- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
Kirasini aliyorlarmisO evin tıkır tıkır kirası size akmalı, kredi borcuna yamanmalı. Kendileri mi kösülüp oturdular içine siz borçla uğraşırken yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kirasini aliyorlarmisO evin tıkır tıkır kirası size akmalı, kredi borcuna yamanmalı. Kendileri mi kösülüp oturdular içine siz borçla uğraşırken yoksa?
Ya iste sirayla planli is yapmadiginizdan bunlar hep... Allah babaniza sifa versin benimde babam rahatsiz esimden gizli babama para veriyirum bisey demez ama biksin istemiyorum... ki beni tanisan sasirir kendi haline sukredersin...Beni anlamiyorsunuz burda konu para degil konu bu halde oldugumuz icin kanser hastasi babama yardim edemiyorum
Sizi neden istemiyorlar ki?Esimden ayrilmam icin odemiyorlarmis naparsiniz siz olsaniz
Kirasini aliyorlarmis
Canım onlar bu saatten sonra geri ödemezler onu. Daha çok borcunuz var mı. Bu konuda tek olumlu yanı eşin seninle aynı fikirde ve aynı hatayı bir daha yapmaz umarım. Burada bazı konularda erkeklerin hiç akillanmadigini görüyoruz ama senin eşin yanında. Bu borçlar bitecek, bebeğini kucağına alacaksın, mutlu sağlıklı bir yuvanın olacak inş. Yüreğini ferah tut.Esimden ayrilmam icin odemiyorlarmis naparsiniz siz olsaniz
Sizi neden istemiyorlar ki?
Keske esin babasini kefil gosterseydi bak nasil oduyordu o zaman.
Bir de kirasini aliyorlarmis evin. Yazik gunah yaa Allah islah etsin.
Esimden ayrilmam icin odemiyorlarmis naparsiniz siz olsaniz
Ben onu da yapamiyorum inanin var ya hersey usr uste geldi o yuzden boyle olduYa iste sirayla planli is yapmadiginizdan bunlar hep... Allah babaniza sifa versin benimde babam rahatsiz esimden gizli babama para veriyirum bisey demez ama biksin istemiyorum... ki beni tanisan sasirir kendi haline sukredersin...
Herseyi dusunduk ama iste ailem istemedi oyle bisey yapmamiziKatibim demissiniz hukuki anlamda fikir alabilecek kimse yok mu? Sizin cektiginiz krediyle baskasi zenginlesmis sonucta.en azindan tapuyu kendi üzerinize ceviremez misiniz hukuki yollarla ?
Bu ailenin yeni evlilere yüklediği borçlar konusunu okuyunca bile sinirleniyorum. Ya memur bile olsa hatta yeni evli insanlara yardım edilir ya. Borç kredi çektirmek nedir Allah ıslah etsin. Aynı durumu yaşadım ve babam kanserdi. Babama bir mutlu günümü gösteremedim, üstüne bi de bana yardım ediyorlardı. Eşimin ailesi olacak insan müsveddeleri bi de ailemin evine gelip kalıyorlardı. Benim annem sağolsun iyi ağırlardı insanları öyle pek laf söylemek, tartışma çıkarmak istemezdi. Tabi laf söylemek bana kaldı çünkü dayanamadım yani. E noldu sonunda şu an eskisi kadar olmasa da borcumuz var ama çok çok daha az. Peki benim neyim yok? Babam. İşte bu yüzden kendin dışında kimseye iyilik etme kardeş, yık geçir. Benim eşimle babası o kadar laf söylediler birbirlerine, şimdi yine konuşuyorlar. Sağlam kavga et valla kim para istediyse. Sineye çekip de senden gideceğine onlara dert olsun.3,5 yillik evliyim esimle ikimiz memur oldugumuz icin dugunumuzu borcsuz harcsiz kimseye muhtac olmadan yapmistik, esime ailesi dugunden sonra 50 bin tl kredi cektirmisti benim maasim yetmiyor sen cek, arsa alcam ben senin yerine oderim diye..
Evlendikten sonra calismaya devam ettim sonra saglik sorunlarim olustu hatirlamak bile istemiyorum cok kotu ameliyatlarim oldu pskilojom alt ust oldu bi taraftan da pskolojik tedavi almistim
Isi gecici olarak birakmak zorunda kalinca tek maasa dustuk esimin ailesi bize cektirdigi kredi odememeye basladi ve hic odemedi cok zor durumlar gecirdik ve geciriyoruzda cocugum olmuyor babam hasta vs..esimin maasinin 3/2 si borca kesiliyor bi taraftan da kendi borclarimiz derken krediyi krediyle kapatmaya calistik hep o da olmadi iste..
