- Konu Sahibi Terazikadini16
iyi bnden de nolsun hep aynı degişen tek sey düğünüme bi gün daha yaklasmısım
bacım ya sayınca geçmio bu günler sayma sakın kafayı yersin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bnden de nolsun hep aynı degişen tek sey düğünüme bi gün daha yaklasmısım
deli hatun sayma kıızzz saydıkca uzaklaşır gibi gelir
saysamda gecmıyo saymasam da ya ama sayılı gun cabuk gecer dıyolar ya ona güvenip sayıyorum arada belkı ıse yarar
bacım ya sayınca geçmio bu günler sayma sakın kafayı yersin :)
hiç inanmadığım bi laf.. kim demişse onuuu var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
buraya girince altta görüyorum ya eksıldıgını o mutlu edıyo aslında yoksa özellıkle saymıyorum kuzum gün gün yoksa biter mı 5 ay 17 gün kısa dönem askerlık gibi
buraya girince altta görüyorum ya eksıldıgını o mutlu edıyo aslında yoksa özellıkle saymıyorum kuzum gün gün yoksa biter mı 5 ay 17 gün kısa dönem askerlık gibi
evet resmen kısa dönem yapıyosun sen
hakklısn sende be :) ben buraya haftasonları girmiyorum pazartesi girince 2 gün atlamış oluyorya onun verdiği mutluluk bambaşka aslındsa :) kendimi nasılda kandırıyorum
yakında baslıyo musum şafak atarsa 5 ay 17 gün falan asker muhabbetlerıne
bekle gülüm falannn
ne skıcı bi gün
aynen yaaa bi aktıvıte lazım bize
aynen yaaa bi aktıvıte lazım bize
pattiiiiiiiiiiiiim :) nbr ya seni buralarda gören cennetlikboncuhumla terazim benimde sürekli knuştuklarımdı ama giremiyorum bayadır neyse tanışalım 22 yaşındayım sen
hahayt aynen baya bi koyulaştırdık muhabbetiyokkk birebir tanışmadıkkk ben bikaç gündür takılıyorum bu topikte nazarboncuğu,sudenaz ile terazikadını'yla konuştuk daha çok..
ooo pek iddialı bi giriş oldu buyur gel hoşgeldn :)kalıcı dostluk kurmayı amaçlayan kişileri arıyomuşsunuz ,bende geldim
selam cnm sen de hoşgeldn aramıza :)selam kızlar
evt tanışmıoruz ama nazoyu fln tanıosun sanırm diğer topicten :)kızzzlaarr.nabersiniz.
tanışmıyorus ama olsun
bebeğim :) iyilk seni sormalı? :)slm kızlar nabersiniz
kızlar ii akşamlar hpinize ben çıkıyorum mesai biter eve kaaçayım :)
iyi akşmlr görüşmek üzere cnm :) bgn hiç konuşamdk ama olsn :)kızlar ii akşamlar hpinize ben çıkıyorum mesai biter eve kaaçayım :)