Merhaba arkadaşlar, kapalı rinoplasti yapılırken burun ucum yukarı kaldırılmıştı. Burun ucum küçüldü. Burun deliklerim ameliyat öncesi halimden daha belirgin şekilde karşıdan görünüyor. Yüzümün karakteristiği kayboldu gitti. 1 yıldır ödemdir geçer, iner deyip alışmaya çalışıyorum ama yok. Eylülde burun sırtından revizyon olmuştum. Başka doktora 6 ayım dolmadan gitmek istemiyorum. Şimdilik olan doktorum beni anlamıyor. İnternette de bu konuda açıklayıcı bir şey bulamadım. Bekledikçe de kendi kendimi yiyorum. O yüzden size sormak istedim. Ben istiyorum ki burun deliklerim karşıdan görünmesin. Yaklaşık olarak eski kendi burnumun açısına dönsün.
Aranızda revizyonla kalkık burun ucunu indirten ve daraltılan burun ucunu genişleten var mı? Bunlar ağır olmayan ameliyatlarla (misal vücudun başka yerinden kıkırdak eklemeden) mümkün müdür arkadaşlar?
Aranızda revizyonla kalkık burun ucunu indirten ve daraltılan burun ucunu genişleten var mı? Bunlar ağır olmayan ameliyatlarla (misal vücudun başka yerinden kıkırdak eklemeden) mümkün müdür arkadaşlar?