Nerdesiniz ayol kimsecikler yokkk
Soru sormadigin icin ben de foruma girmiyorum..suyu yarın gidiyorsun değil mi heyecanlı olmalısin..bakalım yarın neler olacak
canım caydırmaz zaten kararlı olunca kimse dinlemiyo kimseyi kendimden biliyorum :) ama başlangıçta inan pişman oldum bu acıya değmez dedim, ilk gün ve gece hastanede geçti bi sorun yoktu ertesi gün eve geldim komşularım çocuklarla ilglendi yemeğimi yedirdiler yatmam için birsürü çaba sarfettiler ama yatamadım acıdan ve doğru pozisyonu bulamadığımdan neyse sonrasında baktım olacak gibi deil annemi getirttim memleketten acil olarak şimdi onlar varda idare ediyoruz çocuklrı falan ama çok çok zorr allah herkesin yardımcısı olsun. çektiğim acıya değer inşallah :)
herkes buralarda.. çok zaman gidiyor foruma girince. o nedenle zaman zaman ç.dışı takılıp çıkıyoruz, ihtiyaç duyulduğunda yazıyoruz.
hepimiz gerildik muayene zamanı. insan karşısındakinin doktor olduğunu bilse de, eksiklik duygusu nedeniyle çekiniyor ilk dakikalarda. sonra alışıyor. dediğim gibi, iki doktorla görüşmüştüm. ilk gittiğim uzaktan dokundu mememin birine, ölçüm bile yapmadı. iğrendi sanki benden(bu tarzda doktor sayısı az neyse ki.) (sitesine de eğitim aldığı yeri yazmamış açık açık. ortamını sevmiyor muydu acaba?) oradan çıktığımda iki katına çıkmıştı mutsuzluğum. en ufak bir ümidim kalmamıştı bu dertten kurtulacağıma dair. sırf bu nedenle bile naci bey'le görüşürken çok tedirgin oldum, sonra sonra alıştım işte.
maillerinle güldürüyorsun :) merak etme, gerek olursa naci bey'de büyüteç vardır zaten, onla bakar :))
Vardır dimi:) ihtiyaç duyarsa ben götiriyim yanımda olmazsa:)
Tedirginliğimi maillerinden anlıyorsun zaten
Yaprakçım akşam daha açıklayıcı bilgiler vereceğim ama sorularımda artacak sankimmm))
Görüşürüzz
Kas zarı altı ilk senden duydum bu kadar zorlanan. Umarım iyi olursun bir an önce:) bu ara da değmiştir bu acılara emin ol:)annende gelmiş dinlen ve iyileşmene bak ve bize resim ekle sonra da
Geçmiş olsun...
Îstedigin kadar soru sorabilirsiniz, şans seninle olsun, ayrıntıları anlatirsinSoru yağmurum yarın itibariyle başlar:)
Evet doktor randevum bu akşam:)
Bana şans dileee:)
Kas zarı altı ilk senden duydum bu kadar zorlanan. Umarım iyi olursun bir an önce:) bu ara da değmiştir bu acılara emin ol:)annende gelmiş dinlen ve iyileşmene bak ve bize resim ekle sonra da
Geçmiş olsun...
bende ilk defa bu kadar acı çektim valla :)) iyileşince atıcam resim aklımda merak etme :))
Sagol canım...Îstedigin kadar soru sorabilirsiniz, şans seninle olsun, ayrıntıları anlatirsin
Sagol canım...
Gittim gezdim gördüm:)
Şaka bi yana güzel ilgilendi sağolaın naci bey ama çok zayıf olduğumdan ufak yefek olduğumdan cok küçük protez kullanabilceğini söyledidamla uygun dedi ve 210 cc tarzı bişi dedi
Yaa ben 1.65 boyunda ve 47 kiloyum göğüs cevrem 78 cm neden bu kadar küçük takılabiliyo kii
Tabi doğal olması için ama ben okadar ufak yaktırırsam dwğcekmi ki acaba?? Canım sıkıldı mutlu olmayı düşünürken mutsuz ve düşünceliyim(
Emzirmeden önce azcık dha büyüktü zaten şimdi ameliyattan sonra yine emZirmeden önceki memelerim fibi mi olcak acaba diye süşünmeden edemiyorum?? Ama ben o zaman da silikon düşünüyordum
Ben de ne varsa ölçüler çok uygun diil heraldeki çok küçük protez uygun oluyo???
Sagol canım...
Gittim gezdim gördüm:)
Şaka bi yana güzel ilgilendi sağolaın naci bey ama çok zayıf olduğumdan ufak yefek olduğumdan cok küçük protez kullanabilceğini söyledidamla uygun dedi ve 210 cc tarzı bişi dedi
Yaa ben 1.65 boyunda ve 47 kiloyum göğüs cevrem 78 cm neden bu kadar küçük takılabiliyo kii
Tabi doğal olması için ama ben okadar ufak yaktırırsam dwğcekmi ki acaba?? Canım sıkıldı mutlu olmayı düşünürken mutsuz ve düşünceliyim(
Emzirmeden önce azcık dha büyüktü zaten şimdi ameliyattan sonra yine emZirmeden önceki memelerim fibi mi olcak acaba diye süşünmeden edemiyorum?? Ama ben o zaman da silikon düşünüyordum
Ben de ne varsa ölçüler çok uygun diil heraldeki çok küçük protez uygun oluyo???
Himmm 210 cc... Demekki dar bir göğüs kafesin olduğunu düşündüm ben.. kas zarı altında olursa 210 cc belki düşündüğün gibi küçük durmayabilir. Bir de protezin projeksiyonu ve profili de önemli..Naci bey vücudun kaldirabilecegi en yüksek.büyüklüğü söylüyor...ben de 167 ve 47 kiloydum. 255 cc kullanıldı.. göğüs dokusu, göğüs kafesi, omuz genişliği hepsi belirleyici etmenler
Cnm 210 ccde cok azmis gercekten bnmde gogus alti cevrem 72cm ama bana drum 350ye kadar cikabilecegini cokta dogal durucagini soylemisti ben cok buyuk olur goze batar die istemedim 300cc takildi ama bu bile kucuk bundan kucugunu dusunemiyorum bile
Canlarım,
Cok haklısınız cok da yardımcı herseyden önce..( yaprak sıcacık sesinle de güven veriyosun)
Haklı olabilirsiniz ama naci bey göğüs kafesimin darlığını gözle baktı sanırım çünkü ölçmediio çalı çırpı suan benim yaprakcım:)
Ya evet ama benim gibi çiroz olup da koca silikon yaptıranlar da var anlamıyorum ben sanırım bu işien iyisi üç boyutlu da görmek dediğiniz gibi o kadar da küçük olmayabilir bende??? Cünkü ben küçüğüm:)
Kafam bir rahat etse siz ve sizin gibi bu ameliyatı geçirenler beni daha iyi anlıyorlardır yoksa bu konuyu bu kadar uzatmazdım
Haklısın ama tek faktörgöğüs altı çevresi diilkiaynı olmayabiliriz benim göğüs kafesim çok dar ne yazık kii
Evet cnm meme dokusuda onemli bnmde yoktu ama emzirdigim icin deri esnekligi vardi belki oda bi etkendir
Sonucta senin gorustugun dr kendini kanitlamis kaliteli bi dr
Seni mutlu etmiycek bisi yapmaz ona guven hakkinda hayirlisi olsun
Ne zaman ameliyat tarihin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?