- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.701
Oha bi yıl mıay ben ölürdüm heralde
![]()
Aynen bibim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha bi yıl mıay ben ölürdüm heralde
![]()
Ben bilmiyorum ki heralde harıl harıl ders çalışıyorlar beliss neysede Badenin ayağını kaydırmam lazımdöl mğ döksem yoluna kaygan kaygan
![]()
kızım sen günde bin soru çözüyorsun ben taş çatlasın 300 350. kimin kimi kaydırması lazım![]()
Kaydırma falan noluyoz la ?![]()
çok çalışıyormuşum döl dökecekmiş yoluma rakibiyim yasenini fotoları atmayı unuttum la şimdi gidiyom gelince atıcam
![]()
ders ders der
şu kpss bitsede kurtulsak pff hem badenin kaç ayı var.bu ders aşkıda nedir
![]()
Sevgilimi şimdiden özledim ya.1 yıl göremicem,o da en iyi ihtimal.
![]()
bende anlamadım çalışma yani değil mine gerek var
Niye bir yıl :26::26:
kızım sen günde bin soru çözüyorsun ben taş çatlasın 300 350. kimin kimi kaydırması lazım![]()
susar mısınız ders çalışıyorum![]()
nan günde bir soru mu çözüyorum benhafta sou 2 bin çözdüm buda günde 300 soruya tekabul eder senden ne farkım var benim.Bu duruda hala ben seni kaydırıyorum
Ya bi git allsen hala ders diyorders de neymiş gel gecelere akak
![]()
Askere gidecek atansam da atanamasam da işler poh benim.![]()
Kaydırma falan noluyoz la ?![]()
susar mısınız ders çalışıyorum![]()
bende anlamadım çalışma yani değil mine gerek var
Niye bir yıl :26::26:
sit benim ilkokulda bir hocam ders calısma boşver gel oynayalım diyen arkadaslar kötü arkadastır sakın onlara uymayın derdi![]()
sende haklısın şimdi ne desem bilemedım kal geldi suanHacı ders çalıştında iyi mi oldu yoo.Ama oyun yonayan arkadaşların hayatın keyfini çıkardı.Hhayat kötüyken güzel hacı![]()
Kim kime kayıyor![]()
Hayatın kendisi poh hacı işlerinin düzgün olmasını beklememek lazım poh batağında gül bitmez![]()
sende haklısın şimdi ne desem bilemedım kal geldi suan
sit badeye calısmasın dıye psikolojik baskı yapıyor![]()
Badenin yollarına döl döktüm![]()
sende haklısın şimdi ne desem bilemedım kal geldi suan
sit badeye calısmasın dıye psikolojik baskı yapıyor![]()
Yemin ederim emeklerimize herşeyimize baktimize yazık.
O kadar emek verdim ben 2012 için atancakken onca saçma şey oldu ki elimde patladı.Haziranda da kıç kadar kadro geliyormuş.Yemişim Kpssini.Sırf boş burup kendime sarmamak için çalışıyorum.Bir şeylere çabalamak için.