Neden oyle diyorsunuz benim babam esime cok destek oldu zamannda ayrica halimizi her seyimizi biliyorlar insan yardim da mi etmez onu da yapmiyirlar resmen kandirdilar daha neresi baskasi olmuyorBaskasi dediginiz esinizin ailesi oncelikle ...sen nasil ailene yardim etmek istiyorsab esinde kendi ailesi etmek ister. ... yane esin sonucda senin ailene verse bile borc olarak vermeyecek yarin bi gun esin ailesiyle barisir sen kotu olursun... Allah sifa versin sanada babada canim
Senin icin baskasi ama esin simdi ne derse desin Atadir atsan atilmaz satsan satikkmaz sonra sen kotu olursun benden demesi...Neden oyle diyorsunuz benim babam esime cok destek oldu zamannda ayrica halimizi her seyimizi biliyorlar insan yardim da mi etmez onu da yapmiyirlar resmen kandirdilar daha neresi baskasi olmuyor
Estagfurullah 1.si bu paranin faizi var ikincisi cocuk tedavisi gordum ve goruyorum 3.su kredi ustune kredi cekti esim ve esimin kendi borclari da varBide su var esiniz 3bin maas aliyorsa her ay 2bin keserlerse 2yilda 48bin yapar o borcun yane cokdan bitmis olmasi gerekir canim yanlis anlama beni 3bucuk yil gecti yazdin diye soyluyorum...
Sadece para konusu olsa haklisiniz derdim ama bir de bu ailenin borcunu odetmek yaninda yaptiklari var sizin kv ile kp sizin ailenizi herkese rezil etse sizi ayirmak istese esinizle ayirma noktasina getirse daha neler neler saygi duyarim fikrinizeSenin icin baskasi ama esin simdi ne derse desin Atadir atsan atilmaz satsan satikkmaz sonra sen kotu olursun benden demesi...
Yanlis anlamazsan canim ne sikinti var sende cocugun olmuo demissin...sana bisey deyim mi bende cocujlari cok seviyorum olsun istiyorum ama ne zaman cok istersem peygamber efendimizin bi sozu geliyor aklima ahir zamanda cocugu olmayanlar kalkip sukur namazi kilsin diyor ... o yuzden kasma kendini uzulme herseyde vardir bi hayirEstagfurullah 1.si bu paranin faizi var ikincisi cocuk tedavisi gordum ve goruyorum 3.su kredi ustune kredi cekti esim ve esimin kendi borclari da var
Konu sahibi zor durumda onu anladım. Ama bu yazdiginizi ben de merak ettim. Allah yardımcınız olsun. İnş. Feraha erersinizBide su var esiniz 3bin maas aliyorsa her ay 2bin keserlerse 2yilda 48bin yapar o borcun yane cokdan bitmis olmasi gerekir canim yanlis anlama beni 3bucuk yil gecti yazdin diye soyluyorum...
Canim bak ben esimle sozlendim kayinbabam atti sozumu esim pisirik gibi sesini cikarmadi o zaman biz sonra barisip herkese sadece evleniyoruz deyip 2haftada dugun yaptik...ve hala sikintilar yasiyorum ama ney biliyormusun esinle mutluysan ailesine laf soyleyip tadini kacirma...sadece tavsiye bunlar canim...Sadece para konusu olsa haklisiniz derdim ama bir de bu ailenin borcunu odetmek yaninda yaptiklari var sizin kv ile kp sizin ailenizi herkese rezil etse sizi ayirmak istese esinizle ayirma noktasina getirse daha neler neler saygi duyarim fikrinize
Tek carem tup bebek 24 yasindayim 23 yasinda tup bebege basladim esim azosperm benimde fshim cok yuksek denedim olmuyor tutmuyor inancim sonsuz elimizden geleni de yapiyoruz tevekkulu Allaha kalmis artik..Yanlis anlamazsan canim ne sikinti var sende cocugun olmuo demissin...sana bisey deyim mi bende cocujlari cok seviyorum olsun istiyorum ama ne zaman cok istersem peygamber efendimizin bi sozu geliyor aklima ahir zamanda cocugu olmayanlar kalkip sukur namazi kilsin diyor ... o yuzden kasma kendini uzulme herseyde vardir bi hayir
Benim bildigim askerler 3binden asagi almiyor otomatik bide maasdan 3de2ai kesiliyorsa ne yaoarsa kalan 1lira ile yapar sonucda otomatik kesiliyor haksizmiyim...Konu sahibi zor durumda onu anladım. Ama bu yazdiginizi ben de merak ettim. Allah yardımcınız olsun. İnş. Feraha erersiniz
Fsh icin testere disli aslan pencesi ic esine de keciboynuzu kuru yap canim dene insallah sifa olsun kafaya taktikca hormanlar degisiyor canim...Tek carem tup bebek 24 yasindayim 23 yasinda tup bebege basladim esim azosperm benimde fshim cok yuksek denedim olmuyor tutmuyor inancim sonsuz elimizden geleni de yapiyoruz tevekkulu Allaha kalmis artik..
Siz neden bu kadar yargiliyorsunuz ortaya cikarmak istediginiz bisey mi var maasin cogu borca gidiyor biz hic mi yemiyoruz elektrigimiz suyumuz kiramiz hic mi olmuyor , cocuk tedavisi gordum diyorum tamam mi 15 bine maal oldu kredi krediyle kapattik hep o 50 bin borc olmasaydi biz simdiye birikim yapmistik hc borcunuz olmazdiBenim bildigim askerler 3binden asagi almiyor otomatik bide maasdan 3de2ai kesiliyorsa ne yaoarsa kalan 1lira ile yapar sonucda otomatik kesiliyor haksizmiyim...
Fazla alıyorlardır. Ama bebek tedavisi falan görmüş onlarda çok masraflı. Kalan parayla hem ev geçindirmek hem hastane işi yerisememisler anladığım kadarıyla.Benim bildigim askerler 3binden asagi almiyor otomatik bide maasdan 3de2ai kesiliyorsa ne yaoarsa kalan 1lira ile yapar sonucda otomatik kesiliyor haksizmiyim...
Allah razi olsun ya suan kredi odemesenizde hic mi borcu olmuyor insanin aynen dediginiz gibiFazla alıyorlardır. Ama bebek tedavisi falan görmüş onlarda çok masraflı. Kalan parayla hem ev geçindirmek hem hastane işi yerisememisler anladığım kadarıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?