• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KALEM1981 Meme Estetiği Ameliyatı

tatlım önce çok geçmiş olsun, senin adına çok sevindim. yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyorum. seni burdan birazcık rahatsız edicem :bilmiyorumkismile

öncelikle göğüs dokun ne kadardı? benim hiç yok desem yeridir.
hangi marka kullandılar? hangi yöntemi denediler (kas altı ya da damla-yuvarlak veya koltuk altı gibi) ?
doktorun kimdi?
hastanede ne kadar kaldın? iyileşme sürecin nasıl oldu?
sertlik hissediyo musun yoksa yumuşadı mı? doğal duruyo mu? hem görüntü hem his olarak...
kaç cc kullanıldı?
fotoğraf çekilşmesi mecburi mi? ben yüzüm görünmeyecek olsa bile göğüs fotom çekilsin istemiyorum. bu konuda bi insiyatif tanırlar mı?
izler ne durumda? ne kadar zamanda geçeceğini söylediler mi?
son olarak ne kadara mal oldu?

eşinin farketmemesi harika zemuszemus

Göğüs dokum yeteri kadar varmış,göğüs büyüklüğünü soruyorsan ama dümdüzdüm nerdeyse kaydirigubbakcemile3 sanırım marka mentor du .Kas altı yuvarlak protez konuldu(kaç cc konuldu hatırlayamadım sanırım 260 veya 275cc).Göğüs ucundan oldum ama bünyedenmi bilmiyorum extra hiçbir şey kullandırmadı doktorum ameliyat izim kesinlikle belli değil bu kadar kısa sürede bu kadar iyileşme izin tamamen kaybolmasını beklemiyordum hatta doktorumda baya şaşırdı dedim ya eşim hiç farketmedi bile kaydirigubbakcemile3 Tek sorun ameliyat sonrası 15 gün ölüyorum zannettim dedim kendi kendime başıma iş aldım bidaha ömür boyu düzelemiycem ama geride kaldı o günler unuttum gitti bile şimdi keyfini sürüyorum
Çok yumuşak değiller ama taş gibi sertte değiller tam kıvamında yani Dik yuvarlak baya dolgun mükemmeller işte :nazar: dışarı çıkarken özellikle koyu renk giydiysem çamaşır kullanmıyorum uçlarına belli olmasın diye yara bandı kapatıyorum sanki destekli çamaşır varmış gibi duruyorlar sırnaşık şey Fotoğraf konusuna gelince böyle bir isteği özellikle belirtirsen doktora bence anlayış gösterir Sonuçta parasını alıyor ameliyatı yapıyor oda memnun sende ..fotoğraf sadece aradaki farkı görmek için.

Son olarak maliyeti 3500 tl falandı sanırım (onu bile tam hatırlamıyorum bu olayı iyice silmişim hafızamdan anlaşılan :1rolleyes: )

helengail dikiş izin yok mu ?

Yok canım yaaa hiç kalmadı hemde hiçbir krem kullanmadan sadece sıradan bir nemlendirici önerdi doktor 1ay tüm göğsüme uygulamam için

zaten ilk bandajlar açıldıgında çok az belliydi şuan hiç yok En çok korktuğum göğüs ucu

oldugu için his kaybımın olmasıydı ,olmadı ama yerimseniben

helengail rica etsem doktorunun ismini ve sana ne kadara mal olduğunu yazar mısın? eskişehir benim için çok uygun akrabalarım var oraya gidebilirim doktorla görüşmekte
fayda var.

Yakup KARABAĞLI Osmangazi ünv. Tıp Fakültesinde Kesinlikle öneririm çok mükemmel bir doktor.Fiyat sanırım 3500 tl ydi.Eğer gelicek olursan bende yardımcı olurum .Birlikte gidebiliriz yerimseniben

eskişehirde-osmangazi üni benim için de çok iyi olur aslında. ama burun estetiğiyle ilgili bi başlıkta senin ameliyat olduğun doktordan hiç iyi bahsetmemişler. acaba şans işi mi yoksa burun konusunda mı öyle iyi değil bilemiyorum. işimi şansa bırakmak da istemiyorum haliyle. o yüzden eskişehirde ameliyat olmayı hiç düşünmemiştim. şimdi kafamı karıştırdınCADIARZU senin için sorun değilse msn adresini verebilir misin özelden?

