• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

Hem agrım var hem de yattıgım yerden dogrulamamak benı rahatsız edıyor. Bandajın sıktıgı yerler agrı yapıyor, kesı yerı falan degıl. Bır de ustten o kadar sıkması memeyı asagı bastıracakmış gıbı geliyor bana. Kı benım en buyuk sorunum ustlerdekı bosluktu 😁

Kesi yeri ağrı yapmiyor ilginc bir sekilde. Ağrı.in olmasından yola çıkarak acaba benim.yaptığım hataları sende mi yapıyorsun diye edemedim.1. Öncelikle yarış pozisyonun cok önemli AGRI konusunda. Asla normal sekilde yatma, oturur pozisyonda uyumalisin, yoksa yatmak ve kalkmak eziyete dönüşür ve cok.agrin olur geeksiz yere 2,Kollarini ilk hafta daha az yormalisoinn. Banyodan sonra bir hayli rahatlarsin

Evet ben haftaya persembe gidiyim inşallah yazcam size ve ben de huzurlu olcam:) yapraktan cok oğrendim zaten.doktora gitmeden cok faydası oldu bana sağolsun ugrasıyo benle:)

sonra naci bey demesin, "kim söyledi bunları sana!!" diye. :20:
mailleri dökerim ortaya ona göre. (kendi yazdıklarımı) :)
doktorların işine karışıp onların canını sıkacak bir şey yazmadığım bilinsin... :19:

Son düzenleme:
Aaa iyi bare bana da şans getirsin temmuz:) sıcaklarda bandajlar zor oluyor diyenler var ama başka şansım yok annem oğluma bakacak ve o zaman müsait. İnşallah ikinizinki gibi güzel olur:) iyi geceler[/QUOT
Ben hic zorlanmadim yazın.. kışın uzun kollu giymek zorlar..naci beyin bandaji küçük oluyor ve rahatsız etmiyor zaten ameliyat ertesi günü banyo yapmani istiyor. Inşallah canim senin de istediğin gibi olur

Ayy inşallahh zaten yardımlarınızla olmuş kadar oldum çok bilgilendim sagolasın:)

sonra naci bey demesin, "kim söyledi bunları sana!!" diye. :20:
mailleri dökerim ortaya ona göre. (kendi yazdıklarımı) :)
doktorların işine karışıp onların canını sıkacak bir şey yazmadığım bilinsin... :19:

Biliyorsun mailde de dediğim gibi canım ben hiç biley söylemicemkii doktoruma güvencem ve ilk onu dinliycem zaten:)ama sen sadece doğru yönlendiriyosun aklımı karıştırmıyosun aydınlatıyosun beni;)

Umarım ağrıların zamanla gecer ve memnuniyetin artar:) bize de ayrıntıları neler yasadığını,iyileşme sürecini burdan anlatırsın.

Ayy inşallahh zaten yardımlarınızla olmuş kadar oldum çok bilgilendim sagolasın:)

bakalım naci bey hangi yöntemi önerecek sana,umarım istediği yönde gelişir herşey,yazın kurtulursun.. hiç temmuz sıcağı bunaltır diye korkma,sıfır kollu şeyleri giymek daha bir rahatlık oluyor,zaten ameliyat olduğun anlaşılmıyor,insan en çok anlaşılır diye korkuyor ama öyle birşey olmuyor çünkü çok doğal bir görünüm oluyor

bakalım naci bey hangi yöntemi önerecek sana,umarım istediği yönde gelişir herşey,yazın kurtulursun.. hiç temmuz sıcağı bunaltır diye korkma,sıfır kollu şeyleri giymek daha bir rahatlık oluyor,zaten ameliyat olduğun anlaşılmıyor,insan en çok anlaşılır diye korkuyor ama öyle birşey olmuyor çünkü çok doğal bir görünüm oluyor

İnşallah kas zarı altını önerir onu istiyorum ben. Yaz için içimi rahatlattın valla:)nasıl anlaşılmıyor ki sert oluyo ya o belli olmuyomuu??

Umarım ağrıların zamanla gecer ve memnuniyetin artar:) bize de ayrıntıları neler yasadığını,iyileşme sürecini burdan anlatırsın.

Cok tesekkur ederim canim. Evdeyim ve daha iyiyim, yatmak yerine oturmak iyi geliyor, tek basima tuvalete gidip gelebiliyorum daha ne olsun ;)

Biliyorsun mailde de dediğim gibi canım ben hiç biley söylemicemkii doktoruma güvencem ve ilk onu dinliycem zaten:)ama sen sadece doğru yönlendiriyosun aklımı karıştırmıyosun aydınlatıyosun beni;)

:))))) işte bu tarz yazdıklarına gülüyorum. nasıl tarif etsem nelere güldüğümü, bilemedim şimdi..
önce dinlemek sonra akla takılan soruları yöneltmek gerekir tabi.

İnşallah kas zarı altını önerir onu istiyorum ben. Yaz için içimi rahatlattın valla:)nasıl anlaşılmıyor ki sert oluyo ya o belli olmuyomuu??

:) ( : aaaahhh geçen temmuz ayı ahh! kalem de ben de temmuzda olduk ameliyat. yaz mevsimi kesinlikle daha rahat. (benim ikincisi marttaydı.)

belli olmaz. kimden çekiniyorsun ki? eşin biliyor ameliyat olacağını. eşe dosta sarılırken biraz uzakça durursun. sırtım ağrıyor falan dersin, onlar da zorlamaz seni.

Son düzenleme:
Yok canim dışarıdan nasıl belli olacak, dolgulu sutyen kullanmis halin sporcu sutyeni ile oluyor.bv

yine de ne olursa olsun memeye doymuyorsun. önceki halini çabuk unutuyorsun. ilk kontrolünde, "bu kadarcıklar mıymıııııış?" diyorsun içinden. "eski kendin"e acıyorsun her zamankinden fazla. şimdiye kadar nasıl yaşadım, nasıl dayandım diyorsun.
sonra hep böyle olduğunu sanıyorsun. sanki o dolgun memeler hep senindi!
eskiden göğsüne bakanlara:
-pis sapık!
şimdi:
-demek ki güzeller! :D
yani sapık sen oluyorsun bir tür. daha doğrusu meme canavarı! :52::52:

Son düzenleme:
:) ( : aaaahhh geçen temmuz ayı ahh! kalem de ben de temmuzda olduk ameliyat. yaz mevsimi kesinlikle daha rahat. (benim ikincisi marttaydı.)

belli olmaz. kimden çekiniyorsun ki? eşin biliyor ameliyat olacağını. eşe dosta sarılırken biraz uzakça durursun. sırtım ağrıyor falan dersin, onlar da zorlamaz seni.

Yoooo kimseden çekinmiyorum da hani anonsta yapmayacam ben memeleri büyüttüm diyee;))))cok yakınlarım ok ama erkek yakınlarım( kayınpeder,erkek kuzen vs.. )Bilmese de olur dimi ama:) babam kocam zaten destek bana. Aman ne biliyim sordum işte meraktan şekerim;)

Back