Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi KALEM1981
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sevgili kalem 1981 bende ameliyat olalı 1sene olucak yarın :)))
ama benim izlerim hala çok belirgin ( senin izler ne durumda?
benim göğüslerim öyle yumuşacık değil,tabiki yumuşadılar ama yinede bi sertlik var
bide ayrık duruyolar ( herhalde göğüs kafesi yapımdan
benim izler silik ama hala anlaşılıyo ameliyat izi olduğu..benimkiler bitişik ve yumuşadılar..kullanılan yönteme göre farklılaşıyo yumuşması sanırım..canım inşallah seninki de zamanla istediğin gibi olacak
cok geçmiş olsun sevindim memnun kalmana,bende 3 agustosta oluyorum cnm ameliyat,235 veya 280 takılıcak doktorum ameliyat esnasında karar vericek artık,çünkü ben kararsız kaldım,boyum 1 55 lkilom 45 cok abartı bişey olmaz cunku bana....1 haftam kaldı yaniguclubacismile
ayyy canım az kalmış gerçekten senin de.. ama gerçekten korkacak,öyle öldüm bittim şeklinde ağrı çekilecek bi ameliyat değil ama tabii ki kollarını kullanmamak koşuluyla. benim gibi perşembe ameliyat olup cuma kollarını kullanmaya başlarsan çok fena acı çekersin,insan merakına yeniliyor,nasıl oldu diye bir sürü kıyafet denemiştim ben ameliyatımın ertesi günü çünkü hiiççç ağrım sızım yoktu ama bu kadar zorladığım için sonraki 4-5 gün çok fenaydı.. o yüzden ameliyta sonrası kolları minumum kullanın,yataktan kendim kalkarım kendim yatarım diye cesaretli davranmayın,bırakın 4-5 gün başka birileri nazınızı eksin,gerçekten kendinize dikkat etmezseniz elinizi yüzünüzü bile yıkama konusunda yardım almak zorunda oluyorsunuz.. ben ameliyat olduğum gün ve ertesi gün acı çekmeyince aaa ne basit bi ameliyatmış,bu kadar mı diye düşünüp kendimi zorlamıştım ve çok hata yapmıştım.. o yüzden dikkat kendimizi zorlamıyoruz...canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.
peki daha once kaçtı bedenın cnm şu an kaç?
hayırlı olsun bu arada:)
eskiden dümdüz gibi bişeydi o yüzden bedenini bilemiyorum eski halini..kaydirigubbakcemile3 ama şu an 70 b oldum,255 cc protez kullanıldı.
karaçiçek senin protezinin markası neydi ?belki ondan da fark ediyor olabilir .
canım mentor marka dedi dr.um, umarım öyle koymuşlardır:) yani öyle çok sert değil ama yumuşacıkta değil,suan bekar olduğum için doğallık konusundada bi yorum alamıyorum tabi :)))
kızlar merhaba;
benim 4 ay oldu ama sonuçtan inanılmaz memnunum hatta şöyle söyliyim çoğu zaman aklıma bile gelmiyor silikon oldugu okadar doğal okadar mükemmel oldularki ..
Evleneli 20 gün oldu ve eşim farketmedi bile ..Herkese şiddetle tavsiye ederim.Boşuna beklemişim
yıllarca..
benim 4 ay oldu ama sonuçtan inanılmaz memnunum hatta şöyle söyliyim çoğu zaman aklıma bile gelmiyor silikon oldugu okadar doğal okadar mükemmel oldularki ..
Evleneli 20 gün oldu ve eşim farketmedi bile ..Herkese şiddetle tavsiye ederim.Boşuna beklemişim
yıllarca..
Ameliyatı Eskişehir de üniversite hastanesinde oldum.Başta çok endişelenmiştim özel bir
hastanede olsam daha iyi olur gibi geliyordu ama gözümü karattım. birazda şans meselesi .özel bir
doktora gidip doktorum beceriksiz de olabilirdi..Kısacası çok memnunum yaşam tarzım değişti duruşum
yürüyüşüm bile değişti..Benden tavsiye doktorun daha önce yaptıgı ameliyat resimlerine bakın çünkü her
doktorun farklı bir stili var bunun için yapılan ameliyatlar aynı fakat duruşlar farklı oluyor.Hangisi kafanıza
yatarsa ona olun.
hastanede olsam daha iyi olur gibi geliyordu ama gözümü karattım. birazda şans meselesi .özel bir
doktora gidip doktorum beceriksiz de olabilirdi..Kısacası çok memnunum yaşam tarzım değişti duruşum
yürüyüşüm bile değişti..Benden tavsiye doktorun daha önce yaptıgı ameliyat resimlerine bakın çünkü her
doktorun farklı bir stili var bunun için yapılan ameliyatlar aynı fakat duruşlar farklı oluyor.Hangisi kafanıza
yatarsa ona olun.
