Kaldiramiyorum artik bu hayati:(:(

Canım sakin ol lütfen. Arkadaş merak etmiştir sadece. Hastane masraflarını bilmiyordur.

Canım sakin ol lütfen. Arkadaş merak etmiştir sadece. Hastane masraflarını bilmiyordur.
Maasa takti arkadas gercekten cok masrafli tedavi kalacak yerdi oydu buydu zor durumdayim diye yaziyorum insan maasi yargiliyor ya bu cektiginiz kredinin faizide var

60
Bide su var esiniz 3bin maas aliyorsa her ay 2bin keserlerse 2yilda 48bin yapar o borcun yane cokdan bitmis olmasi gerekir canim yanlis anlama beni 3bucuk yil gecti yazdin diye soyluyorum...
binlik kredinin fazizi kim bilir ne kadardir? Konu sahibi toplam ne kadar borc canim?
Cok gecmis olsun.
Kefil falan istemedi banka. Esin babasini kefil gosterseydi.

Ortaya cikarmak istedigim su var canim 42*2=84 bin yapar yane borc bitmis faizide gitmistir yane simdi o kredi bitti ac gozunu diyorum elestiri kabul etmiyorsan konu acmayacaktin burda... sana yardimci olmaya calisiyorum ama sen bu piskolojiyle saglikli bi gebelikde yasiyamazsin once piskiyatriye git kwndine gel sonra hersey olur umarimda duzelirsin Allah insallah sifa versin Allah kucagini bos birakmasin insallah selametlw...

60

binlik kredinin fazizi kim bilir ne kadardir? Konu sahibi toplam ne kadar borc canim?
Cok gecmis olsun.
Arkadasim allah razi olsun 50 bindi o zaman faiziyle bayagi bi yuksekti sonra bu krediyo tamamen odemeden esim mesela 40 b i n borca varsa uzerine 20 bin daha cekti oldu 60 bin in faizi yani 80 ni buldu mesela ..

60

Cok gecmis olsun.
50 bin borc aylik 2bin rahat odemeai var 3bucuk yil olmus biz surekli faizlerle ugrastigimiz icin soyluyorum 10binde faiz binmistir inanmiosaniz hesap yapin 3bucuk yil42 ay yapio...

Ben sizi anliyorum ben de diyorum ki mesel 40 bin borc kaldiginda esim uzerine tekrar 20 bin cekti borc oldu 60 bin faiziyle 80 bini geciyo zaten krediyi krediyle kapatmak zorunda kaldik eger bu borc olmasaydi 3.5yildir bu kadar sorun yasamazdik insaallah anlamissinizdir

Neden oyle diyorsunuz benim babam esime cok destek oldu zamannda ayrica halimizi her seyimizi biliyorlar insan yardim da mi etmez onu da yapmiyirlar resmen kandirdilar daha neresi baskasi olmuyor
Burda uzaktan konusmak kolay oluyor canim insan basina gelmeden anlamiyor kiniyor o baba yillarca calisitirip okutsun ihtiyaci olsun ama sen baskalari icin bir kurus yardim edeme insanin icini kinden baska bir sey doldurmuyo cekmeyen bilmez !!! Cekmeyen paragoz sanar !!

Arsa kimin üstüne alındı? Eğer eşinizin üzerineyse satın gitsin. Kp ya da kv üzerine alındıysa eşiniz sıkı bir tavır koysun, baskı yapsın durumumuz eskisi gibi değil ya ödeyin ya satın diye. Şurada okuduğum konuların yarısı erkek tarafının para koparmaya çalışması ve geline oğluna filan kredi çektirmeleri üzerine. Ne biçim aile anlayışıdır, ne biçim bir vicdansızlıktır çözemiyorum.

Arkadaslar esim borcu odemeden uzerine hep kredi cekti o yuzden bayagi bi faizli borc ..

Allah razi olsun beni bi sizi anladiniz arsayi kendi adlarina almislar onu da satip ev almislar konu uzar diye her ayrintiyi yzamadim..

50 bin borc aylik 2bin rahat odemeai var 3bucuk yil olmus biz surekli faizlerle ugrastigimiz icin soyluyorum 10binde faiz binmistir inanmiosaniz hesap yapin 3bucuk yil42 ay yapio...
Tamam dogrudurda 3 bin liralik maasin ayda 2 bini kredi odemesine gitse geriye kalan bin lira ile gecinmek zor olmustur. Tedavi falan gorduk tekrar kredi cektik diyor. Bu surectede saglik sorunlariyla ugrasmis konu sahibi. Esinin ailesine sitem etmekte hakli bence. Biz odeyecegiz diyip odememek yuz ustu birakmak cok ayip gercekten. Evladi bile olsa yapilmaz bu.

Canim okadar borcun varken cofuga nasil bakmayi dusunuyorsun sen benim demek istedigimi tamamen farkki algiladin yane borcun var oduyemiyorsun bide ustune kredi cekiyorsun onuda odeyemeyip tedaviye basliyorsun hepsi hata yane cofuk borcu kapatmiyor aksine para lazim o cofuga bakmak icin... oldu cocugun diyelim nasil bakacaksin dusundunmu yok dusunmedin arkadas paraya takti digorsun Allah daha cok versin...

Cok tesekkur ederim cekmeyen bilmez ben derdimden bahsediyorum insanlar para hesabi yapiyor

Ne yapıp edip ödeyeceksiniz borçsuz lnsan kalmadı memlekette eşinin ailesi neden ödemiyor orasınıda anlamadım , sen kendin konuş bakalım neden yardımda bulunmuyorlar

Beni anlamiyorsunuz burda konu para degil konu bu halde oldugumuz icin kanser hastasi babama yardim edemiyorum

Allah razi olsun beni bi sizi anladiniz arsayi kendi adlarina almislar onu da satip ev almislar konu uzar diye her ayrintiyi yzamadim..

O evin tıkır tıkır kirası size akmalı, kredi borcuna yamanmalı. Kendileri mi kösülüp oturdular içine siz borçla uğraşırken yoksa?

Ne yapıp edip ödeyeceksiniz borçsuz lnsan kalmadı memlekette eşinin ailesi neden ödemiyor orasınıda anlamadım , sen kendin konuş bakalım neden yardımda bulunmuyorlar
Esimden ayrilmam icin odemiyorlarmis naparsiniz siz olsaniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…