• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Ben bilmiyorum ki heralde harıl harıl ders çalışıyorlar beliss neysede Badenin ayağını kaydırmam lazım :27::27: döl mğ döksem yoluna kaygan kaygan :27::27:

kızım sen günde bin soru çözüyorsun ben taş çatlasın 300 350. kimin kimi kaydırması lazım :ssz:

kızım sen günde bin soru çözüyorsun ben taş çatlasın 300 350. kimin kimi kaydırması lazım :ssz:

nan günde bir soru mu çözüyorum ben :19: hafta sou 2 bin çözdüm buda günde 300 soruya tekabul eder senden ne farkım var benim.Bu duruda hala ben seni kaydırıyorum :27::27:

susar mısınız ders çalışıyorum :27:

Ya bi git allsen hala ders diyor :27::27: ders de neymiş gel gecelere akak :52:

nan günde bir soru mu çözüyorum ben :19: hafta sou 2 bin çözdüm buda günde 300 soruya tekabul eder senden ne farkım var benim.Bu duruda hala ben seni kaydırıyorum :27::27:

Ya bi git allsen hala ders diyor :27::27: ders de neymiş gel gecelere akak :52:

sit benim ilkokulda bir hocam ders calısma boşver gel oynayalım diyen arkadaslar kötü arkadastır sakın onlara uymayın derdi :60:

sit benim ilkokulda bir hocam ders calısma boşver gel oynayalım diyen arkadaslar kötü arkadastır sakın onlara uymayın derdi :60:

Hacı ders çalıştında iyi mi oldu yoo.Ama oyun yonayan arkadaşların hayatın keyfini çıkardı.Hhayat kötüyken güzel hacı :27:

sende haklısın şimdi ne desem bilemedım kal geldi suan :ssz:

sit badeye calısmasın dıye psikolojik baskı yapıyor :27:

Yemin ederim emeklerimize herşeyimize baktimize yazık.
O kadar emek verdim ben 2012 için atancakken onca saçma şey oldu ki elimde patladı.Haziranda da kıç kadar kadro geliyormuş.Yemişim Kpssini.Sırf boş burup kendime sarmamak için çalışıyorum.Bir şeylere çabalamak için.

Yemin ederim emeklerimize herşeyimize baktimize yazık.
O kadar emek verdim ben 2012 için atancakken onca saçma şey oldu ki elimde patladı.Haziranda da kıç kadar kadro geliyormuş.Yemişim Kpssini.Sırf boş burup kendime sarmamak için çalışıyorum.Bir şeylere çabalamak için.

aslında ailemin beklentisi ve vicdanım olmasa ben de çalışmazdım ugrasmazdım belki de.
ne diyim ya Allahın bir bildiği vardır elbet ne kadar umudumu kaybetmiş olsam da hayata dair.

Back