- 11 Mart 2013
- 2.621
- 19
- Konu Sahibi Terazikadini16
amannn cumartesi cumartesi bunlarda
aynen ya bi rahat yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amannn cumartesi cumartesi bunlarda
uykunda kramp girmiş sanırsam :26: iyi ettin gel gel :) rumuzdaki 60 neyin simgesi? tokatlı falan mısn yoksa? :)teşekkür ederim iyim ama bacam çok acıo kafam dagılsın diye sizlerle sohpete geldim (((
her zmnki gbi örtmen olmak zor iş hocam, ben de umutla bekliorum veli toplantısı yapacağm günlerihmm evet ya burda muhabbet baya koyu masallah gezdm geldm de yarın yıne okula gidecem ya haftasonu bile calıstırıyolar insanı bi rahat yok
uykunda kramp girmiş sanırsam :26: iyi ettin gel gel :) rumuzdaki 60 neyin simgesi? tokatlı falan mısn yoksa? :)
her zmnki gbi örtmen olmak zor iş hocam, ben de umutla bekliorum veli toplantısı yapacağm günleri
keyifsiz gibisin ?
aynen ya bi rahat yok
yok canım bişeyim yok
gitme sende
olur mu kı dersin kızz durduk yere işimden olmıyım bi de
yok yokkk git kanına girmicem
valla ya öğretmen hastalığı die bi hastalık bile var hatta : faranjit sahi hiç oldun mu kız?hem de nasıl zor anacım bi de derler öğretmenler yata yata para kazanıyo bı ben göremedım bu yatan öğretmenlerı ne hikmetse öğrenciler yetmedı simdi de ailelerı allah sonumuzu hayır ede
demi basıma iş almıyım smdı bi saatlık bişey için kuzu kuzu gidip geleym
uykunda kramp girmiş sanırsam :26: iyi ettin gel gel :) rumuzdaki 60 neyin simgesi? tokatlı falan mısn yoksa? :)
bu aralar çok oluo yaw inletio resmen meretsiz esim tokatlı ben göçmenim ona jest olsun die yaptım hehehe kütük oralı oldu napalım dogum bakırköy kütük tokat hehehe
enaaaaaaa hemşo buldum :) ben de tokatlıyım benim de eşim göçmen ahaha tam tersi durum hatta bnm eşimin kütüğü de bakırköybu aralar çok oluo yaw inletio resmen meretsiz esim tokatlı ben göçmenim ona jest olsun die yaptım hehehe kütük oralı oldu napalım dogum bakırköy kütük tokat hehehe
yok canım bişeyim yok
hamile kadınım ben uzuldum dedim canı sıkkın dedim içim burkuldu yaw
yok yokkk git kanına girmicem
valla ya öğretmen hastalığı die bi hastalık bile var hatta : faranjit sahi hiç oldun mu kız?
hamile kadınım ben uzuldum dedim canı sıkkın dedim içim burkuldu yaw
gelsem mi ki ?
bnde öyle düşünüyomatla spürgene git
gel gel hoşgeldn sen de :)gelsem mi ki ?
aaaaaaaaaaaa bebiş mi geliyo kızzzzzzzzzz hayırlı uğurlu olsnnnnn sağlıcakla al kucağınaaa
teşekkür ederim hayatım benim allah razı olsun sende yokmu bişeyler bebiler felan ?
aaaaaaaaaaaa bebiş mi geliyo kızzzzzzzzzz hayırlı uğurlu olsnnnnn sağlıcakla al kucağınaaa
teşekkür ederim hayatım benim allah razı olsun sende yokmu bişeyler bebiler felan ?
ben evli değilim tatlım
yaş kaç senin
ben evli değilim tatlım
yaş kaç senin
aaa pardon düşününemedim ben 23 yasındayım sen kaç yasındasın??