• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Ayenn aynen Ramazan sonrasına saklasın kendimi 😄 Ayy canım benim sendeki iyi cesaret ben kaldıramazsım herhalde bir tek bunu bile kaldıramadım uykularım bozuldu Allah yardımcın olsun şimdiden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin :) valla bende dedim ya cok korkuyordum uykularım kacıyordu ağlıyordum 😃 hepsi boşunaymış boşu boşuna uykusuz kaldım ağladım😃

Amin :) valla bende dedim ya cok korkuyordum uykularım kacıyordu ağlıyordum 😃 hepsi boşunaymış boşu boşuna uykusuz kaldım ağladım😃
Hadi ya böyle cesaretleniyorum daha çok inş bende öle düşününcem doktoruma dua etceğim günlerim gelsin artık 😄

Calendulap gecmis olsun Canim ve gözün aydin, darisi basima :)
Agrilarin nasil? Bende Insallah bu sene olacagim:)
Ama cok da korkum var :(

Ayy inş öle olur yatın 2. Günüm olucak bitsin artık şu gerginlik hissi ve ağrım daha ne isterim :) ay bende bir ağladım bir güldüm hiç kendimde değildim aklıma geldikçe tüylerim ürperiyor :D

Ben iyilesme sürecinde olumlu düşünmenin, sakin kalmanın cok onemli olduğunu düşünüyorum. Stres olmadan, kafaya takmadan ıyilesmeye bakmalısın. Giyecegin guzel kıyafetlerin hayalini kur, bu ilk haftaya öyle katlanilir. İnsan ameliyat olduktan sonra, nasil cesaret ettiğine şaşırıyor. Bir an bir cesaret geliyor. Neticede estetik dahi olsa bir ameliyat. cok çabuk iyilesmen dilegiyle

Calendulap gecmis olsun Canim ve gözün aydin, darisi basima :)
Agrilarin nasil? Bende Insallah bu sene olacagim:)
Ama cok da korkum var :(
Ben senelerce istedim tam aileme kabul ettirdim vazgeçmek üzereydim korkumdan ama vazgeçmedim ağrım var açıkcası ama dayanılmayacaklar kadar değil yatıp kalkarken birinin yardımı şart. Karnım şişti birde benim sanırım ödem yarın ilk muayenem bar bakalım nasıl geçicek. Çok teşekkür ederim canım inş istedğin gibi olur senin de

Yaa calendulabb babana nasil açıldı konu?? Ben Anneme gelip gidip diyorum karşı çıkıyor biraz ama gittikçe sesi çıkmıyor. Ama babamdan çok utanıyorumm :// nasil açılır nasil karşılar ameliyat öncesi sonrası ay ay ay :))

Yaa calendulabb babana nasil açıldı konu?? Ben Anneme gelip gidip diyorum karşı çıkıyor biraz ama gittikçe sesi çıkmıyor. Ama babamdan çok utanıyorumm :// nasil açılır nasil karşılar ameliyat öncesi sonrası ay ay ay :))

Bence babanıza konuyu acmayi gözünüzde büyütmeyin. Hiçbir anne baba çocuğunun üzülmesini istemez. Benim babam benim ne kadar sıkintida olduğumu anlamisti artik. Ben kıyafet alışverişine dahi cikmiyordum, annem kafasına göre alip getiriyordu. Her yaz bizimkiler tatile giderken ben gitmezdim. Ve her yaz bir doktor ve ameliyat muhabbeti dönerdi. 5,yil araştırınca, dogal olarak babam da sürecten haberdar oldu. Annem de babam da ameliyatimda yanımdaydı ve onların varlığı cok güçlendirmisti beni. Sedye gelene kadar sen şakraktim.Sedyeyle geçince, annem öptü, babam elimi tuttu. Bir an ne oluyoruz dedim. Gozumdeki yaşlara hakim olamadım.Hemsireynin ani manevrası ile önce sakinlesgiriciyi yapti sonra goz yaslarimi sildi. Ailenin desteğinin önemli olduğunu düşünuyorum. Mesela ben kollarimj cok yordugum ve ağrım olmadigindan vucuduma haşin davrandigimdan 3. Gün kolumu kaldıramaz hale geldim.Annem elimi yüzümu yukari. Babam yemek yemiyorum diye güç verecek bir ballı karışım yapmıştı, onu getirirken üstüme de dokuyordu. Annem ve babam misler gibi baktılar bana. Haberleri olmasaydi, cok zorlanirdim eminim.Sen de soyle babana ve rahat et bence

