KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Nerdesiniz ayol kimsecikler yokkk

herkes buralarda.. çok zaman gidiyor foruma girince. o nedenle zaman zaman ç.dışı takılıp çıkıyoruz, ihtiyaç duyulduğunda yazıyoruz.

hepimiz gerildik muayene zamanı. insan karşısındakinin doktor olduğunu bilse de, eksiklik duygusu nedeniyle çekiniyor ilk dakikalarda. sonra alışıyor. dediğim gibi, iki doktorla görüşmüştüm. ilk gittiğim uzaktan dokundu mememin birine, ölçüm bile yapmadı. iğrendi sanki benden (bu tarzda doktor sayısı az neyse ki.) (sitesine de eğitim aldığı yeri yazmamış açık açık. ortamını sevmiyor muydu acaba?) oradan çıktığımda iki katına çıkmıştı mutsuzluğum. en ufak bir ümidim kalmamıştı bu dertten kurtulacağıma dair. sırf bu nedenle bile naci bey'le görüşürken çok tedirgin oldum, sonra sonra alıştım işte.

maillerinle güldürüyorsun :) merak etme, gerek olursa naci bey'de büyüteç vardır zaten, onla bakar :))

Son düzenleme:

Kas zarı altı ilk senden duydum bu kadar zorlanan. Umarım iyi olursun bir an önce:) bu ara da değmiştir bu acılara emin ol:)annende gelmiş dinlen ve iyileşmene bak ve bize resim ekle sonra da

Geçmiş olsun...

Vardır dimi:) ihtiyaç duyarsa ben götiriyim yanımda olmazsa:)

Tedirginliğimi maillerinden anlıyorsun zaten

Yaprakçım akşam daha açıklayıcı bilgiler vereceğim ama sorularımda artacak sankimmm))

Görüşürüzz

tedirgin olunacak bir durum yok. güzel bir heyecan yaşıyorsun, ameliyattan sonra anlarsın ne demek istediğimi.
bu heyecanlı bekleyişi bile özleyebilirsin. en azından ben yoğun yaşadım bunu, öyle diyeyim.
merakla bekliyorum. bugün nette çok işim var, not gireceğim, istediğin kadar sor. naci bey'e de sor istediğin kadar, sabırla dinler, zaman ayırır.

Kas zarı altı ilk senden duydum bu kadar zorlanan. Umarım iyi olursun bir an önce:) bu ara da değmiştir bu acılara emin ol:)annende gelmiş dinlen ve iyileşmene bak ve bize resim ekle sonra da

Geçmiş olsun...

kas altı yöntemine göre daha hızlı iyileşiyor kas zarı altı ile ameliyat olanlar.
ağrı eşiğin düşük değilse ağrın da az olacak demek.

Geçmiş olsun...

bende ilk defa bu kadar acı çektim valla :)) iyileşince atıcam resim aklımda merak etme :))

Îstedigin kadar soru sorabilirsiniz, şans seninle olsun, ayrıntıları anlatirsin
Sagol canım...

Gittim gezdim gördüm:)

Şaka bi yana güzel ilgilendi sağolaın naci bey ama çok zayıf olduğumdan ufak yefek olduğumdan cok küçük protez kullanabilceğini söyledi damla uygun dedi ve 210 cc tarzı bişi dedi

Yaa ben 1.65 boyunda ve 47 kiloyum göğüs cevrem 78 cm neden bu kadar küçük takılabiliyo kii

Tabi doğal olması için ama ben okadar ufak yaktırırsam dwğcekmi ki acaba?? Canım sıkıldı mutlu olmayı düşünürken mutsuz ve düşünceliyim(

Emzirmeden önce azcık dha büyüktü zaten şimdi ameliyattan sonra yine emZirmeden önceki memelerim fibi mi olcak acaba diye süşünmeden edemiyorum?? Ama ben o zaman da silikon düşünüyordum

Ben de ne varsa ölçüler çok uygun diil heraldeki çok küçük protez uygun oluyo???

Himmm 210 cc... Demekki dar bir göğüs kafesin olduğunu düşündüm ben.. kas zarı altında olursa 210 cc belki düşündüğün gibi küçük durmayabilir. Bir de protezin projeksiyonu ve profili de önemli..Naci bey vücudun kaldirabilecegi en yüksek.büyüklüğü söylüyor...ben de 167 ve 47 kiloydum. 255 cc kullanıldı.. göğüs dokusu, göğüs kafesi, omuz genişliği hepsi belirleyici etmenler

Cnm 210 ccde cok azmis gercekten bnmde gogus alti cevrem 72cm ama bana drum 350ye kadar cikabilecegini cokta dogal durucagini soylemisti ben cok buyuk olur goze batar die istemedim 300cc takildi ama bu bile kucuk bundan kucugunu dusunemiyorum bile

boy ve kilo tek başına protez boyutu ve biçiminin seçiminde yeterli kriter olamaz canım. aynı boyda olanların meme altı-omuz arasındaki mesafe aynı olmayabilir. bu protezin boyunun seçimini etkiler bence.

