- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
- Konu Sahibi Terazikadini16
ena terazı garısı bna niye alıntıyla cvp vermedn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözden kaçmış bebeğim affet çok afedersin ... sen unutulcak hatun musun nasılsın atarlı gülistan?ena terazı garısı bna niye alıntıyla cvp vermedn
slm cnm hoşgeldn :) tanıtmak ister msin kendini?slmm ben yeni katıldım aranıza burda insan kendini hiç yalnız hisstmiorum :)
gözden kaçmış bebeğim affet çok afedersin ... sen unutulcak hatun musun nasılsın atarlı gülistan?
kızlar ii akşamlar hpinize ben çıkıyorum mesai biter eve kaaçayım :)
yok be ne gezmesi evle uğraştm baya snra brz da kpss çalıştm o kdr he bide tv izledm onu da unutmayalm sen neler yaptn?atara getirme olum tamam affettm hadi
naptın lan ortalıkta yoktun gezdn dmi bgn
kesnlkle patladm skıntıdan
yok be ne gezmesi evle uğraştm baya snra brz da kpss çalıştm o kdr he bide tv izledm onu da unutmayalm sen neler yaptn?
aynen ya yeter evde pınekledıgım arkadasa gideym barı ben kalkıp öpüyorum sizi gelınce görüşürüz yıne
bebeğim :) iyilk seni sormalı? :)
bana pas vermedin küstüm git güle güleaynen ya yeter evde pınekledıgım arkadasa gideym barı ben kalkıp öpüyorum sizi gelınce görüşürüz yıne
yine mi? çok monotonsun (diyene bak )ben naparm oturdum öyle malak gibi
pattiiiiiiiiiiiiim :) nbr ya seni buralarda gören cennetlik
hahayt aynen baya bi koyulaştırdık muhabbeti
ooo pek iddialı bi giriş oldu buyur gel hoşgeldn :)
selam cnm sen de hoşgeldn aramıza :)
evt tanışmıoruz ama nazoyu fln tanıosun sanırm diğer topicten :)
bebeğim :) iyilk seni sormalı? :)
bana pas vermedin küstüm git güle güle
yine mi? çok monotonsun (diyene bak )
yine mi? çok monotonsun (diyene bak )
tmm küsmedim, ağlama sen neyse gidiomuşsun gece görüşürüz artık geldiğinde kuzm he bu arada sen de seviliosun <3 :)olur mu kuzum ya ben yemek yemeye gitmiştim sen o ara gelmıssın görür görmez hmn yazdım seviom kız ben senı pas vermez olurmuyum küsme bana aglarım bakkk
rica ederiz de sen de katılsana muhabbete böyle övgü dolu sözler duymak mutlu etti bizi :) nasılsın? :)tesekkür ederim...cok güzel dostluklar edinmişssinz bilgi paylasımları cok hosuma gitti. aklına takılan bi konuda binlerce kişiden fikirler geliyor bu cok güzel sayenizde cok sey öğrendim :)) teskkrler
ahahah aman ne büyük değişim evrim geçirdim resmen gel sana da çalıştırayım sayısalım çok sağlamdır ayıptr söylemesiolsn sen değişiklk yapıp ders çalışmışsn o da bi gelişme
ahahah aman ne büyük değişim evrim geçirdim resmen gel sana da çalıştırayım sayısalım çok sağlamdır ayıptr söylemesi
nie be? çok güzel anlatırım şıp die anlarsın valla sahi bgn boncuk yok hiç görüşemedk :/sayısaaallll
bennnnn
aynı cümlenin içinde
yok almıyım anacım
nie be? çok güzel anlatırım şıp die anlarsın valla sahi bgn boncuk yok hiç görüşemedk :/
tmm küsmedim, ağlama sen neyse gidiomuşsun gece görüşürüz artık geldiğinde kuzm he bu arada sen de seviliosun <3 :)
rica ederiz de sen de katılsana muhabbete böyle övgü dolu sözler duymak mutlu etti bizi :) nasılsın? :)
tüh ya şimdi ne kaynatırdık o da olsaydı bgn dersin yok dmi senin? (hoş olsa da bişe fark etmio da )geldi bi ara snra çıktı
benden de iyilk nolsun evdeym, biraz ders çalıştm snra attım kndimi pc başına ne işle meşgulsün cnm?:) iyiyim tesekkr ederim suan işteim bende calıyorum bi taraftanda nette geziniorum. sen nasılsın