- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Terazikadini16
hoşgeldn kuşburnu marmelatı baya olmuştu görüşmeyeli
he la çok oldu 2 saat mi ne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldn kuşburnu marmelatı baya olmuştu görüşmeyeli
ahahah olsun o da çok acayip kanım ısındı size lan valla billa ölümüne kankayıkhe la çok oldu 2 saat mi ne
Hosgeldin la sipaydiii.opppss ben geldm
ben akşamdan beri buralardaym nazom önceki sayfalara bakarsan görürsün :) evt ya bni de baydı arada bi bakıorm bn de şimdi bal mıyım ? oy utandım sen de pek tatlısın nazo :) görüşemeynce özlüorum valla :)
ahahah olsun o da çok acayip kanım ısındı size lan valla billa ölümüne kankayık
Hosgeldin la sipaydiii.
Benm gulsenle isim olmaz gecen aksam sylediklerimi hatirla
tylol hot içmiş galiba :) tamam cnm yarın anlatrm tekrardn geçmiş olsun iyi uykular kankeyta :)Tisikkrlr kankeytam.
Bi ilac ictim felaket uykumu getirdi.
Ben uykuya geciyorum.
Yarin goruselim. Seni merk edyrum neler oldu neler bitti. Yarn anlatcaksin
hahahayt topiğin başlığını değiştircem kolay kolay kimseye ısınamayıp ısınınca da kanka olanlar derneği diyeaynen laa ben kolay kolay ısınmam kmseye ama seviyorum sizi
hahahayt topiğin başlığını değiştircem kolay kolay kimseye ısınamayıp ısınınca da kanka olanlar derneği diye
evettt yıne bennapıonuz sekerler
hoşbuldum canm eh işte biraz gitti arada degişiklik iyi gelıyogüzel isim buldun
hoşgeldn yavrum gitti mi skıntın
hoşbuldum canm eh işte biraz gitti arada degişiklik iyi gelıyo
iyi akşamlar arkadaşlar..
nasılsınız ?
güzel isim buldun
hoşgeldn yavrum gitti mi skıntın
iyidir iyidirrrr
iyidir iyidirrrr
merabaaaa hoşgeldinnn biz iyiyiz sen nasılsın
hoşgeldin cnm :) napalım muhabbete devam sen naptın gezdin gezdin geldin dimi? :)evettt yıne bennapıonuz sekerler
cnm pardon? kim mesaj attı sana buradan?özelden msj atan arkadaşlarıma teşekkür ederim ama cevap yazamıyorum, çünkü msj sayım yeterli değilmiş!!!
çok yaratıcıyımdır kankagüzel isim buldun
iyi akşamlar tatlm iyilk seni sormalı? :)iyi akşamlar arkadaşlar..
nasılsınız ?
hoşgeldin cnm :) napalım muhabbete devam sen naptın gezdin gezdin geldin dimi? :)
ama yarın velı toplantım var yıne okula gidicem ya pufff
hoşbulduk teşekkür ederim iyim sükür olsun azcık uyumusum ters hareket yaptım galba bacagıma kramp girdi çok acıo onun dışında bişey yok hayatınız nasıl gidiyor herşey yolundamı ?
hoşgeldin cnm :) napalım muhabbete devam sen naptın gezdin gezdin geldin dimi? :)
cnm pardon? kim mesaj attı sana buradan?
çok yaratıcıyımdır kanka
iyi akşamlar tatlm iyilk seni sormalı? :)
amannn cumartesi cumartesi bunlarda
bnm açımdan iyi allaha şükür
yaratıcı ayfommm