Bence babanıza konuyu acmayi gözünüzde büyütmeyin. Hiçbir anne baba çocuğunun üzülmesini istemez. Benim babam benim ne kadar sıkintida olduğumu anlamisti artik. Ben kıyafet alışverişine dahi cikmiyordum, annem kababamdare alip getiriyordu. Her yaz bizimkiler tatile giderken ben gitmezdim. Ve her yaz bir doktor ve ameliyat muhabbeti dönerdi. 5,yil araştı dogal olarak babam da sürecten olmamıştırldu. Annem de babam da ameliyatimda yanımdaydı ve onların varlığı cok güçlendirmisti beni. Sedye gelene kadar sen şakraktim.Sedyeyle geçince, annem öptü, babam elimi tuttu. Bir an ne oluyoruz dedim. Gozumdeki yaşlara hakim olamadım.Hemsireynin ani manevrası ile önce sakinlesgiriciyi yapti sonra goz yaslarimi sildi. Ailenin desteğinin önemli olduğunu düşünuyorum. Mesela ben kollarimj cok yordugum ve ağrım olmadigindan vucuduma haşin davrandigimdan 3. Gün kolumu kaldıramaz hale geldim.Annem elimi yüzümu yukari. Babam yemek yemiyorum diye güç verecek bir ballı karışım yapmıştı, onu getirirken üstüme de dokuyordu. Annem ve babam misler gibi baktılar bana. Haberleri olmasaydi, cok zorlanirdim eminim.Sen de soyle babana ve rahat et bence

Ay ne güzel ya bence de destek çok önemli. Yok zaten habersiz yapmam habersiz yapmaktansa evlendikten sonra yapmayı tercih ederim. Zaten annem babamdan gizli asla is yapmaz. Ben annene ne dediysem hep babamın haberi olmuştur bu zamana kadar :)) .. Zaten babamda anlayışlı adamdır annem konuya olumlu baksa ses cikarcsk biri degil ama kendim düşündükçe utaniyrum sadece Hani babama bugune kadar hic boyle bir konu olmamistir ondan :), ama boyle bir şeyi tam olarak gündeme soktugum zaman utanamam yersiz artik ne olcak olcak. Ama senin adina çok sevindim. Herkes sen kadar olumlu bir süreç yaşamamıştır. O yüzden sukret hattına her geldikçe ..

Açıkcası bende başta çok utandım ama o benim babam sonuçta kafama çok taktığımı mutsuz olduğumu görüyordu annem kadar o da çok üzülüyordu hatta benimle birlikte doktor araştırmasına girdi kıyamadığım anne ve babanın tek korkusu ameliyatta başına bişey gelirse Yada o silikon sana zarar verirse korkusu yoksa her anne bana izin verir tabi yavrusuna zarar gelicek düşüncesi yüzünden sıcak bakmazlar o başka benimde annem babam başımdaydı hep hiç ayrılmadılar doktorumla ameliyat öncesi görüşmeyi bile onlarla yaptım . Ben anneme hep babama söylemeyelim. Gizli gizli yapalım ameliyatı dedim ama böyle bişey mümkün değil başına bişey gelirse ben nasıl cevap veririm babana dedi illaki çekindim ama babam beni rahatlatmak için hep gırgır şamataya vurdu şimdi espiriler bile yapıyor yengemler ziyaretime geldiklerinde bakmak 50 tl dokunmak 100 ameliyat parasını çıkarcaz falan diye :))

Bence babanıza konuyu acmayi gözünüzde büyütmeyin. Hiçbir anne baba çocuğunun üzülmesini istemez. Benim babam benim ne kadar sıkintida olduğumu anlamisti artik. Ben kıyafet alışverişine dahi cikmiyordum, annem kafasına göre alip getiriyordu. Her yaz bizimkiler tatile giderken ben gitmezdim. Ve her yaz bir doktor ve ameliyat muhabbeti dönerdi. 5,yil araştırınca, dogal olarak babam da sürecten haberdar oldu. Annem de babam da ameliyatimda yanımdaydı ve onların varlığı cok güçlendirmisti beni. Sedye gelene kadar sen şakraktim.Sedyeyle geçince, annem öptü, babam elimi tuttu. Bir an ne oluyoruz dedim. Gozumdeki yaşlara hakim olamadım.Hemsireynin ani manevrası ile önce sakinlesgiriciyi yapti sonra goz yaslarimi sildi. Ailenin desteğinin önemli olduğunu düşünuyorum. Mesela ben kollarimj cok yordugum ve ağrım olmadigindan vucuduma haşin davrandigimdan 3. Gün kolumu kaldıramaz hale geldim.Annem elimi yüzümu yukari. Babam yemek yemiyorum diye güç verecek bir ballı karışım yapmıştı, onu getirirken üstüme de dokuyordu. Annem ve babam misler gibi baktılar bana. Haberleri olmasaydi, cok zorlanirdim eminim.Sen de soyle babana ve rahat et bence