ben de helengail'e katılıyorum,bu ameliyat sonrası özgüvenim tavan yaptı,doktorlar ne kadar dese de sizin hayatınızda bir değişiklik olmayacak diye,ben bu görüşe katılmıyorum.. çünkü ameliyta sonrası çok mutlu hissettim kendimi ve hala da öyle hissediyorum,ayaklarım yere basmıyor,istediğiniz kıyafeti alabilmeniz bile ayrı bir zevk..doktorun ameliyat öncesi ve sonrası fotografları önemli ve doktorun ameliyat tarzı. bazı doktorlar sadece kas üstü,bazısı sadece kas zarı altı bazısı da sadece kas altı ameliytaları yapıyor,her hastaya göre farklı yöntemi uygulayan doktorlar da var.bence sadece tek bir yöntemde uzmanlaşan br doktorda ameliyat olmaktansa her 3 yöntemi de uygulayabilen bi doktorda ameliyta olmak çok daha mantıklı.çünkü insan vücudu çok değişik bi yapıya sahip ve ameliyatta ne zaman ne ile karşılaşılacağı belli olmuyor.bu ameliyata karar verince ne çok ayrıntı olduğnun farkına varılıyor,protez tipleri,profilleri,ameliyat tekniği,protezin konulacak yeri...karar veren ve araştırmaya başlayan herkese kolay gelsin diyorum,zor bi süreç olduğunu biliyorum ama sonrası çok keyifli ben 5 sene araştırdım,aslında hiç gerek yokmuş,gidip ameliyat olmak ve sonucu görmek en güzeliymiş..Ameliyatı Eskişehir de üniversite hastanesinde oldum.Başta çok endişelenmiştim özel bir
yatarsa ona olun.
kızlar merhaba;
yıllarca..
tatlım önce çok geçmiş olsun, senin adına çok sevindim. yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyorum. seni burdan birazcık rahatsız edicem :bilmiyorumkismile
öncelikle göğüs dokun ne kadardı? benim hiç yok desem yeridir.
hangi marka kullandılar? hangi yöntemi denediler (kas altı ya da damla-yuvarlak veya koltuk altı gibi) ?
doktorun kimdi?
hastanede ne kadar kaldın? iyileşme sürecin nasıl oldu?
sertlik hissediyo musun yoksa yumuşadı mı? doğal duruyo mu? hem görüntü hem his olarak...
kaç cc kullanıldı?
fotoğraf çekilşmesi mecburi mi? ben yüzüm görünmeyecek olsa bile göğüs fotom çekilsin istemiyorum. bu konuda bi insiyatif tanırlar mı?
izler ne durumda? ne kadar zamanda geçeceğini söylediler mi?
son olarak ne kadara mal oldu?
eşinin farketmemesi harika zemuszemus
tatlım önce çok geçmiş olsun, senin adına çok sevindim. yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyorum. seni burdan birazcık rahatsız edicem :bilmiyorumkismile
öncelikle göğüs dokun ne kadardı? benim hiç yok desem yeridir.
hangi marka kullandılar? hangi yöntemi denediler (kas altı ya da damla-yuvarlak veya koltuk altı gibi) ?
doktorun kimdi?
hastanede ne kadar kaldın? iyileşme sürecin nasıl oldu?
sertlik hissediyo musun yoksa yumuşadı mı? doğal duruyo mu? hem görüntü hem his olarak...
kaç cc kullanıldı?
fotoğraf çekilşmesi mecburi mi? ben yüzüm görünmeyecek olsa bile göğüs fotom çekilsin istemiyorum. bu konuda bi insiyatif tanırlar mı?
izler ne durumda? ne kadar zamanda geçeceğini söylediler mi?
son olarak ne kadara mal oldu?
eşinin farketmemesi harika zemuszemus
canım gogus dokun hıc yoksa ve omuzlarında genısse 375 cc hıgh proffıl yuvarlaktan baska dusunme.benım gogus dokum hıc yok sadece cıkıntıydı yanı.benım sol 350 sag 375 abartı durmuyo ve cokk buyukmus gıbı gelıyo protezler kulaga ama ancak senı mutlu eder..ben hıc gogsu olmayan bırıne 375 ten asagı tavsıye etmıyorum cunku odemlerı fslan gıdınce ancak ıstedıgın gıbı oluyo..mentor yada nagor tercıh edebılırsın ama damla slıkon yaptırma.
yuvarlak daha hos dık ve dolgun duruyo ayrıca dekoltesı cok gusel..benım gordugum damla sılıkonlar cok dogal ve sarkık duruyo o yusden ben tercıh etmedım...ben kalem le oraletı gormedım ama kısısel tercıhler sonuctaa.ben dolgun dık ve buyuk gogus sevdıgım ıcın dpktorum bana onu uygun gordu ve suan cok memnunum.
Ameliyatı Eskişehir de üniversite hastanesinde oldum.Başta çok endişelenmiştim özel bir
yatarsa ona olun.
helengail rica etsem doktorunun ismini ve sana ne kadara mal olduğunu yazar mısın? eskişehir benim için çok uygun akrabalarım var oraya gidebilirim doktorla görüşmekte
fayda var.