tatlım önce çok geçmiş olsun, senin adına çok sevindim. yeterli mesaj sayısına ulaşamadığım için özel mesaj atamıyorum. seni burdan birazcık rahatsız edicem :bilmiyorumkismile
öncelikle göğüs dokun ne kadardı? benim hiç yok desem yeridir.
hangi marka kullandılar? hangi yöntemi denediler (kas altı ya da damla-yuvarlak veya koltuk altı gibi) ?
doktorun kimdi?
hastanede ne kadar kaldın? iyileşme sürecin nasıl oldu?
sertlik hissediyo musun yoksa yumuşadı mı? doğal duruyo mu? hem görüntü hem his olarak...
kaç cc kullanıldı?
fotoğraf çekilşmesi mecburi mi? ben yüzüm görünmeyecek olsa bile göğüs fotom çekilsin istemiyorum. bu konuda bi insiyatif tanırlar mı?
izler ne durumda? ne kadar zamanda geçeceğini söylediler mi?
son olarak ne kadara mal oldu?
eşinin farketmemesi harika zemuszemus
Göğüs dokum yeteri kadar varmış,göğüs büyüklüğünü soruyorsan ama dümdüzdüm nerdeyse kaydirigubbakcemile3 sanırım marka mentor du .Kas altı yuvarlak protez konuldu(kaç cc konuldu hatırlayamadım sanırım 260 veya 275cc).Göğüs ucundan oldum ama bünyedenmi bilmiyorum extra hiçbir şey kullandırmadı doktorum ameliyat izim kesinlikle belli değil bu kadar kısa sürede bu kadar iyileşme izin tamamen kaybolmasını beklemiyordum hatta doktorumda baya şaşırdı dedim ya eşim hiç farketmedi bile kaydirigubbakcemile3 Tek sorun ameliyat sonrası 15 gün ölüyorum zannettim dedim kendi kendime başıma iş aldım bidaha ömür boyu düzelemiycem ama geride kaldı o günler unuttum gitti bile şimdi keyfini sürüyorum
Çok yumuşak değiller ama taş gibi sertte değiller tam kıvamında yani Dik yuvarlak baya dolgun mükemmeller işte dışarı çıkarken özellikle koyu renk giydiysem çamaşır kullanmıyorum uçlarına belli olmasın diye yara bandı kapatıyorum sanki destekli çamaşır varmış gibi duruyorlar sırnaşık şey Fotoğraf konusuna gelince böyle bir isteği özellikle belirtirsen doktora bence anlayış gösterir Sonuçta parasını alıyor ameliyatı yapıyor oda memnun sende ..fotoğraf sadece aradaki farkı görmek için.
Son olarak maliyeti 3500 tl falandı sanırım (onu bile tam hatırlamıyorum bu olayı iyice silmişim hafızamdan anlaşılan :1rolleyes: )