- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.721
bu hayat seni felsefik yaptı sit
Oturanboğadan bozma Oturansti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu hayat seni felsefik yaptı sit
Yeminle şu sınav geçsin,kalkmıcam bilgisayarın başından...
Sti badeye bade recoya reco bibiye bibi herkese
aslında ailemin beklentisi ve vicdanım olmasa ben de çalışmazdım ugrasmazdım belki de.
ne diyim ya Allahın bir bildiği vardır elbet ne kadar umudumu kaybetmiş olsam da hayata dair.
iNŞALLAH SON OLUR KUZUMDA hiiiç kalkmazsın daha kpssymiş neymiş uğraşmazsın
Yokla sıralama bozuk badeye recoya stiye linlaya kpss kayıyor sende kpssye kay anlaşak
Umudumuzu tam olarak kaybetmiş değiliz yawrucanım ya seninde benimde umudumuz var hala yoksa emek vermezdik.
Ha herkesin haklı ve geçerli sebepleri var yoksa kimse sıcak yatağından rahat koltuğundan kalkıpta bu kadar sıkıntıya boğulmaz.Allah yolumuzu açık etsin
öyle stim öyle. belki atanak da mutlu olamıcaz Alahın ne göstereceğini bilemiyoruz tabiiNŞALLAH SON OLUR KUZUMDA hiiiç kalkmazsın daha kpssymiş neymiş uğraşmazsın
Yokla sıralama bozuk badeye recoya stiye linlaya kpss kayıyor sende kpssye kay anlaşak
Umudumuzu tam olarak kaybetmiş değiliz yawrucanım ya seninde benimde umudumuz var hala yoksa emek vermezdik.
Ha herkesin haklı ve geçerli sebepleri var yoksa kimse sıcak yatağından rahat koltuğundan kalkıpta bu kadar sıkıntıya boğulmaz.Allah yolumuzu açık etsin
Yok hacı kpss kayamaz bana.
öyle stim öyle. belki atanak da mutlu olamıcaz Alahın ne göstereceğini bilemiyoruz tabi
neyse ben az vatandaslıga bakayım arada ugrarım
Kolay gelsin yawrum
Bidaha buraya gelirsem gidin bakalım..
Bak bak badeye bak hiç ortalıktamı napıyor acaba kaç tane soru çözüyor arada.Şu kızın adresini bişeysini verin bana ya
duştaydım la.. bakım yaptım azıcık
kızlar hepinize ortak sorum var... diyelim ki birisi size kk üyeliğiniz buradaki sohbetiniz için dalga geçer gibi yorum yaptı.. hatta üstüne misilleme yapıyor diyelim. ve hatta o kişi başka kişilerinde yalakası diyelim. siz bu insan yüzünden kk terkeder miydiniz? yoksa ne yapardınız?
kafam takıldı bugündür bu duruma. rengoya gidicem dedim ama kafam karısık
valla kkda gitsek sevinecek öyle insanlar var ki.. ben uı yaptıracagımı söylediğimde de mesela hiç kimse yokken birden doldu ziyaretçiler.
yani kk olmasa da olur elbette badem ciddi söylüyorum. 3. uım olmasa giderdim de ben. kazık çakmadık ya neticede. ama sırf bazılarına inat da olsa kalmak gerekiyor bu hayat bunu öğretti
Şuan da gelen ziyalar gibi mesela.
bir an senin gibi düşünüyorum biran yeter diyorum. kafamı yoran şeylere bak yaw. sanalda bile rahat yok ya ne diyim
ziyalara çözüm bulamadık zaten bir türlü :2:
demi valla alakasız ınsanlar dahi can sıkabiliyor.
bimiyorum badem ya koskoca kkya sıgamıyoruz sanırım.
dar geldi kk