• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

göğüs üst kısmından 3. ay dolunca da ölçü al. 3. ayda daha bir sabit kalıyor, cup ölçüsü daha bir netleşiyor. daha doğrusu sabit kalıyor çıkan sonuç.
kapsül 3. senede dahi oluyormuş. dalgalanmayı kapsül oluyor sanıyor olabilr misin?
mens döneminde, ameliyat olalı da en fazla 1 ay olduysa, iğnelenme oluyor. bana keyif veriyor, memeleri hissediyorum hiç hissetmediğim kadar.coşuyorum, şımarıyorum :52:
benim de eskiden gram büyümezdi mens zamanında. şimdi bir güzel ödem topluyorlar, değmeyin keyfime :))
ödem bile diyordur, biz burda olsak neeeee olmasak ne! o nedenledir. şimdi de meme dokusunu görünce ödem de dayanamıyor tabi :1:

ne güzel mutlusun sen de. sevindim adına.
şuan göğüsüstü ölçüm şimdilik 86cm 3 ay sonra yine alıp ölçüyü yazarım;) kapsül olayını bana dr'um söyledi hatta direk yerinide gösterip hissetmemi sağladı en azından nereye yükleneceğimi biliyorum;) dalgalanmayıda arkadaşımın göğsünde gördüm öyle birşey değil yüzeyde görünen bişey yok elleyince hissediyorsun sertliği....:( aslında az önce moralim bozuldu damla model döner demişlerdi şimdide sol göğsümün şeklinde bir tuhaflık var anlamadım göğüs kafesimin ortasından sol meme ucuna doğru bir düzlük var meme ucundan koltukaltıma(sol taraf için) bombelenme var...:( offff kalbim yerinden çıkacak bide yarın pazar yaaa ...meraktan ölüyorum ne oluyor diye.....offf yıllar sonra sahip olmak bile zor oluyor memeye....:(( ya döndüyse,yeniden ameliyat demek......şuan ki iç sıkıntımı anlatamam,bunu yaşayan varmı acaba şekli nasıl olu ki? ama regl dönemi için sana katılmamak elde değil;) bu sıkıntımın arasında bunu da yazmamak ayıp olurdu;) burun ameliyatı dahamı kolaydı onu düşünecek vaktim olmuyor yada memeden sıra ona gelmiyor........

şuan göğüsüstü ölçüm şimdilik 86cm 3 ay sonra yine alıp ölçüyü yazarım;) kapsül olayını bana dr'um söyledi hatta direk yerinide gösterip hissetmemi sağladı en azından nereye yükleneceğimi biliyorum;) dalgalanmayıda arkadaşımın göğsünde gördüm öyle birşey değil yüzeyde görünen bişey yok elleyince hissediyorsun sertliği....:( aslında az önce moralim bozuldu damla model döner demişlerdi şimdide sol göğsümün şeklinde bir tuhaflık var anlamadım göğüs kafesimin ortasından sol meme ucuna doğru bir düzlük var meme ucundan koltukaltıma(sol taraf için) bombelenme var...:( offff kalbim yerinden çıkacak bide yarın pazar yaaa ...meraktan ölüyorum ne oluyor diye.....offf yıllar sonra sahip olmak bile zor oluyor memeye....:(( ya döndüyse,yeniden ameliyat demek......şuan ki iç sıkıntımı anlatamam,bunu yaşayan varmı acaba şekli nasıl olu ki? ama regl dönemi için sana katılmamak elde değil;) bu sıkıntımın arasında bunu da yazmamak ayıp olurdu;) burun ameliyatı dahamı kolaydı onu düşünecek vaktim olmuyor yada memeden sıra ona gelmiyor........

öncelikle sakin ol ve panik olma lütfen.. Doktorlar öyle sıkı cep acıyorlar ki protezin dönmesi çok güçmüş,ben 4 sene önce oldum dönme filan yok.. şekildeki gariplik ödemdeki değişikliklerden kaynaklanıyordur. sakin sakin uyu hiçbirşeycik olmamıştır merak etme,doktoruna mail at ve yarın arayıp konuş için rahatlar en azından

bu arada giz, dün gece rüyamda bir oğlum vardı. babasını da gördüm hatta, hiç de tipim değildi :1:

ama çocuk çok tatlıydı. 2 ya da 3 yaşlarında. tombul yanaklı,mıncıklanası, öpülesi!

Canım süper rüya :) allah gercekleşmesini nasip etsin( kocan da tipin olsun tabi;)
Ama ne kadar ilginç yaa insan nasıl tipine kadar görür? Ben hiç öyle görmedim.ama bikere hamileyken bebeğim doğuyor görmüştüm dee tam tipini görmemiştim??? Oğlun olcak belki hayırlısıyla olsunda kızı erkeği hiçç dert etmiyo insan... Harika ötesi bişey ve senin de kısa sürede tadacağına eminim:)

öncelikle sakin ol ve panik olma lütfen.. Doktorlar öyle sıkı cep acıyorlar ki protezin dönmesi çok güçmüş,ben 4 sene önce oldum dönme filan yok.. şekildeki gariplik ödemdeki değişikliklerden kaynaklanıyordur. sakin sakin uyu hiçbirşeycik olmamıştır merak etme,doktoruna mail at ve yarın arayıp konuş için rahatlar en azından

kalem1981 gitmeee :((kaçırdım seni , sakin olmayı deniyorum ama olamıyorum internettende araştırma yaptım sonuç =0 görüntü yok kıyaslıyamıyorum bile....:(( offf ne kadar zorlu geçti benim için ya....

