• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

yine de ne olursa olsun memeye doymuyorsun. önceki halini çabuk unutuyorsun. ilk kontrolünde, "bu kadarcıklar mıymıııııış?" diyorsun içinden. "eski kendin"e acıyorsun her zamankinden fazla. şimdiye kadar nasıl yaşadım, nasıl dayandım diyorsun.
sonra hep böyle olduğunu sanıyorsun. sanki o dolgun memeler hep senindi!
eskiden göğsüne bakanlara:
-pis sapık!
şimdi:
-demek ki güzeller! :D
yani sapık sen oluyorsun bir tür. daha doğrusu meme canavarı! :52::52:

Yaprak çok tatlısın :) ne güzel yazmışsın sen de beni güldürdün valla:) doyumsuzluk olabilir ama kaldıracagım meme de bellidir fazlası olmaz der avunurym( benim resmimi gören biri olarak yorum yapabilirsin)

Yaprak çok tatlısın :) ne güzel yazmışsın sen de beni güldürdün valla:) doyumsuzluk olabilir ama kaldıracagım meme de bellidir fazlası olmaz der avunurym( benim resmimi gören biri olarak yorum yapabilirsin)

canım, ben estetik cerrahi uzmanlığımın ikinci senesindeyken ayrıldım, "ben bu işi yapamayacağım!" dedim.anlayacağın o konuya daha gelmemiştik. bu sorunu yanıtlayamayacağım o nedenle.

şimdi gerçek yorum: senin meme büyütme ameliyatına ihtiyacın var! dokun benim önceki halimden daha fazla görünüyor. daha da bir şey diyemem.

benden ancak böyle dr olurdu:

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 62
  • $2.jpg
    $2.jpg
    57,9 KB · Görüntüleme: 63
Son düzenleme:
canım, ben estetik cerrahi uzmanlığımın ikinci senesindeyken ayrıldım, "ben bu işi yapamayacağım!" dedim.anlayacağın o konuya daha gelmemiştik. bu sorunu yanıtlayamayacağım o nedenle.

şimdi gerçek yorum: senin meme büyütme ameliyatına ihtiyacın var! dokun benim önceki halimden daha fazla görünüyor. daha da bir şey diyemem.

benden ancak böyle dr olurdu:

Eklenmiş resmi göremiyorum telefondan baktığımdan olabilir ama sahiden senden iyi doktor olurdu.acıklayıcı ve aydınlatıcısın,sabırlısın:)

Meme dokusunu bakınca nasıl anladığını bilmiyorum yani nasıl bakıldığını bilmiyorum ama inşallah dediğin gibidir cünkü benim eskiden yani emzirmeden önce inan daha iyiydi memeler:) en azından üçgen bikini giysemde içini dolduruyodu nasıl bu hale geldiler bilmiyorum.tabi yanlış da anlaşılmasın büyük diildi ben yine silikon düşünüyodum:( ama mesela şimdi aa cup ise o zaman a idi gibi...

Neyse bakalım ne olcak benimde sabırsızlıkla bekliyorum.

Eklenmiş resmi göremiyorum telefondan baktığımdan olabilir ama sahiden senden iyi doktor olurdu.acıklayıcı ve aydınlatıcısın,sabırlısın:)

Meme dokusunu bakınca nasıl anladığını bilmiyorum yani nasıl bakıldığını bilmiyorum ama inşallah dediğin gibidir cünkü benim eskiden yani emzirmeden önce inan daha iyiydi memeler:) en azından üçgen bikini giysemde içini dolduruyodu nasıl bu hale geldiler bilmiyorum.tabi yanlış da anlaşılmasın büyük diildi ben yine silikon düşünüyodum:( ama mesela şimdi aa cup ise o zaman a idi gibi...

Neyse bakalım ne olcak benimde sabırsızlıkla bekliyorum.

benden asla doktor olmazdı :30:
söylediklerin hoşuma gitti :) teşekkür ederim.
bebeğin memelerini yemiş bitirmiş. bundan öte güzellik yok ki!

bugün dışarıda bir bebek gördüm. en fazla bir ya da iki haftalıktı. kafası memem kadardı, öyle ufacıktı ki! öyle tatlıydı ki!
eve dönerken arabada abime, "bugün bir bebek gördüm, kafası memem kadardı!" diyecektim az daha. oooffff. rezillik diz boyu olacaktı ... otokontrol mucizesi. ucuz atlattım. başka şeyler düşünmem lazım...

Son düzenleme:
benden asla doktor olmazdı :30:
söylediklerin hoşuma gitti :) teşekkür ederim.
bebeğin memelerini yemiş bitirmiş. bundan öte güzellik yok ki!

bugün dışarıda bir bebek gördüm. en fazla bir ya da iki haftalıktı. kafası memem kadardı, öyle ufacıktı ki! öyle tatlıydı ki!
eve dönerken arabada abime, "bugün bir bebek gördüm, kafası memem kadardı!" diyecektim az daha. oooffff. rezillik diz boyu olacaktı ... otokontrol mucizesi. ucuz atlattım. başka şeyler düşünmem lazım...

