- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Terazikadini16
tüh ya şimdi ne kaynatırdık o da olsaydı bgn dersin yok dmi senin? (hoş olsa da bişe fark etmio da )
hadi lan ıı ııhh yoktu yemek yidim de geldm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tüh ya şimdi ne kaynatırdık o da olsaydı bgn dersin yok dmi senin? (hoş olsa da bişe fark etmio da )
bende katılmak istiyorum size
benden de iyilk nolsun evdeym, biraz ders çalıştm snra attım kndimi pc başına ne işle meşgulsün cnm?
gerçekler zoruna gitti tabi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar afiyet olsun da ben de acıktım sanki ya şimdi fark ettim gel bana da bi yemek yap biliorm çok ustasındır mutfaktahadi lan ıı ııhh yoktu yemek yidim de geldm
gerçekler zoruna gitti tabi doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar afiyet olsun da ben de acıktım sanki ya şimdi fark ettim gel bana da bi yemek yap biliorm çok ustasındır mutfakta
tabi ki buyur sen de gel hoşgeldn aramıza :)bende katılmak istiyorum size
yok biyoloji öğretmneiyim bn cnm :) kpss çalışıorm işte belki bi umut atanırım die unlu mamüller mi ayyy çok severm hamur işlerini ben deeeeöğrencisin sanırım :) bende nişanlımla birlıikte unlu mamüller üzerine dükkanımız var oraya bakıorum o yapıo pastaları ben satıorm yiorum :))
gurme lady yap sen rumuzunu ahahahdelisin manyak yemek yaparım
gurme lady yap sen rumuzunu ahahah
ben de seçerim o yüzden gel bana yemek yap diorum zaten herkesin yaptığı şeyleri yemem bnm gbi seçici olan anlar halimi sadecede get olm öyle herşeyi yemem ben acaip yemek seçerm
ben de seçerim o yüzden gel bana yemek yap diorum zaten herkesin yaptığı şeyleri yemem bnm gbi seçici olan anlar halimi sadece
ben varım özledm seniHiiaaa.
Kimse yok mudurr
ben varım özledm seni
ballama ne? :) napim yavrum benzemez kimse sana.yı izliorum :) sen napıosun görüşemedk bugün hiç?Oyy. Ballamaa
yeruuumm.
Nbysun teraziim
ballama ne? :) napim yavrum benzemez kimse sana.yı izliorum :) sen napıosun görüşemedk bugün hiç?
ben akşamdan beri buralardaym nazom önceki sayfalara bakarsan görürsün :) evt ya bni de baydı arada bi bakıorm bn de şimdi bal mıyım ? oy utandım sen de pek tatlısın nazo :) görüşemeynce özlüorum valla :)Dallama dyecektim ballama demisim pardon qeqwewew. (baalsin baaal)
Bende izlydum coook sikildim nese karabocek i izlerken seyfi d. Azitti. Baydiii. Kapattim bende.
Gelmedin nete. Gerci ogleden sonra bende takilamadim cok fazla
hoşgeldn kuşburnu marmelatı baya olmuştu görüşmeyeliopppss ben geldm