• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldiramiyorum artik bu hayati:(:(

Sizi hic bir akrabasiyla tanistirmayan adeta akrabalarindan saklayan sirf imam ailesi diye pantolon giydiginoz icin hic bir akrabasiyla tanistirmayan esinizin ailesi baskasi degilde ne oluyor..

Beni en iyi siz anlarsiniz hic biseyi soneye cekmedim aksine hep hakkimizi istedim ama ben boyle yaptukca ailemi huzursyz ettiler o yuzden sineye cektim herseyi ama dayanamiyorum artik
Valla borcu ödeyen, bir kere bile pazara çıkamayan, evdeki 10 kuruşları toplayıp ekmek ve su alan, maaşı daha eline alamadan kartlara borçlara giden benim. Sinir bastı. Babamın 7sinde eşimin annesi bana takılmaya çalıştı yüzsüz yüzsüz ben de verdim ateşi. Demediğimi bırakmadım. Ay neyse. Derdi çeken sensin kardeşim. Git babanın yanına borç bitene kadar dönme. Ben eşime çok söyledim evde ne varsa sat yeter ki borç bitsin, yeniden alalım diye öyle bişe yapın. Ya da psikoloji falan dinleme dön işine tek kuruş verme ne eşine ne evine. Ortada aile pek kalmıyor böyle borç kavgaları ve stresi olunca.

Konum kapanabilir mi konu sapti iyice ben burda desteginizi alm
Valla borcu ödeyen, bir kere bile pazara çıkamayan, evdeki 10 kuruşları toplayıp ekmek ve su alan, maaşı daha eline alamadan kartlara borçlara giden benim. Sinir bastı. Babamın 7sinde eşimin annesi bana takılmaya çalıştı yüzsüz yüzsüz ben de verdim ateşi. Demediğimi bırakmadım. Ay neyse. Derdi çeken sensin kardeşim. Git babanın yanına borç bitene kadar dönme. Ben eşime çok söyledim evde ne varsa sat yeter ki borç bitsin, yeniden alalım diye öyle bişe yapın. Ya da psikoloji falan dinleme dön işine tek kuruş verme ne eşine ne evine. Ortada aile pek kalmıyor böyle borç kavgaları ve stresi olunca.
Aynen oyle canim bende ona uzuluyorum cok zor durumdayiz maas hic gecmiyor elimize krediye kesiliyo ve kredi kartina gidiyor caliscam er ya da gec ama bu giden 3.5 yilimi kim geri getirecek bana

Bazi arkadaslar esimin ailesini umursamadigim baskasi yaptigimi soyluyor ya bende sunu soyleyim

Ben esimle farli sehirliyiz ne nisanimda ne de dugunumde hic bisey yapmadilar bir bohca bile getiremezler miydi, nisanliydim esimin ailesigile gidiyoruz akrabalariyla tanismaya o kadar yol gidyorum kv gorumcemin esinden beni sakladi resmen odaya neden cunku ben pantolon giyiyorum , Esimin dayisini amcasini yeminle tanimiyorum cunku tanistirmadilar tek sebebide giyimimi bahane ettiler , Bu borcu basimiza sardilar varlikli olmalarina odemediler gorumcemi kocasiyla hacca gonderdiler,, ben her seye ragmen evlendikten sonrada kotu olmadim her kv me gittigimde aileme yapmadigimi yapiyordum bir maas dolusu hediyelerini aliyordum neler yaptim neler

Onlar bana bir corabi laok gormediler bben dagin basini beklerken o kizini hacca gordedi esimin aldigi arsayi satip daire aldilar yillardir bizi oyaladilar gondercez diye cok dedik borc olarak verin biz cok zor durumdayiz diye 5 kurus vermediler babama o halde kardeslerim okuyor kanser babam ya ne kadar kolay bI hastalik saniyorsunuz onun icin hic bisey yapamiyorum kahroluyorum sorun para degil sorun bu borc yuzunden aileme kotu gununde destek olamam biraz vicdanli olun ya

Uzuldum ama tum bu zorluklar size guc vermeli ve bir an once ise baslamalisiniz ..

Tek carem tup bebek 24 yasindayim 23 yasinda tup bebege basladim esim azosperm benimde fshim cok yuksek denedim olmuyor tutmuyor inancim sonsuz elimizden geleni de yapiyoruz tevekkulu Allaha kalmis artik..
İyi de bu durumda çocuğa nasıl bakacaksınız? Bir kaç sene beklesenize yaşınız da çok genç.

İyi de bu durumda çocuğa nasıl bakacaksınız? Bir kaç sene beklesenize yaşınız da çok genç.
Kaybedecek zamanimz yoktu doktor hemen yonlendirdi fsh degerum yuksek yasim genc ama erken menopoz ihtimalim yuksek doktorlar beklememi hic istemedi zaman kaybetmeyin dediler hala da oyle Allah rizkini verirdi onu hic sorun etmedik

Kaybedecek zamanimz yoktu doktor hemen yonlendirdi fsh degerum yuksek yasim genc ama erken menopoz ihtimalim yuksek doktorlar beklememi hic istemedi zaman kaybetmeyin dediler hala da oyle Allah rizkini verirdi onu hic sorun etmedik
Hmm peki o zaman yapacak bir şey yok halledilecek bir şekilde. Umudunuzu kaybetmeyin.
Madem eşinizden ayırmak için yapıyorlar siz eşinize sarılın. Ama o da onlara karşı sizin gibi düşünüyorsa. Yoksa onlara karşı yumuşarsa bilemiyorum...
Aileniz eminim başlarının çaresine bakarlar. Sizin şu an onlar için yapabileceğiniz bir şey yok. Elinizde olsa yaparsınız ama yok yani. Üzmeyin kendinizi.

Siz artık bir ailesiniz. Paranız eşinizin ailesine gitmese sizin aileye gidecekmiş zaten. Sizin bir aile olduğunuzun bilincine varıp paranızı birlikte kullanmanız Lazım. Kimseye para vermek zorunda değilsiniz.

Hmm peki o zaman yapacak bir şey yok halledilecek bir şekilde. Umudunuzu kaybetmeyin.
Madem eşinizden ayırmak için yapıyorlar siz eşinize sarılın. Ama o da onlara karşı sizin gibi düşünüyorsa. Yoksa onlara karşı yumuşarsa bilemiyorum...
Aileniz eminim başlarının çaresine bakarlar. Sizin şu an onlar için yapabileceğiniz bir şey yok. Elinizde olsa yaparsınız ama yok yani. Üzmeyin kendinizi.
Tesekkur ederimederim bu cocuk tedavi ani olduthe zaten doktor kontrolunde bizim elimizde degildi ..

Back