ben ameliyat olalı 4 ay oldu ama hala sertliği geçmedi yumuşak olması için üstünden bir senemi geçmesi gerekiyor yani. bide hissiz olması normalmi

gizeml'cim sen ameliyatı nerde hangi yöntemle olduğunu, süreci ve şu anda ne durumda olduğunu anlatır mısın?

gizeml'cim sen ameliyatı nerde hangi yöntemle olduğunu, süreci ve şu anda ne durumda olduğunu anlatır mısın?

canım ben amelıyatı ızmırde oldum.doktorum cenk tokat aynı zamanda izmirde özel gazi hastanesının doktoru.benım kasustu ama bırasıda kasaltında daha dogal durması ıcın ole yaptı..
benım gorustuugm ılk doktordu.gorustugum gun ameliyat tarıhı ayarladık.12 temmusda amelıyat oldum..doktorum ve ekıbı gayet basarılı..ben hıc farketmeden narkozu verdıler gusel bı uyumusum..amelıyattan sonra narkozu cıkarırken bıle goguslerım cok acımadı tek derdım bıran once karnıı doyurmaktı..benım sag gogsumde 375 cc hıgh profıl yuvarlak, sol gogsumde 350 cc hıgh profıl yuvarlak var..meme altından yapıldı.mentor marka kullandı kı en cok kullanıılan mentor ve nagor. benım meme dokum hıc yoktu sadece cok az bı cıkıntı gıbıydı..
buyuklugunu ve boyutunu cok ıyı ayarlamıs kı cogu doktor 375 e kadar cıkmıyo..
ben ole aman aman bı agrı cekmedım.sadece yatarken ve dogrulurkencanım acıyodu onun dısında bı agrım olmadı.1 haftanın sonunda masaja basladık suan 3 hafta oldu ve ben alıstım gayette memnunum..dıkıslerıde zaten cook ınce ıp gıbı bı cızgı olarak dıkmıs ondada ız kalcagını dusunmuyorum..izmirde amelıyat olma ımkanın varsa doktorumu tavsıye ederim basarılı bı doktor ve cok ılgılı..
bıde hıc meme dokun yoksa 350 yada 375 altı dusunme ferım benım doktorum bılıyodu benım bbuyuk ıstedıgımı ona gore yaptı kı hıc meme dokusu olmayanları ancak bu proteslerın memnun edecegını dusunuyorum
sormak ıstedıgın baska bısey varsa yazabılırısn

Son düzenleme:
peki canım koltuk altı mı yoksa meme altı mı uygulandı? ben en çok kalan izi merak ediyorum. mesela arkadaş eşim farketmedi dedi çok şaşırdım. çünkü ben de ameliyt olursam eşime söyleyip söylememe noktasında kararsızım. eğer anlaşılmayacak bi şeyse doğal bilmesini tercih ederim, hiç karıştırmam silikon olayını :D

peki canım koltuk altı mı yoksa meme altı mı uygulandı? ben en çok kalan izi merak ediyorum. mesela arkadaş eşim farketmedi dedi çok şaşırdım. çünkü ben de ameliyt olursam eşime söyleyip söylememe noktasında kararsızım. eğer anlaşılmayacak bi şeyse doğal bilmesini tercih ederim, hiç karıştırmam silikon olayını :D

bana meme altından yaptı..koltukaltı ıstemedım cunku zaten kasla oynuyo kı benım bı kısmı kas altında dıgerı kas ustunde daha dogal dursun dıe ole yaptı. daha fazla agrılı olur dıe dusundum zaaten 3 4 gun kollarını hareket ettıremıyosun..iz konusundada benım pazartesı 4. hafta olacak yanı 1 ay kendılıgınden erıyen dıkıs kullandı sende ole tercıh et bence kı genelde onu kullanıyolaar.ip gibi bi cizgi seklınde benım dıkıslerım..bıde arkadasım var kaza gecırdı anlı acıldı 4cm.estetık dıkıs olmamasına ragmen Contractubex ı kullandı gunde 4 5 defa masaj yaparak suan hıc ız yok..bende doktoruma sorup onu kullancam..aklında olsun gayet ıyı bır jel..ama 3- 4 ay dusenlı kullanman gerekıo kı arkadasımda hıc ız kalmadı..