Cok tatlısın:)
Bir de evet dediğin gibi azcık da olsa olan memelerimi yedi bitirdi benim oğlum:)
Kafası senin memen kadar mı allah iilini versin:). Nerden aklına geldi böyle bişey neyse içinden düşünmüşsün:)

Opüyorum doktor hanım(sana yeni meslek buldum)

İyi geceler

Cok tatlısın:)
Bir de evet dediğin gibi azcık da olsa olan memelerimi yedi bitirdi benim oğlum:)
Kafası senin memen kadar mı allah iilini versin:). Nerden aklına geldi böyle bişey neyse içinden düşünmüşsün:)

Opüyorum doktor hanım(sana yeni meslek buldum)

İyi geceler

doktor hanım mı? :9: aman aman, istemem! :24:

Tüm kadınların anneler gününü kutluyorum!! Anne olan ya da ileride nasılsa birgün anne olacak olan herkesin ...

biliyorum şaka olduğunu :)
heyecanla karışık, ameliyat öncesi gerginliği senin yaşadığın.

Öylemi diyosun:)
Yatıyorum kalkıyorum meme düşünüyorum.
Kocamında beynini yiyiyorum herseyi anlatıp:) bir erkek olarak cok bilgilendi sayemde;)
Neyse bi belli olsun rahatliycam accık ameliyatı beklemek kalcak bitek.

Öylemi diyosun:)
Yatıyorum kalkıyorum meme düşünüyorum.
Kocamında beynini yiyiyorum herseyi anlatıp:) bir erkek olarak cok bilgilendi sayemde;)
Neyse bi belli olsun rahatliycam accık ameliyatı beklemek kalcak bitek.

Kocamında beynini yiyiyorum herseyi anlatıp :) kısmı bana çok tanıdık geldi nedense :37: :52: bende aylarca protezler boyutları yöntemleri vs vs anlata anlata adamı yedim bitirdim şimdi kendimde az çok netleştiğim için rahatladım onu da rahat bıraktım :27:

Kocamında beynini yiyiyorum herseyi anlatıp :) kısmı bana çok tanıdık geldi nedense :37: :52: bende aylarca protezler boyutları yöntemleri vs vs anlata anlata adamı yedim bitirdim şimdi kendimde az çok netleştiğim için rahatladım onu da rahat bıraktım :27:

Ne zaman ameliyatın anlatsana?ben de netlescem ilk görüşmemden sonra umarım ama beynini yeme kısmı devam edebilir;)

ben varım silikonlu halimle :)) sorularını cevaplayabilirim yalnız şuan sana cesaret veremem hiç çünkü hiçte kolay deilmiş bu operasyon ağrılarım geçince bakcaz ne olacağına :))

ben varım silikonlu halimle :)) sorularını cevaplayabilirim yalnız şuan sana cesaret veremem hiç çünkü hiçte kolay deilmiş bu operasyon ağrılarım geçince bakcaz ne olacağına :))

Ay yazık sanaa:( cok mu agrılısın?? Kas altı mı olmustun unuttum afedersin??

Gececek hepsi ama zor elbet..yatıyomusun hep yanında kim var nasıl idare ediyosun anlatsana?? Beni caydırmaz merak etme:) yanlızca doğruları söyle:)

Ay yazık sanaa:( cok mu agrılısın?? Kas altı mı olmustun unuttum afedersin??

Gececek hepsi ama zor elbet..yatıyomusun hep yanında kim var nasıl idare ediyosun anlatsana?? Beni caydırmaz merak etme:) yanlızca doğruları söyle:)

canım caydırmaz zaten kararlı olunca kimse dinlemiyo kimseyi kendimden biliyorum :) ama başlangıçta inan pişman oldum bu acıya değmez dedim, ilk gün ve gece hastanede geçti bi sorun yoktu ertesi gün eve geldim komşularım çocuklarla ilglendi yemeğimi yedirdiler yatmam için birsürü çaba sarfettiler ama yatamadım acıdan ve doğru pozisyonu bulamadığımdan neyse sonrasında baktım olacak gibi deil annemi getirttim memleketten acil olarak şimdi onlar varda idare ediyoruz çocuklrı falan ama çok çok zorr allah herkesin yardımcısı olsun. çektiğim acıya değer inşallah :)

Cok geçmiş olsun, kas zatinda boylesinr cok ağrı olmuyor aslında... Yüksek yat ve kollarını cok.yorma. eğer doktorun izin verdiyse banyo yap, banyo rahatlatır seni
teşekkürler,, kolllarımı zaten pek kullanamıyorum açamıyorum kaldıramıyorum hiç, doktorum banyo yapma konusunda bişe söylemedi daha ama çok yeni yapamam korkarım ben :S sargılar çıktıktan sonra belki yapabilirim yavaş yavaş azalıyo ağrılar biran önce geçer inşallah..

Back