göğüs altı çevreni yanlış ölçmüş olabilir misin? sütyeninin alt çevresini ölçmelisin.

göğüs kafesin darsa ve sen bedenine uyabilecek en uygun memeyi istiyorsan naci bey bunu düşünerek söylemiştir sana protez boyutunu. göğüs kafesine uygun olmayan, tabanı geniş protezler dalgalanma yapar. bedenine sığmayan, bedenini zorlayan protez sıkışır göğüs kafesinde ve dışarıdan bile çirkin bir görüntü oluşturacak biçimde görünür. artık içerideki dokular da haliyle küfrediyor olacaktır. :)

göğüs kafesi dar olanların protez tabanı küçük tutuluyor protez taşma oluşturmasın diye. ve az önce bahsettiğim olumsuzluklar yaşanmasın diye. protez projeksiyonu cc oranı kadar önemli. örneğin 210 cc iki protezden biri yayvan olabilir, geniş bir tabana yayılmış olarak. haliyle yüksekliği fazla olmayacaktır. diğerinin tabanı dar olabilir ama yüksekliği fazla olur bu kez.

anlatabildim mi bilemiyorum. karnım da ağrıyor...

sen o zamanlar piknikte ateşi tutuşturmak için aranan çalı çırpı gibiymişsin şekerim. :)) şimdi normalsin.
bölgesel olarak az biraz fazlalığın var o da sporla eriyecek.

Canlarım,

Cok haklısınız cok da yardımcı herseyden önce..( yaprak sıcacık sesinle de güven veriyosun)

Haklı olabilirsiniz ama naci bey göğüs kafesimin darlığını gözle baktı sanırım çünkü ölçmedii o çalı çırpı suan benim yaprakcım:)

Ya evet ama benim gibi çiroz olup da koca silikon yaptıranlar da var anlamıyorum ben sanırım bu işi en iyisi üç boyutlu da görmek dediğiniz gibi o kadar da küçük olmayabilir bende??? Cünkü ben küçüğüm:)

Kafam bir rahat etse siz ve sizin gibi bu ameliyatı geçirenler beni daha iyi anlıyorlardır yoksa bu konuyu bu kadar uzatmazdım

Cnm 210 ccde cok azmis gercekten bnmde gogus alti cevrem 72cm ama bana drum 350ye kadar cikabilecegini cokta dogal durucagini soylemisti ben cok buyuk olur goze batar die istemedim 300cc takildi ama bu bile kucuk bundan kucugunu dusunemiyorum bile

Haklısın ama tek faktörgöğüs altı çevresi diilki aynı olmayabiliriz benim göğüs kafesim çok dar ne yazık kii

Evet cnm meme dokusuda onemli bnmde yoktu ama emzirdigim icin deri esnekligi vardi belki oda bi etkendir
Sonucta senin gorustugun dr kendini kanitlamis kaliteli bi dr
Seni mutlu etmiycek bisi yapmaz ona guven hakkinda hayirlisi olsun
Ne zaman ameliyat tarihin cnm

göğüs kafesinin darlığını anlaması için mezureye ihtiyacı yok canım

naci bey bana 290 önermişti ilk ameliyatta ama bak şimdi 250 ccler var içimde. ama bu protezlerin tabanı daha dar öncekilere göre. koltuk altıma doğru taşma vardı ilk ameliyatımda. biraz fazla geliyordu bana. kaslarım da çok fazla kuvvetli olduğu için protezler o kadar çok yukarı kalkıyordu ki hareketlerimle, şaşar kalırdın. ben o nedenle kas zarı altına alınmasını istedim. naci bey de yaptı sağolsun. bu arada malzemeden de çaldı naci bey doğal olarak. :)) ama ruhum da göğsüm de daha sağlıklı ve sağlam şimdi.

özetle, doktorun işine karışmamak gerek mümkün olduğunca. önemli olan ne istediğimizi iyi anlatabilmekte.doktorumuz beklentilerimizi bilmeli ama bizler de bedenimizin sınırlarını bilmeliyiz.

deri kalınlığı da önemli örneğin.
ayrıca, hem göğüs kafesinin genişliği hem meme altı -boyun arası mesafesinin uzunluğu seçilecek protezin boyutunu da etkiliyor.

keşke şu protez boyutlarını ayarlayanlar(üreticiler) biraz daha çalışsalar, uğraşsalar da "keşke şu aralıkta da bir boyut, biçim olsaydı" demesek! ben diyorum. diyen var mı başka? elini kaldırsın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…