Canım çok haklısın anne ve baba olmadan olmaz bu işler çünkü ameliyattan sonra onlara ihtiyacımız var kolay bir süreç değil benimde babam asansöre kadar hep elimden tuttu ameliyattan çıkıcam diye asansör kapının önünde beklemiş hep ne yaparsak haklarını ödeyemeyiz Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun :)

Canım çok haklısın anne ve baba olmadan olmaz bu işler çünkü ameliyattan sonra onlara ihtiyacımız var kolay bir süreç değil benimde babam asansöre kadar hep elimden tuttu ameliyattan çıkıcam diye asansör kapının önünde beklemiş hep ne yaparsak haklarını ödeyemeyiz Rabb'ime binlerce kez şükürler olsun :)

Aynen canim. Canim babacim da benim icin cok üzülüyordu ve hatta o yaz kizim artik ol şu ameliyati dediğinde bu problemin sadece benim icin degil ailem icin de cok yıpratıcı olduğunun farkına vardım. Ve oldum ameliyatimi, yıllarca korkudan yersiz yere beklemisim. Bekledigime değdi. İnşallah herkes istediği gibi sonuca ulaşır. Sen nasil oldun

Aynen canim. Canim babacim da benim icin cok üzülüyordu ve hatta o yaz kizim artik ol şu ameliyati dediğinde bu problemin sadece benim icin degil ailem icin de cok yıpratıcı olduğunun farkına vardım. Ve oldum ameliyatimi, yıllarca korkudan yersiz yere beklemisim. Bekledigime değdi. İnşallah herkes istediği gibi sonuca ulaşır. Sen nasil oldun

Amin inş herkes bende dahil sorunsuz şekilde atlatır bu dönemi karar vermesi zor karar versinden sonra ameliyat girmesi zor ameliyattan sonraki dönem zor :D ben iyiyim bin şükür bugün 3. Günüm bitti doktorumda iyisin dedi kollarım biraz daha serbest günde 2 saat korseyi çıkarma izni verdi bende görebildim sonunda 350 cc kullanmış :)) şu ödemelerim ne zaman geçer acaba ? Geçsede son haline kavuşam bir de :))

Amin inş herkes bende dahil sorunsuz şekilde atlatır bu dönemi karar vermesi zor karar versinden sonra ameliyat girmesi zor ameliyattan sonraki Şimdi zor :D ben iyiyim bin şükür bugün 3. Günüm bitti doktorumda iyisin dedi kollarım biraz daha serbest günde 2 saat korseyi çıkarma izni verdi bende görebildim sonunda 350 cc kullanmış :)) şu ödemelerim ne zaman geçer acaba ? Geçsede son haline kavuşam bir de :))

Maşallah. Iyilesme sürecin ıyi gidiyor. 3_4 aya son şeklini alırlar. Ben karar verene dek doktorumu da çileden cikarmistim.Aklıma geliyor da o günlerim gülüyorum kendime. Simdi kas katilardir. Zamanla yumusarlar. Eylülde denize girersin artik

Maşallah. Iyilesme sürecin ıyi gidiyor. 3_4 aya son şeklini alırlar. Ben karar verene dek doktorumu da çileden cikarmistim.Aklıma geliyor da o günlerim gülüyorum kendime. Simdi kas katilardir. Zamanla yumusarlar. Eylülde denize girersin artik

Aynen canım sorma sanki taş taşıyorum :) ayyy inş Eylül'de yeni bikiniler alırım artık :))

Okuyunca dayanamadım 28günüm 4tane bikini aldım bile açgözlülüğün dibine vurdum😃

Al canım alll amannnn sefamız olsun bu güne kadar memesiz gezdik bikini istedğimiz gibi olmadı hep dolgulu giydik o da kurumak bilmedi hatta yetmedi içine ekstra dolgu bile kullandığımız oldu ben mesela 😂 ben de bi dışarı çıkayım ilk işim bikinilere saldırcam

Al canım alll amannnn sefamız olsun bu güne kadar memesiz gezdik bikini istedğimiz gibi olmadı hep dolgulu giydik o da kurumak bilmedi hatta yetmedi içine ekstra dolgu bile kullandığımız oldu ben mesela 😂 ben de bi dışarı çıkayım ilk işim bikinilere saldırcam

artık bütün yatırımım iç çamaşırlarına😄😄😄

Tatile çıkmak eskiden keyiften cok eziyetti. Şu an ki keyfimiz ise paha bicilemez. İstediğin bikini ile istediğin kıyafet ile... Süper bir duygu. Umarım eksikliğini hisseden herkes sonuca ulaşır.

Back
X