Kaldiramiyorum artik bu hayati:(:(

Beni anlamiyorsunuz burda konu para degil konu bu halde oldugumuz icin kanser hastasi babama yardim edemiyorum
Ya iste sirayla planli is yapmadiginizdan bunlar hep... Allah babaniza sifa versin benimde babam rahatsiz esimden gizli babama para veriyirum bisey demez ama biksin istemiyorum... ki beni tanisan sasirir kendi haline sukredersin...

Arkadaslar konu burda bu en basindan gelen borc yuzunden kanser hastasi son evresinde olan babama yardim edemiyorum buna icim aciyor

Kirasini aliyorlarmis

Eşinizde iş bitiyor, "O kiraya dokunulmayacak, bana borca harca aldırdığınız evin kirasını yerken midenize oturmuyor mu?!" diyecek. Mırın kırın hakkının dilencisi gibi her ödeme günü annesinin babasının kapısına gidip, "Ödeyin lütfen" demeyecek. Kiracı ile ortak konuşulacak, her ay sizin hesaba yatacak kira. Bu iş ancak böyle düzene girer arkadaşım.

Esimden ayrilmam icin odemiyorlarmis naparsiniz siz olsaniz
Canım onlar bu saatten sonra geri ödemezler onu. Daha çok borcunuz var mı. Bu konuda tek olumlu yanı eşin seninle aynı fikirde ve aynı hatayı bir daha yapmaz umarım. Burada bazı konularda erkeklerin hiç akillanmadigini görüyoruz ama senin eşin yanında. Bu borçlar bitecek, bebeğini kucağına alacaksın, mutlu sağlıklı bir yuvanın olacak inş. Yüreğini ferah tut.

Koyde calisan istiyorlarmis ondan ben okumusum calisan istemiyorlarmisti esim onlarin istedigiyle evlenmesin diye yardim etmediler oyun oynadilar resmen

Katibim demissiniz hukuki anlamda fikir alabilecek kimse yok mu? Sizin cektiginiz krediyle baskasi zenginlesmis sonucta.en azindan tapuyu kendi üzerinize ceviremez misiniz hukuki yollarla ?

Para için eşten ayrılmanız saçma eşinin ailesi kötü niyetli onlara bu fırsatı vermeyin , eşinize destek olun ayrıca sürekli aileme destek olmam yazı yazmanızda mantıksız
aile olarak bu kötü günlerde başbaşa verip güçlü olmanız gerek
sıkıntı çekmeyen aile yok ama genelde büyük sıkıntılardan sonra ferah bir dönem geliyor sabırlı olun hemen bir çırpıda vazgeçmeyin mücedeleye devam edin , evlilik kurumu para yüzünden yıkılmamalı sakin olun olumlu düşünün , yağmurdan sonra güneş doğacaktır
Esimden ayrilmam icin odemiyorlarmis naparsiniz siz olsaniz

Ya iste sirayla planli is yapmadiginizdan bunlar hep... Allah babaniza sifa versin benimde babam rahatsiz esimden gizli babama para veriyirum bisey demez ama biksin istemiyorum... ki beni tanisan sasirir kendi haline sukredersin...
Ben onu da yapamiyorum inanin var ya hersey usr uste geldi o yuzden boyle oldu

Bu ailenin yeni evlilere yüklediği borçlar konusunu okuyunca bile sinirleniyorum. Ya memur bile olsa hatta yeni evli insanlara yardım edilir ya. Borç kredi çektirmek nedir Allah ıslah etsin. Aynı durumu yaşadım ve babam kanserdi. Babama bir mutlu günümü gösteremedim, üstüne bi de bana yardım ediyorlardı. Eşimin ailesi olacak insan müsveddeleri bi de ailemin evine gelip kalıyorlardı. Benim annem sağolsun iyi ağırlardı insanları öyle pek laf söylemek, tartışma çıkarmak istemezdi. Tabi laf söylemek bana kaldı çünkü dayanamadım yani. E noldu sonunda şu an eskisi kadar olmasa da borcumuz var ama çok çok daha az. Peki benim neyim yok? Babam. İşte bu yüzden kendin dışında kimseye iyilik etme kardeş, yık geçir. Benim eşimle babası o kadar laf söylediler birbirlerine, şimdi yine konuşuyorlar. Sağlam kavga et valla kim para istediyse. Sineye çekip de senden gideceğine onlara dert olsun.

Cok dogru ama yok iste yapmiyorlar huc bisey

Cok tesekkur ederim cekmeyen bilmez ben derdimden bahsediyorum insanlar para hesabi yapiyor
Yaparlar canim yaparlar ama insanin kendi cani dardayken esinin vefasiz cikarci ailesi BASKASI oluyo dis kapinin dis mandali lluyo !!

Beni en iyi siz anlarsiniz hic biseyi soneye cekmedim aksine hep hakkimizi istedim ama ben boyle yaptukca ailemi huzursyz ettiler o yuzden sineye cektim herseyi ama dayanamiyorum artik

Cok dogru ama yok iste yapmiyorlar huc bisey

Babanız için üzüldüm, her anı değerli ve siz kendinizle uğraşırken, oradan alıp öbür yana akrarırken tükeniyorsunuz. Bu işin peşini, o evi hayatınızdan çalanlara bırakmayın, hukuki yolları araştırın lütfen, sağlam avukatlara danışın. İnanın burada ben sinir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…