Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi KALEM1981
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hehehe ... Sen sezonu acmissin bile maşallah
Acısını çıkarıyorum😄
Bugun gidip botoxumu yaptirdim.Bir önceki botoxun üstuunden 1,5 yil gecmis. Zaman bulup gidememiştim. Ama botox yapılan halimle şimdiki halimi karşılaştırınca zamanın cok geçmiş olduğunu anladım.Düzenli yapılınca mimik çizgilerini düzeltiyor.Bakalim oturmuş halini merak ediyorum.
ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan
Not: Bu mesajı yazalı çok olmuş... 4 yıl olacak 2013 temmuzda benim mutluluğumda bir gram değişme yok... Gerçekten insan psikolojisini olumlu yönde etkileyen bir işlemmiş.. Doktoruma ne kadar teşekkür etsem azdır
Merhaba,
Ben de ameliyata karar verdim. Birkaç soru sormak istiyorum. Silikonlarinin markasi, boyutu, meme dökün az miydi, çok muydu 4 yil olmuş ne durumda memnuniyetin bana biraz yardimcimiz olur musun lütfen
2009 da old
2009 da oldum ameliyatimi. Sifirdi gogus dokusu.255 cc bir gogse 290 diger gogse Kas zari Altima yerlestirdi Naci bey. Mentor modarate plus profil protez yerlestirildi. Protez kesinlikle elime gelmiyor. Gayet Dogal bir sonuc olduMerhaba,
Ben de ameliyata karar verdim. Birkaç soru sormak istiyorum. Silikonlarinin markasi, boyutu, meme dökün az miydi, çok muydu 4 yil olmuş ne durumda memnuniyetin bana biraz yardimcimiz olur musun lütfen
2009 da old
2009 da oldum ameliyatimi. Sifirdi gogus dokusu.255 cc bir gogse 290 diger gogse Kas zari Altima yerlestirdi Naci bey. Mentor modarate plus profil protez yerlestirildi. Protez kesinlikle elime gelmiyor. Gayet Dogal bir sonuc oldu
Peki bebiş plus en yüksek profil değil mi? Bende de meme yok gibi. bana doktor 85 yaparız dedi. daha ameliyat hazırlıklarına karar vermedik sadece görüştüm ama gözümde hayal edemiyorum. ne kadar olur ki engin bilginleaydınlatsan ya bu kezban arkadaşını((
Yok modarete plus en yuksek profil degil. Löw height moderate plus profildi. Her insanın vücuduna göre farklı protez tipi kullanılır.En sorunlu şey gozde canlandiramamak. B cup mi c cup mi olacaksin onu öğren doktorundan. 85 90 diye büyükluk degil, A, b ya da c cup mi olacak onu öğren. Benimkiler yumuşacık oldular sifir doku olmasına rağmen.Sifir doku olması sorun degilPeki bebiş plus en yüksek profil değil mi? Bende de meme yok gibi. bana doktor 85 yaparız dedi. daha ameliyat hazırlıklarına karar vermedik sadece görüştüm ama gözümde hayal edemiyorum. ne kadar olur ki engin bilginleaydınlatsan ya bu kezban arkadaşını((
Yok modarete plus en yuksek profil degil. Löw height moderate plus profildi. Her insanın vücuduna göre farklı protez tipi kullanılır.En sorunlu şey gozde canlandiramamak. B cup mi c cup mi olacaksin onu öğren doktorundan. 85 90 diye büyükluk degil, A, b ya da c cup mi olacak onu öğren. Benimkiler yumuşacık oldular sifir doku olmasına rağmen.Sifir doku olması sorun degil
ayy inş. bildiğim her şeyi unuttum sanki kafam çok bulandı. çok araştırmak da iyi değil sanırım. en iyisi kendimi doktora bırakmak. sadece ne büyüklükte olacağını söylemeliyim. bir de orta sertlik mi, 1 numara sertlik mi seçmeli sninki kaç dereceydi yumusacık oldu.
Benim ki damla cohesive mentor 3. derece Bence de cok araştırma icine sinen bir doktora, isteklerini iyice anlatayy inş. bildiğim her şeyi unuttum sanki kafam çok bulandı. çok araştırmak da iyi değil sanırım. en iyisi kendimi doktora bırakmak. sadece ne büyüklükte olacağını söylemeliyim. bir de orta sertlik mi, 1 numara sertlik mi seçmeli sninki kaç dereceydi yumusacık oldu.
3. Derece yumusacik mi oldu.ne kadar surede?Benim ki damla cohesive mentor 3. derece Bence de cok araştırma icine sinen bir doktora, isteklerini iyice anlat
Yirminci gunden itibaren yumuşamaya başladı. 1. Yılda yumusacikti. Bunda kas zari alti olmasının da etkisi var sanırım.