contractubex... bunu öğrendiğim iyi oldu. sen doktoruna sor bakalım ne dicek :) her şeyin bi çözümü var ya ne güzel :))

kızlar benim de en merak ettiğim şey buydu; yumuşaklık. silikonlu manken hanım ablalarımızın göğüsleri aynı patlayacak gibi duruyo:) muhtemelen olması gerekenden büyük takıldığı için öyledir ama yine de göğsünde 2 tane top var gibi mi oluyo, dokununca sert geliyo mu, hissedilir mi gibi endişelerim var. tek önemli olan görüntü değil malumunuz :utangac:
ben bi de şunu merak ediyorum. göğsünüzde ağırlık taşıyo gibi bi his veriyo mu hiç? :)) acaba normal göüsten ağırlık olarak ne kadar farkı var? bi de son olarak vücudunuzda yabancı bi cisim taşıdığını bilmek nasıl bi duygu? sonuçta çoğunluk -tıpkı benim gibi- hiç göğsü olmadan ya da çok küçük bi göğsü olarak yaptırıyo ve birden büyüyüveriyo.

kızlar merhaba;

benim 4 ay oldu ama sonuçtan inanılmaz memnunum hatta şöyle söyliyim çoğu zaman aklıma bile gelmiyor silikon oldugu okadar doğal okadar mükemmel oldularki .. :nazar:

Evleneli 20 gün oldu ve eşim farketmedi bile ..Herkese şiddetle tavsiye ederim.Boşuna beklemişim

yıllarca..

tam benim kafama takılan sorular bunlar... bekarken yaptırırsam daha sonra nasıl olacak ; farkedilecek mi? karşımdaki insan bundan memnuniyetsiz olursa napıcam gibi düşüncelerle ameliyat hiç düşünmüyorum ama bu sene bikini denemem tam bir fiyasko oldu... ohaoldumsmile

ameliyat olalı tam 1 sene oldu ve sonuç inanın muhteşem..iyi bir doktor bulduktan sonra gerçekten bu operasyon çok güzel sonuçlar ortaya koyabiliyor. 2 temmuz 2009 'da oldum ameliyatımı..şu anki duruşları,yumuşaklıkları gerçekten doğal bir gögüsten farklı değil.. Bu ameliyata ihtiyaç duyan ve psikolojik açıdan kendisini hazır hisseden herkese bu ameliyatı tavsiye ediyorum,benim 1 senedir yüzümdeki gülümseme hiç gitmiyor,gerçekten bu ameliyat insan da müthiş bir özgüven artışına yol açıyor.sorusu olanlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım..ben de hep merak ediyodum,ameliyat olacağım dönemde acaba ameliyat olalı bi kaç sene olanlar ne alemde diye..maalesef kimseyi bulamamıştım..o yüzden yardıma ve sorularınıza hazırım kızlar.. ameliyat olacaklara şimdiden kolay gelsin.umarım herkes en az benim kadar mutlu olur.opuyorumnanaktan

kalem lutfen yardım et biliyorum konuyu acalı cok olmus ama şimdi nasıl hala memnunmusun?

Merhaba benimde üzerinde durduğun konular üzerinde merakım büyüktü. Dokunduğun zaman protez farkedilmez kıvama geldiyse mükemmel birşey bu. Kafamdan bir soru daha silindi çok teşekkürler :)

kızlar benim de 3. haftam sürekli masa yapıyorum ama bende farketmiyorum protezi hatta arkadaşa dedim sen bi yokla hissediyormusun bana mı öyle geliyo diye onun da eline herhangi bir sert cisim gelmemiş yani belli bi müddet sonra protezli olduğunuz aklınıza gelmiyo :34:

Merhaba benimde üzerinde durduğun konular üzerinde merakım büyüktü. Dokunduğun zaman protez farkedilmez kıvama geldiyse mükemmel birşey bu. Kafamdan bir soru daha silindi çok teşekkürler :)[/Q
başlık ismi eskidi.. ameliyat olalı bugün itibariyle tam 19 ay oldu :66::66::66:kızlaarrrrr ben çok ama çok mutluyum.. mutluluktan ayaklarım yere basmıyor..:9:protezi hissetmiyoru,istediğim kıyafeti giyebilmenin keyfini yaşıyorum..eğer bu durum psikolojik olarak sizi çok rahatsız ediyorsa olun bu ameliyatı,kurtulun yahu...:3: sorusu olan varsa içtenlikle cevaplayabilirim..son halini gösteren bir resim eklemiştim,ondan da fikir edinebilirsiniz..

kalemcim benimde merakım masaja ne kadar süre devam etmeliyiz, doktorum bana 1 yıla kadar devam demişti ama ben düzenli olarak yapamıyorum, bu konu hakkında bildiklerin varsa paylaşırsan çok sevinirim, şimdiden teşekkürler canım

Back
X