- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.741
bade sen hariç iki promz var bibiyle sti mi linka uyumustur şimdiye çıkın kızlar gali
çok dertlendim bugun ya of ff
çok dertlendim bugun ya of ff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off benimkiyle de atanmaktan acıldı konu onun söyledıklerı canımı sıktı ya calısacktım bu moralle calısamam da ben
ay dar geldi sana Ankara şarkısı geldi aklıma ahahah kafam iyi değil hiç
şu stiye söyle az calıssın vicdan azabı gibi kız ya
günde binleri göürürken öyle demiyordu amasorsan hiç çalışmıyordur o
noldu ne dedi ki?
kızlar ben pro olmuşum o nasıl oldu ki?
Nasıl yani anlamadım canım biraz daha açsan birde ben şimdi aşağıda görünüyor muyum ayarları denedimde.Çok teşekkür ederim bu arada.ayy albüm cok da yakısmıs kırmızılar
yardım konusunda biri hediye etmiştir kuzum bgun de bayagı pro kart alan olmus sanırım
Nasıl yani anlamadım canım biraz daha açsan birde ben şimdi aşağıda görünüyor muyum ayarları denedimde.Çok teşekkür ederim bu arada.
Nasıl yani anlamadım canım biraz daha açsan birde ben şimdi aşağıda görünüyor muyum ayarları denedimde.Çok teşekkür ederim bu arada.
ay canım sen mi hediye ettin yoksa?Nuri alco yapmistir seni uye
Nuri alco yapmistir seni uye
duştaydım la.. bakım yaptım azıcık
kızlar hepinize ortak sorum var... diyelim ki birisi size kk üyeliğiniz buradaki sohbetiniz için dalga geçer gibi yorum yaptı.. hatta üstüne misilleme yapıyor diyelim. ve hatta o kişi başka kişilerinde yalakası diyelim. siz bu insan yüzünden kk terkeder miydiniz? yoksa ne yapardınız?
kafam takıldı bugündür bu duruma. rengoya gidicem dedim ama kafam karısık
Ne gidicem hiçte gitmem aksine inadına kaşlırım ki,aslında hiç ederi olmadığını anlasın
ay dar geldi sana Ankara şarkısı geldi aklıma ahahah kafam iyi değil hiç
şu stiye söyle az calıssın vicdan azabı gibi kız ya
sorsan hiç çalışmıyordur o
Canım hayır dek gelmedim bu aralar çok giremedim foruma bana konunun linkini atsana buradan.Helal olsun kazene.Çok güzel bir düşünce.kuzum senin haberin yok sanırım. somaya yardım baslattı kazen pro kart alınca o kart gelirlerini somaya gönderecek.
hali hazırda pro olanlar da kart alınca olmayanlara hedıye etti sana da edilmiştir ondandır.
Biskrem sensin bana hediye eden galiba ay seni napsam canım yaaa çok çok teşekkür ederim nasıl sevindim anlatamam.biskremcim şimdi gördüm bir sürü kart almıssın Allah hayrını kabul etsin canım
sti gel ya nerdesın sen bibiyi de capğırayım dur
atanmaktan konu acıınca hep sıkılıyor canım napim ya of offYok yaw ne çalışması bildiğin dizi izliyordum günahımı almayın
Belss naptı yine yaa niye üzüyor seni bu kadar
Canım hayır dek gelmedim bu aralar çok giremedim foruma bana konunun linkini atsana buradan.Helal olsun kazene.Çok güzel bir düşünce.
Biskrem sensin bana hediye eden galiba ay seni napsam canım yaaa çok çok teşekkür ederim nasıl sevindim anlatamam.
günde binleri göürürken öyle demiyordu ama
ay her zamanki şeyler işte nete cok takıla ders calıs falan ya ben de biliyorum bunları ama napim kafam dağılsın dıye giriyorum o anlamıyor ama benım açımdan bakamıyor
Baktım des çalışıyorsunuz son gaz vitesi5 e takmışsınız.Bende dizi izleyeyim dedim sınav topla tüfekle kazanılmaz sevişerek kazaılır