Son düzenleme:
işte o tehlikeli!
o nedenle yalnızken bol bol aynaya bakmalı,
duştan sonra yavaş yavaş giyinmeli, memeye doymalı. :17:
sonra topluluk içinde saçmalamamalı. (saçmalamemeli ya da)

Ayyy ben bulduğum bütün aynalara bakarım heryerde ama saçmamemeli süperrr:) sana bayılıyorum;)

bu arada giz, dün gece rüyamda bir oğlum vardı. babasını da gördüm hatta, hiç de tipim değildi :1:

ama çocuk çok tatlıydı. 2 ya da 3 yaşlarında. tombul yanaklı,mıncıklanası, öpülesi![/Q

hem de 2-3 yaşında vayy be.... ufff ben de bir defa kızım olduğunu görmüştüm çok tatlıydı,

Ne güzel rüyalar bunlar kızlar:) allah nasip etsin:)

kalem1981 gitmeee :((kaçırdım seni , sakin olmayı deniyorum ama olamıyorum internettende araştırma yaptım sonuç =0 görüntü yok kıyaslıyamıyorum bile....:(( offf ne kadar zorlu geçti benim için ya....

Arkadaşım neden korkuyosun hiç bişey yoktur damla protez döner diye söyleniyor ama dönenine hiç rastlamadım çok araştıran biri olarak...
Tecrubeliler daha iyi bilir ama regl döneminle alakalıdır.. Takma kafana ve sürekli kontrol etme bence pazartesiye kadar düzelcek:)

Korkma canim.... Üstüne filan yattıysan belli bir yerde ödem olmustur. Birgün ben kontrole gittiğimde bir kiz görmüştüm, burnunun üstüne yatmış ve odemler yuzunden kızburnu yamuk.gozukuyordu, Sen de sakin ll olmaya çalış ki iyileşme sürecin zarar görmesin. Stres , üzüntü negatif etkiliyor.

Benim de bahsettigin dalgalanmalardan ve sertlesmelerden ozellikle sol gogsumde bol miktarda var, doktorum normal dedi odemlerden dolayi. Benim ameliyat sonrasi 10. gunum, senin de bir ay civari oyle degil mi? Korkma, senin bile daha iyilesme donemin tam olarak gecmedi ki daha.

protezin döndüğünü sanmıyorum. ilk zamanlar çok tedirgin olunuyor. muhtemelen bu tedirginliğin getirdiği duygular, yaşadığın.
güzel memelere kavuşturan doktor yeterli değil bizler için. seneler sonra da kapsül oluşumu, protezin dönme riski, memede biçim bozukluğu... gibi nedenleri de düşünüp seçmeli insan doktorunu. bunları hatırlatma fırsatı yarattığın için teşekkür ediyorum sana.

bahsettiğin kapsül oluşumu zararlı olan türden değil. protezler yerine alışmaya çalışırken oluşuyor ve masaj da bunu önlemek için yaptırılıyor. böyle biliyorum. istersen doktoruna da sor, bakalım ne diyecek bu konuda.

seneler sonra memelere kavuşmak gerçekten çok zor. ödemler azalmaya başlayınca meme küçülecek diye ödümüz kopuyor. bir çocuğa sevdiği bir oyuncak al, sonra oyuncağı da elinden. bunun gibi bir şey işte. hatta daha da fazlası.
çocuk konusuyla kafayı yiyeceğim sanırım :97:

evet lavaboya koşuyordum,öyle bir kasılıyordum kii o bölge hareketsiz,taş gibi oluyor gibi geliyordu, tabii yeni nesil protezlerde böyle bir his yoktur,siz bilemezsiniz:1: Hatta elim öyle alışmıştı ki yanlızken parmak uçlarım üzerinde dolaşıyordu,bazen topluluk içinde böyle birşey yapacağım diye korkuyordum... Hey gidi günler heyy

"hey gidi dünya hey"

bundan böyle düşünerek atın adımlarınızı
elbet bir gün mutluluktan yana alırız payımızı

hatırladın mı? :)

