• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

bade sen hariç iki promz var bibiyle sti mi linka uyumustur şimdiye çıkın kızlar gali:28:
çok dertlendim bugun ya of ff:25:

Son düzenleme:
ayy albüm cok da yakısmıs kırmızılar:12:
yardım konusunda biri hediye etmiştir kuzum :38: bgun de bayagı pro kart alan olmus sanırım
Nasıl yani anlamadım canım biraz daha açsan birde ben şimdi aşağıda görünüyor muyum ayarları denedimde.Çok teşekkür ederim bu arada.

Bibbbiiiğğğ orginalsın finalini izledim şimdi klausum ağladı benim içim parçalandı o nasıl finaldı öyle ya :5::5::5:

Nasıl yani anlamadım canım biraz daha açsan birde ben şimdi aşağıda görünüyor muyum ayarları denedimde.Çok teşekkür ederim bu arada.

kuzum senin haberin yok sanırım. somaya yardım baslattı kazen pro kart alınca o kart gelirlerini somaya gönderecek.
hali hazırda pro olanlar da kart alınca olmayanlara hedıye etti sana da edilmiştir ondandır.:8:

duştaydım la.. bakım yaptım azıcık :12:

kızlar hepinize ortak sorum var... diyelim ki birisi size kk üyeliğiniz buradaki sohbetiniz için dalga geçer gibi yorum yaptı.. hatta üstüne misilleme yapıyor diyelim. ve hatta o kişi başka kişilerinde yalakası diyelim. siz bu insan yüzünden kk terkeder miydiniz? yoksa ne yapardınız?
kafam takıldı bugündür bu duruma. rengoya gidicem dedim ama kafam karısık :25:

Ne gidicem hiçte gitmem aksine inadına kalırım ki,aslında hiç ederi olmadığını anlasın

Son düzenleme:
kuzum senin haberin yok sanırım. somaya yardım baslattı kazen pro kart alınca o kart gelirlerini somaya gönderecek.
hali hazırda pro olanlar da kart alınca olmayanlara hedıye etti sana da edilmiştir ondandır.:8:
Canım hayır dek gelmedim bu aralar çok giremedim foruma bana konunun linkini atsana buradan.Helal olsun kazene.Çok güzel bir düşünce.

biskremcim şimdi gördüm bir sürü kart almıssın Allah hayrını kabul etsin canım :16:
Biskrem sensin bana hediye eden galiba ay seni napsam canım yaaa çok çok teşekkür ederim nasıl sevindim anlatamam.:16::16::16:

Yok yaw ne çalışması bildiğin dizi izliyordum :27::27: günahımı almayın :27:

Belss naptı yine yaa niye üzüyor seni bu kadar :19:
atanmaktan konu acıınca hep sıkılıyor canım napim ya of off:14:
Canım hayır dek gelmedim bu aralar çok giremedim foruma bana konunun linkini atsana buradan.Helal olsun kazene.Çok güzel bir düşünce.

Biskrem sensin bana hediye eden galiba ay seni napsam canım yaaa çok çok teşekkür ederim nasıl sevindim anlatamam.:16::16::16:

kuzum bdv.de sabit konu yapmıs kazen ilk başta hayatımızın diyeti diye başlıyor :13:

günde binleri göürürken öyle demiyordu ama:27:

ay her zamanki şeyler işte nete cok takıla ders calıs falan ya ben de biliyorum bunları ama napim kafam dağılsın dıye giriyorum:14: o anlamıyor ama benım açımdan bakamıyor

aynı şeyler vallahi. ben artık ders çalışırken dalıyorum kafa gidiyor bir yerlere :27:

Baktım des çalışıyorsunuz son gaz vitesi5 e takmışsınız.Bende dizi izleyeyim dedim :27: sınav topla tüfekle kazanılmaz sevişerek kazaılır :27::27:

ahahah sen tamamen yanlıs anlamıssın o sınav sistemını bence :60:

Back