• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

hacı gel yılmaz morgülden bahsediyoruz
:10:

Geleyim de geyikten çok uzağım ya program yapıyorum :52: ama şu bitsin katılıcam şimdi yıl sonu etkinliği düşünüyorum benim çocuklar için

sizce her birini istiklal marşının bir kıtasını ezberletebilir miyim ve beraber yapboz şeklinde bir karton oluştururuz boyarız kıtasını okuyan geçer ve en son yapboz birleşir

en küçük çocuğum 5 yaşında bu arada ne dersiniz :26:

rengo tek kişiyle değil ya evliyken bu bi villada karılarla işi götürmüş kameraya almışlar gizli
sonra nete vermişlerdi
karısı boşadı sonra onu:ssz:

Geleyim de geyikten çok uzağım ya program yapıyorum :52: ama şu bitsin katılıcam şimdi yıl sonu etkinliği düşünüyorum benim çocuklar için

sizce her birini istiklal marşının bir kıtasını ezberletebilir miyim ve beraber yapboz şeklinde bir karton oluştururuz boyarız kıtasını okuyan geçer ve en son yapboz birleşir

Neden olmasın çokta güzel olur. Şimdiki çocuklar canavar ezberler çalışılırsa

Selam kızlar :3:
Valla bu yılmaz morgül hayranlığını okudum yaa sesli koptum resmen:52::52::52::52::52::52::52:
şu anki hislerin ne ona karşı çok merak ediyorum:60:
selam canım:3:
ay valla çocukluk işte bir an boşluguma gelmiş :60: pişmanım :60:şuan görsem kim oldugunu bilmem valla :9:

bilmem ki zorlanabilirler biraz ama öğretilir daha küçükler bile ezberliyor :6:

rengo tek kişiyle değil ya evliyken bu bi villada karılarla işi götürmüş kameraya almışlar gizli
sonra nete vermişlerdi
karısı boşadı sonra onu:ssz:
aaa ben onu karısını aldattı diye biliyorum böyle bir şeyi bilmiyordum ya :25:

Son düzenleme:
Back