- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
- Konu Sahibi Terazikadini16
- #1.221
buyur yaz dinlerim .....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya ben çok sık kullanırım ama öyle bir anlam için değil
hahahha.pekala o zaman (ben kndmi kötü hssederim biri o smleyi yapnca )
2 yıl bide. bi an önce gidersin inşAllah canım benm.hem de nasıl zor canm ya bu sene 2. yılım gecen sene deli oluyodum bu sene alıstım heralde gülüp geciyorum cogu seye :26: insallah yazın giderim sevdicegimin yanına da rahat ederım
Üzme kendni. sohbetimizi bölmeden ayrıca, her zaman gel, bekleriz.Amin.. Şimdi benden önce doğuracağı için de ayrıca sevinçlidir kendisi eminim.
Kendimi şuan çok kötü hissediyorum özür dilerim sohbetinizi de böldüm iş yerindeyim ağlamak istiyorum ağlayamam
bunu da çok sık kullanırım bide bunu
Sanırım bunun için üzüldüm. Bana o kadar çok zarar verdiler ki... 10 ay oldu ben evleneli, ya benim hiç bebeğim olmazsa
insallah ya zaten düğünden sonra evimi kocamı bırakıp gelmeyı hiççç düşünmüyorum2 yıl bide. bi an önce gidersin inşAllah canım benm.
favorilerim
tabi o günleri görebilirsekbak sen suna bi de söylüyo sen atanınca öğrencilerın de öyle yaparsa görürüm ben senı
tmm ederim speedy acilen hamiş olsun derim :)sen şimdidena dua et bu ay hamile olabiliyim. Eylülde oraya gelirsek bursaya da geçeriz zaten o zaman görüşürüz kanka
olur mu olur :)olursa da başımzn üstünde yeri var bebişimin :)işin olucana bak sen bi bakıomusun sürpizzzz hahaha çok var öyle bi tanıdıgım 4 yıllık evliydi ilaçla korunmuyorlar ama korunuyorlardı işte bi gördüm dedim bebek yokmu daha erken dedi 6 ay sonra gördüm hamile hehe ee dedim ne oldu kaza kursunu dedi hahahaha :dd
kıskanmış olma ihtimalin? :26:Eşimin kardeşi (görümcem diyemiyorum bana yakın biri gibi durmasın diye), bana evliliğimi zehir etmişti. Şimdi hiç görüşmüyoruz. Biraz önce hamile olduğunu öğrendim. Bende hala bişey yok :26: Çok moralim bozuldu neden bilmiyorum
tabi o günleri görebilirsek
tmm ederim speedy acilen hamiş olsun derim :)
olur mu olur :)olursa da başımzn üstünde yeri var bebişimin :)
kıskanmış olma ihtimalin? :26:
tabi o günleri görebilirsek
tmm ederim speedy acilen hamiş olsun derim :)
olur mu olur :)olursa da başımzn üstünde yeri var bebişimin :)
kıskanmış olma ihtimalin? :26:
Sanırım bunun için üzüldüm. Bana o kadar çok zarar verdiler ki... 10 ay oldu ben evleneli, ya benim hiç bebeğim olmazsa
hadi bakalım hayırlısı :) yok ben kızmam herhalde ya "sizi gidi keratalar" diyip geçerimgörürsün bebegm ya insallah o zmn öğrencilerıne kızarsın neden gelmedı velilerınız dıye eski günlerı unutup
hadi bakalım hayırlısı :) yok ben kızmam herhalde ya "sizi gidi keratalar" diyip geçerim
burda bugün pazar kuruluyo şöyle bi bakayım dedim bi tane amca civciv satıodu dayanamadım 2 tane aldım çok tatlılaaaaaaaaaaaar yerim bn onları
yok lan tertemizler çok seviorum bn hayvanları, acayp sevgm var onlara karşı kedi köpek kuş civciv hiç fark etmz her türlü hayvanı seviorum nasıl bi insanm bnhayrlısı tabı canm allah gönlune göre verr inş
hadı yaao civcivlerden burda da satılıyo cok tatlılar ama kötü kokuyolar yaa
burdayız kankeytaaaaa gel hele şöyle iki kaynatakherkes nerde gittim geldim
burdayız kankeytaaaaa gel hele şöyle iki kaynatak
sorma ya bi boş bırakıyoz anında duruo muhabbet, biz mi yürütüoz sohbeti nesen gittin ben gittim muhabbet durmuş kanka topikimiz her zmn muhabbetli olsn ne güzel oluyo
sorma ya bi boş bırakıyoz anında duruo muhabbet, biz mi yürütüoz sohbeti ne
yok lan tertemizler çok seviorum bn hayvanları, acayp sevgm var onlara karşı kedi köpek kuş civciv hiç fark etmz her türlü hayvanı seviorum nasıl bi insanm bn
hadı ya iyi o zaman temızlerse ben korkuyom hayvanlardan sevmıyom da o yuzden
yok lan tertemizler çok seviorum bn hayvanları, acayp sevgm var onlara karşı kedi köpek kuş civciv hiç fark etmz her türlü hayvanı seviorum nasıl bi insanm bn
aa niye korkuyosun kız kçücük çok tatlılaaaaarrr