- 4 Nisan 2017
- 5.037
- 6.531
- 148
3,5 yillik evliyim esimle ikimiz memur oldugumuz icin dugunumuzu borcsuz harcsiz kimseye muhtac olmadan yapmistik, esime ailesi dugunden sonra 50 bin tl kredi cektirmisti benim maasim yetmiyor sen cek, arsa alcam ben senin yerine oderim diye..
Evlendikten sonra calismaya devam ettim sonra saglik sorunlarim olustu hatirlamak bile istemiyorum cok kotu ameliyatlarim oldu pskilojom alt ust oldu bi taraftan da pskolojik tedavi almistim![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Isi gecici olarak birakmak zorunda kalinca tek maasa dustuk esimin ailesi bize cektirdigi kredi odememeye basladi ve hic odemedi cok zor durumlar gecirdik ve geciriyoruzda cocugum olmuyor babam hasta vs..esimin maasinin 3/2 si borca kesiliyor bi taraftan da kendi borclarimiz derken krediyi krediyle kapatmaya calistik hep o da olmadi iste..
Esim astsubay meslegi geregi kucuk bir yerin dis karakolunda gorev yapiyor yani dag basinda bI lojmanda yasiyoruz yani anlatmak istedigim sunlar
Bu borc yuzunden Evlendim evleneli hic tatile gitmedik, bi sey alirken ikincisini alamiyorum, babam hasta onun icin cok sey yapmak istiyorum yapamiyorum, babam hasta oldugu icin calisamiyor kardeslerim okuyor hic birine destek olamiyorum, kardesimin birisi universite ojuyor baska bI sehirde 5 kurus para gonderemiyorum abla acil para lazim diye aradiginda gonderemiyorum, yasadigim yer deseniz iyice bunaldim bir komsu bile yok elimden hic bisey gelmiyor cunku yok iki universite mezunuyum Ankara da okudum Istanbul da calistim simdiki halime bakiyorum asiri bunalimdayim isime baslamam icin biraz daha zamana ihtiyacim var babama surekli gelip gidiyorum onun taledavileri boyunca yaninda olmam gerekiyor ama kendimde hastayim![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Simdi ben napayim esimin ailesiyle gorusmuyorun esime de cok kiziyorum basima sen actin bu borcu diye bazen cok tartisiyorum ailesine gidiyo istyor onlarda tamam gondercez diye diye 3.5 yil gecti gercekten cok zor durumdayiz bu borc olmasaydi aileme destek olursum diye kendimi yiyip bitiriyorum.esimin ailesini asla affetmem diyorum esimde asla konusmam bende diyor ya gun gelir hic bisey olmamis gibi konusursa ben bunu nasil kaldiririm diyorum ben borc yuzunden dagin basinda yasiyorum 3aydan 3aya sehir merkezine bi kere de olsa gidiyoruz her seyin skntısni ben cektim siz olsaniz gercekten cok zorluyor hayat bizi bi turlu kurtulamadik borctan baskasinun borcunu odemek yuzunden yapmak istedigim hic biseyi yapamiyorum artik kaldiramayorum ben boyle ne yapcam kaldiramiyorum arrik bu hayati
zor durumda oldugumuzu bile bile yardim da etmediler ve esimin ailesi varlikli bunu da belirtiyim.
Evlendikten sonra calismaya devam ettim sonra saglik sorunlarim olustu hatirlamak bile istemiyorum cok kotu ameliyatlarim oldu pskilojom alt ust oldu bi taraftan da pskolojik tedavi almistim
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Isi gecici olarak birakmak zorunda kalinca tek maasa dustuk esimin ailesi bize cektirdigi kredi odememeye basladi ve hic odemedi cok zor durumlar gecirdik ve geciriyoruzda cocugum olmuyor babam hasta vs..esimin maasinin 3/2 si borca kesiliyor bi taraftan da kendi borclarimiz derken krediyi krediyle kapatmaya calistik hep o da olmadi iste..
Esim astsubay meslegi geregi kucuk bir yerin dis karakolunda gorev yapiyor yani dag basinda bI lojmanda yasiyoruz yani anlatmak istedigim sunlar
Bu borc yuzunden Evlendim evleneli hic tatile gitmedik, bi sey alirken ikincisini alamiyorum, babam hasta onun icin cok sey yapmak istiyorum yapamiyorum, babam hasta oldugu icin calisamiyor kardeslerim okuyor hic birine destek olamiyorum, kardesimin birisi universite ojuyor baska bI sehirde 5 kurus para gonderemiyorum abla acil para lazim diye aradiginda gonderemiyorum, yasadigim yer deseniz iyice bunaldim bir komsu bile yok elimden hic bisey gelmiyor cunku yok iki universite mezunuyum Ankara da okudum Istanbul da calistim simdiki halime bakiyorum asiri bunalimdayim isime baslamam icin biraz daha zamana ihtiyacim var babama surekli gelip gidiyorum onun taledavileri boyunca yaninda olmam gerekiyor ama kendimde hastayim
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Simdi ben napayim esimin ailesiyle gorusmuyorun esime de cok kiziyorum basima sen actin bu borcu diye bazen cok tartisiyorum ailesine gidiyo istyor onlarda tamam gondercez diye diye 3.5 yil gecti gercekten cok zor durumdayiz bu borc olmasaydi aileme destek olursum diye kendimi yiyip bitiriyorum.esimin ailesini asla affetmem diyorum esimde asla konusmam bende diyor ya gun gelir hic bisey olmamis gibi konusursa ben bunu nasil kaldiririm diyorum ben borc yuzunden dagin basinda yasiyorum 3aydan 3aya sehir merkezine bi kere de olsa gidiyoruz her seyin skntısni ben cektim siz olsaniz gercekten cok zorluyor hayat bizi bi turlu kurtulamadik borctan baskasinun borcunu odemek yuzunden yapmak istedigim hic biseyi yapamiyorum artik kaldiramayorum ben boyle ne yapcam kaldiramiyorum arrik bu hayati
Son düzenleme: