- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
- 798
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #1.801
Napıyosunuz kızlar
Lak lak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıyosunuz kızlar
ya ben adamı ilk defa olacak o kadar.da izlemiştim o ara. bir şarkı söyledi ben bir eridim bittim neyime gerekse
sonra daha da görmedim
Gelsinler yeniler bilgi edinsin eski olaylar hakkında
Napıyosunuz kızlar
Napıyosunuz kızlar
hacı gel yılmaz morgülden bahsediyoruz
Benden daha vahimleri varmış
Napıyosunuz kızlar
Lak lak
Bu sefer harbi dedikodu yapıyoruz
napabiliriz dedikodu
Selam kızlar
Geleyim de geyikten çok uzağım ya program yapıyorum ama şu bitsin katılıcam şimdi yıl sonu etkinliği düşünüyorum benim çocuklar için
sizce her birini istiklal marşının bir kıtasını ezberletebilir miyim ve beraber yapboz şeklinde bir karton oluştururuz boyarız kıtasını okuyan geçer ve en son yapboz birleşir
en küçük çocuğum 5 yaşında bu arada ne dersiniz :26:
daha ben 11 12 yaslarındaydım be
aşktan anlamadıgım belliymiş işte
rengo tek kişiyle değil ya evliyken bu bi villada karılarla işi götürmüş kameraya almışlar gizli
sonra nete vermişlerdi
karısı boşadı sonra onu
Neden olmasın çokta güzel olur. Şimdiki çocuklar canavar ezberler çalışılırsa
Selam kızlar
Valla bu yılmaz morgül hayranlığını okudum yaa sesli koptum resmen
şu anki hislerin ne ona karşı çok merak ediyorum
şuanda google search de ne aranılıyor bil bakalım
Okey sorun yok anlıyorum seni bende o yaşlardaydım çöünkü.Demek ki ergenliğe girerken böyle vahim bi dönemden geçiliyor
selam canımSelam kızlar
Valla bu yılmaz morgül hayranlığını okudum yaa sesli koptum resmen
şu anki hislerin ne ona karşı çok merak ediyorum
bilmem ki zorlanabilirler biraz ama öğretilir daha küçükler bile ezberliyorGeleyim de geyikten çok uzağım ya program yapıyorum ama şu bitsin katılıcam şimdi yıl sonu etkinliği düşünüyorum benim çocuklar için
sizce her birini istiklal marşının bir kıtasını ezberletebilir miyim ve beraber yapboz şeklinde bir karton oluştururuz boyarız kıtasını okuyan geçer ve en son yapboz birleşir
en küçük çocuğum 5 yaşında bu arada ne dersiniz :26:
aaa ben onu karısını aldattı diye biliyorum böyle bir şeyi bilmiyordum yarengo tek kişiyle değil ya evliyken bu bi villada karılarla işi götürmüş kameraya almışlar gizli
sonra nete vermişlerdi
karısı boşadı sonra onu
hoşgeldin canım