevinsene
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAllah
Sanırım bunun için üzüldüm. Bana o kadar çok zarar verdiler ki... 10 ay oldu ben evleneli, ya benim hiç bebeğim olmazsa
Evet ben sen hamilesin sandım...
üzülme ama hatta bence görümcen için sevin şimdi sizinle uğraşamazda.
Allah sana da nasip etsin
İnşallah :26:
inşallah Allah razı olsun.Ay ben 'hamile olduğumu öğrendim ' diye okumuşum çok pardon
Seninde olur bebişin, niye moralinin bozuyorsun ki. hayırlısnı dile hep. zamanı gelince olur inşAllah. sıkma canını..
güzel düşün güzel olsun. şimdi böyle kötü düşünürsen hiç olmaz.
hem üstüste olmaması daha iyi biraz arası olsun.
Rabbim ne zaman isterse o zaman olur Allah aratmasın
siz deniyor musunuz yoksa daha planlı bir şey yok mu