Hmm ben bunu da sorayim. Benim kas alti olacak. Cumartesi randevum var. Sizlerden öğrendiklerimiz çok faydali oldu daha bilinçli gidiyorum randevuya. Çok tesekkur ederim sana ve burada yardimcimiz olan herkese.
Ben devlet hastanesi bilmiyorum canim.merhaba arkadaşlar bende gögüs büyütme amelıyatı olmayı dusunuyorum dev.hastanesını dusunuyorum özeller çok pahalı dev amelıyat olan var mı ist doktor ismiyle birlikte yardımcı olursanız cok sevınırım
siz nerde ne kadara oldunuz bıde herkesın görebılecegı mesajı nereye yazıyoruz sabahtan berıdır ugrasıyorum ama genelde göremedım bı turlu
Ben Boğaziçi topta oldum. 5000 tl . genel için forumda konu acman lazim. Senin butcen ne?
tsk ederım yardımcı oldugunuz için en fazla 3500 şuan bırıktırıyorum ögrencıyım ama en kısa zamanda dusunuyorum sızce ne yapmalıyyım ben bazı arkadasların yorumlarına baktım dev olmuslar çok memnunlar bende kendı okulumun hastanesınde mı olsam acaba çok kararsızım açıkçası çünkü ılk defaa amelıyaz olmus bırıyle yazısıyorum hep duymustum oluyorlar dıye
tsk ederım yardımcı oldugunuz için en fazla 3500 şuan bırıktırıyorum ögrencıyım ama en kısa zamanda dusunuyorum sızce ne yapmalıyyım ben bazı arkadasların yorumlarına baktım dev olmuslar çok memnunlar bende kendı okulumun hastanesınde mı olsam acaba çok kararsızım açıkçası çünkü ılk defaa amelıyaz olmus bırıyle yazısıyorum hep duymustum oluyorlar dıye
Ben çok arastirdim ama sans biraz. Bogazicinin daha uygun yaptigini duydum buradan gittim oldum. 4 gün oldu çok memnunum su an. Doktorum çok iyi cikti valla pek taninmiyodu ama. Sen bilirsin. Devlette olan bi arakadasim var o da çok memnun. Buradaki herkes de farklı doktorlardan memnun. Dediğim gibi sans biraz. İyi düşün kararini kendin ver. Burasi güzel bir forum her şeyi ogreniyosun. Doktorunun sec frekansin tutunca sonuç mukemmel oluyor çok düşünme bence.
tsk ederim:) siz ne kadara oldunuz ? ben burda yenı bugun uye oldum genele herkesın gormesını ıstedıgımız yazıyı nereye yazıyoruz yanı suan benım bu yazdıgım konuyu her goruyor mu ?isteyen cevap verebılır mı ? buarada ben suan para bırıktırıyorum 2500 kadar var yanım da aradım özel hastahaneleri fıyatlar ucuyor 5500 ve 7500 arası fıyatlar soylendı ne yapmalıyım ? bekleyıp o fıyatlarda mı yoksa kendı okulumun hastahanesınde mı yoksa baska bı devlet hastanesınde olsam mı sonuçta ömurluk olacak sıze de gecmıs olsun çok soru sordum:):)Ben çok arastirdim ama sans biraz. Bogazicinin daha uygun yaptigini duydum buradan gittim oldum. 4 gün oldu çok memnunum su an. Doktorum çok iyi cikti valla pek taninmiyodu ama. Sen bilirsin. Devlette olan bi arakadasim var o da çok memnun. Buradaki herkes de farklı doktorlardan memnun. Dediğim gibi sans biraz. İyi düşün kararini kendin ver. Burasi güzel bir forum her şeyi ogreniyosun. Doktorunun sec frekansin tutunca sonuç mukemmel oluyor çok düşünme bence.
Önemli değil sor tabi. Ben 5000 yapiyolar nakit 4500e oldum. Sen okulun hastanesi ile bi görüş bi bilgi al sonra ozellere bak bence. Evet yazini herkes görüyoruz:)tsk ederim:) siz ne kadara oldunuz ? ben burda yenı bugun uye oldum genele herkesın gormesını ıstedıgımız yazıyı nereye yazıyoruz yanı suan benım bu yazdıgım konuyu her goruyor mu ?isteyen cevap verebılır mı ? buarada ben suan para bırıktırıyorum 2500 kadar var yanım da aradım özel hastahaneleri fıyatlar ucuyor 5500 ve 7500 arası fıyatlar soylendı ne yapmalıyım ? bekleyıp o fıyatlarda mı yoksa kendı okulumun hastahanesınde mı yoksa baska bı devlet hastanesınde olsam mı sonuçta ömurluk olacak sıze de gecmıs olsun çok soru sordum:):)