Esim astsubay meslegi geregi kucuk bir yerin dis karakolunda gorev yapiyor yani dag basinda bI lojmanda yasiyoruz yani anlatmak istedigim sunlar
Bu borc yuzunden Evlendim evleneli hic tatile gitmedik, bi sey alirken ikincisini alamiyorum, babam hasta onun icin cok sey yapmak istiyorum yapamiyorum, babam hasta oldugu icin calisamiyor kardeslerim okuyor hic birine destek olamiyorum, kardesimin birisi universite ojuyor baska bI sehirde 5 kurus para gonderemiyorum abla acil para lazim diye aradiginda gonderemiyorum, yasadigim yer deseniz iyice bunaldim bir komsu bile yok elimden hic bisey gelmiyor cunku yok iki universite mezunuyum Ankara da okudum Istanbul da calistim simdiki halime bakiyorum asiri bunalimdayim isime baslamam icin biraz daha zamana ihtiyacim var babama surekli gelip gidiyorum onun taledavileri boyunca yaninda olmam gerekiyor ama kendimde hastayim
Simdi ben napayim esimin ailesiyle gorusmuyorun esime de cok kiziyorum basima sen actin bu borcu diye bazen cok tartisiyorum ailesine gidiyo istyor onlarda tamam gondercez diye diye 3.5 yil gecti gercekten cok zor durumdayiz bu borc olmasaydi aileme destek olursum diye kendimi yiyip bitiriyorum.esimin ailesini asla affetmem diyorum esimde asla konusmam bende diyor ya gun gelir hic bisey olmamis gibi konusursa ben bunu nasil kaldiririm diyorum ben borc yuzunden dagin basinda yasiyorum 3aydan 3aya sehir merkezine bi kere de olsa gidiyoruz her seyin skntısni ben cektim siz olsaniz gercekten cok zorluyor hayat bizi bi turlu kurtulamadik borctan baskasinun borcunu odemek yuzunden yapmak istedigim hic biseyi yapamiyorum artik kaldiramayorum ben boyle ne yapcam kaldiramiyorum arrik bu hayati zor durumda oldugumuzu bile bile yardim da etmediler ve esimin ailesi varlikli bunu da belirtiyim.
Cok dogru ama yok iste yapmiyorlar huc biseyEşinizde iş bitiyor, "O kiraya dokunulmayacak, bana borca harca aldırdığınız evin kirasını yerken midenize oturmuyor mu?!" diyecek. Mırın kırın hakkının dilencisi gibi her ödeme günü annesinin babasının kapısına gidip, "Ödeyin lütfen" demeyecek. Kiracı ile ortak konuşulacak, her ay sizin hesaba yatacak kira. Bu iş ancak böyle düzene girer arkadaşım.
Yaparlar canim yaparlar ama insanin kendi cani dardayken esinin vefasiz cikarci ailesi BASKASI oluyo dis kapinin dis mandali lluyo !!Cok tesekkur ederim cekmeyen bilmez ben derdimden bahsediyorum insanlar para hesabi yapiyor
Herseyi dusunduk ama iste ailem istemedi oyle bisey yapmamizi
Beni en iyi siz anlarsiniz hic biseyi soneye cekmedim aksine hep hakkimizi istedim ama ben boyle yaptukca ailemi huzursyz ettiler o yuzden sineye cektim herseyi ama dayanamiyorum artikBu ailenin yeni evlilere yüklediği borçlar konusunu okuyunca bile sinirleniyorum. Ya memur bile olsa hatta yeni evli insanlara yardım edilir ya. Borç kredi çektirmek nedir Allah ıslah etsin. Aynı durumu yaşadım ve babam kanserdi. Babama bir mutlu günümü gösteremedim, üstüne bi de bana yardım ediyorlardı. Eşimin ailesi olacak insan müsveddeleri bi de ailemin evine gelip kalıyorlardı. Benim annem sağolsun iyi ağırlardı insanları öyle pek laf söylemek, tartışma çıkarmak istemezdi. Tabi laf söylemek bana kaldı çünkü dayanamadım yani. E noldu sonunda şu an eskisi kadar olmasa da borcumuz var ama çok çok daha az. Peki benim neyim yok? Babam. İşte bu yüzden kendin dışında kimseye iyilik etme kardeş, yık geçir. Benim eşimle babası o kadar laf söylediler birbirlerine, şimdi yine konuşuyorlar. Sağlam kavga et valla kim para istediyse. Sineye çekip de senden gideceğine onlara dert olsun.
Bende hukuki yollardan aramak istedim hakkimizi ama yok iste elle tutulur bisey yokvarlik icinde yokluk cekiyorsunuz boylede. Konuşarak halledememissiniz,hukuki yollara basvurmuyorsunuz sizin durumunuza başka çözüm yokki
Cok dogru ama yok iste yapmiyorlar huc bisey