Canım süper rüya :) allah gercekleşmesini nasip etsin( kocan da tipin olsun tabi;)
Ama ne kadar ilginç yaa insan nasıl tipine kadar görür? Ben hiç öyle görmedim.ama bikere hamileyken bebeğim doğuyor görmüştüm dee tam tipini görmemiştim??? Oğlun olcak belki hayırlısıyla olsunda kızı erkeği hiçç dert etmiyo insan... Harika ötesi bişey ve senin de kısa sürede tadacağına eminim:)

dış görünüş değil tek kastettiğim, karakter olarak farklıymışız, çok zıtmışız ama evliymişiz :30:
ilginç değil. sonuçta gördüğüm kişiyle evleneceğim diye bir durum yok ki!
2 oğlum 1 kızım olsun istiyordum hep. şimdi bir tane olsun, sağlıklı, zeki... yeter diyorum.
dilerim olur....

dış görünüş değil tek kastettiğim, karakter olarak farklıymışız, çok zıtmışız ama evliymişiz :30:
ilginç değil. sonuçta gördüğüm kişiyle evleneceğim diye bir durum yok ki!
2 oğlum 1 kızım olsun istiyordum hep. şimdi bir tane olsun, sağlıklı, zeki... yeter diyorum.
dilerim olur....

Ben de dlerim canım :) sağlıklı olsun bir tane olsun:)

Tipini nasıl gördün dememde kastım, yani bir tek kocada değil ben gebelde de hiç tip göremem sadece o kişi olduğunu bilirim rüyalarımda... Belki de görsel hafızam pek açık değil:(

Ben de dlerim canım :) sağlıklı olsun bir tane olsun:)

Tipini nasıl gördün dememde kastım, yani bir tek kocada değil ben gebelde de hiç tip göremem sadece o kişi olduğunu bilirim rüyalarımda... Belki de görsel hafızam pek açık değil:(

ben de ilk defa gördüm yanlış hatırlamıyorsam.
görsel hafıza ve rüya. ne alaka?

ben de ilk defa gördüm yanlış hatırlamıyorsam.
görsel hafıza ve rüya. ne alaka?

İnsanlar genelde tanımadıkları birilerini görürken ;sokakta, tv de vs... Gördükleri insanlara benzetirlermiş rüyalarındaki tanımadıkları insanları.. Ne kadar doğru bilmiyorum....
Ordan alaka:)ben yüzlerini hep ısık olarak görürürüm o kısmı ben de boşluk...

Tatlım bu arada müsait olunca sana resim atiyim bugün tekrar..

İnsanlar genelde tanımadıkları birilerini görürken ;sokakta, tv de vs... Gördükleri insanlara benzetirlermiş rüyalarındaki tanımadıkları insanları.. Ne kadar doğru bilmiyorum....
Ordan alaka:)ben yüzlerini hep ısık olarak görürürüm o kısmı ben de boşluk...

Tatlım bu arada müsait olunca sana resim atiyim bugün tekrar..

anladım canım ama bahsettiğin şeyin görsel hafızayla alakasını kuramadım. rüya çok başka bir boyut.
rüyam bilinçaltıydı. yaş geçiyor ya, bunu düşündüğüm için böyle tuhaf bir rüya gördüm bence.

gönder bakalım. bugün de nette işim var. ç.dışı bakıyorum foruma. maile de bakarım haliyle. sonraki günler ne olur bilmem.
kalem yazsın biraz da. yoruldum ben :D

Son düzenleme:

anladım canım ama bahsettiğin şeyin görsel hafızayla alakasını kuramadım. rüya çok başka bir boyut.
rüyam bilinçaltıydı. yaş geçiyor ya, bunu düşündüğüm için böyle tuhaf bir rüya gördüm bence.

gönder bakalım. bugün de nette işim var. ç.dışı bakıyorum foruma. maile de bakarım haliyle. sonraki günler ne olur bilmem.

Ne yazsam ki bilemefim şimdi.... Ben keyifli keyifli okuyorum sizi.... O şarkıyı hatırladım tabii.kii

Yaş geçmiyo geçmiyo artık genellikle ortalama senin gibi yaşlarda evleniyo.
Çalışan kadın çağındayız artık bu da güzel birşey bence ...

Canım müsait oldukça bak zaten hep meşgul olma burayla çünkü işin gücün var...

Kalem de gerektiğinde bilgilerini ve fikirlerini senin gibi paylaşıyor sağolsun, sen de sağol harcadığın zamanlara...

Gelişmeleri yazıcam:)

Yaş geçmiyo geçmiyo artık genellikle ortalama senin gibi yaşlarda evleniyo.
Çalışan kadın çağındayız artık bu da güzel birşey bence ...

Canım müsait oldukça bak zaten hep meşgul olma burayla çünkü işin gücün var...

Kalem de gerektiğinde bilgilerini ve fikirlerini senin gibi paylaşıyor sağolsun, sen de sağol harcadığın zamanlara...

Gelişmeleri yazıcam:)

ben ortalamada olmak istemiyoruuuuumm..
çalışan memeli kadın çağı canım. çok fark var arada :1:
bu nedenle evliliğe uzak kaldım bu kadar.
bu ameliyatların güvenilir olduğunu düşündürtecek bir medyamız olmadı ki hiç bir zaman. üstelik doğal olmayan meme görüntüleriyle hepten uzak kaldım bu ameliyatları araştırmaya. işte böyle...

Back