Kaldığımız yerden devam :)

He....:KK14::KK14: Anlamıyom hiç.

Ramazan'da geciktirici içmeyi düşünüyom ben de.Zor oluyo sonra,ödeyemiyom.:KK50:

kuzum profili bak bugun calısmıcaksan ugras falan yaparsın zor değil zaten:KK19:
ben hala çalışmaya baslamadım ya :KK14: yeni geçti karnımın agrısı :KK14:

Bugün girdiğim denemeden sonra benden bi poh olmayacağını anladım. :KK14: İş mi baksam napsam

:KK53: Hacı biraz önce fazla değil biraz önce denememe baktım aynı şeyleri dedim.

Yaw her seferinde türkçeyi fullemem lazım diyorum en kötüsü o çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım ha bide sevgili vatandaşlık var hiç bir zaman yapamadım :KK53:

Türkçedeki netim 21,25 :KK53: rezillik diz boyu Belss gelsin bana yardımcı olsun ya :KK52:

Allahtan coğrafya gibi bi des var kurtarıcım fulluyorum onu genelde.Oda azıcık soruyorlar ya sorsana 40 tane geçelim şu sınavı

Neyse sonuç:Bendende bi pıh olmaz

:KK53: Hacı biraz önce fazla değil biraz önce denememe baktım aynı şeyleri dedim.

Yaw her seferinde türkçeyi fullemem lazım diyorum en kötüsü o çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım ha bide sevgili vatandaşlık var hiç bir zaman yapamadım :KK53:

Türkçedeki netim 21,25 :KK53: rezillik diz boyu Belss gelsin bana yardımcı olsun ya :KK52:

Allahtan coğrafya gibi bi des var kurtarıcım fulluyorum onu genelde.Oda azıcık soruyorlar ya sorsana 40 tane geçelim şu sınavı

Hacı benim branş Türkçe,inan biz de sizden farklı değiliz...La Türkçe de eskisi gibi değil ki...:KK14::KK53:

Dipnot : Aynı cümleyi her gün kurar oldum.

Kuzum sen iyisin maşallah,bugün tatilin olsun.:KK34:

İş de yok ki....:KK24::KK24:

İş de yok evet. :KK14:

Ya coğrafya benim de hep ya 18 ya da en az 16 çıkardı 7 tane yanlışım çıktı sadece coğrafyadan :KK53: Türkçe ve mat 27nin altına düşmüyor ama tek başına onlar yetmiyor ki :KK50:

Son düzenleme:

hacı soruların varsa cek gönder yapabildiğimi yaparım. gecen gün deneme çözdüm de 5 mi 6 mi yanlısım cıkmıstı hep paragraftn. hayata küstüm:KK53: diplomayı kasaptan mı aldın didim kendıme :KK53:

profili düzenleye gir anlarsın nasıl bişiy olduğunu

benimde karnım fenalarda ders mers hak getire :KK14:
geçmiş olsa bebekim:KK19:

Bugün girdiğim denemeden sonra benden bi poh olmayacağını anladım. :KK14: İş mi baksam napsam
ben de bi pıh olmayanların basını cekmekteyım:KK14:

Son düzenleme:
Hacı benim branş Türkçe,inan biz de sizden farklı değiliz...La Türkçe de eskisi gibi değil ki...:KK14::KK53:

Dipnot : Aynı cümleyi her gün kurar oldum.

Hacı sende mi türkçecisin.:26: aa evet öyleydi hakikaten şimdi anımsadım.

Bu belsscan niye rakibim yok diye dolanıyor ortalıkta o zaman:KK53:

Ya şu Tdk ya ayrı gıcık oluyorum her sene bi değişiklik yok ı lar gelir yok şapklaar gider tekrar gelir yazım yanlışlarında değişiklikler olur cart curt.Sen daha iyi bilirsin hacı işin içindesin

En iyisi matematik net sonuç yanlışsa yanlış doğruysa dopru :KK9:

Ya şu Tdk ya ayrı gıcık oluyorum her sene bi değişiklik yok ı lar gelir yok şapklaar gider tekrar gelir yazım yanlışlarında değişiklikler olur cart curt.Sen daha iyi bilirsin hacı işin içindesin

Hacı o Edebiyat ben Türkçe.Rakip değiliz....:KK53::KK1: Yok la,benim de hiç haberim yok,biri derse oluyo.:KK53:

benımle lınkanın bölüm aynı mı :KK53:

İş de yok evet. :KK14:

Ya coğrafya benim de hep ya 18 ya da en az 16 çıkardı 7 tane yanlışım çıktı sadece coğrafyadan :KK53: Türkçe ve mat 27nin altına düşmüyor ama tek başına onlar yetmiyor ki :KK50:
Sen niye ağlıyorsun daha coğrafyayı fulluyorsun mat-türkçe 27 nin altına düşmüyor daha ne istiyorsun,İyiki rakibim değilsin :KK53:
hacı soruların varsa cek gönder yapabildiğimi yaparım. gecen gün deneme çözdüm de 5 mi 6 mi yanlısım cıkmıstı hep paragraftn. hayata küstüm:KK53: senin gibi edebiyat meznunun ben didim:KK14:
Sağol yawru can henüz incelemedim eğer kafama takılan bir yer varsa rahatsız ederim seni :KK19:

Sen niye ağlıyorsun daha coğrafyayı fulluyorsun mat-türkçe 27 nin altına düşmüyor daha ne istiyorsun,İyiki rakibim değilsin :KK53:

Sağol yawru can henüz incelemedim eğer kafama takılan bir yer varsa rahatsız ederim seni :KK19:

Hacı 7 yanlış yaptım diyorum :KK53: Tarih ve vatandaşlıkta mıçıyorum ben :KK53:

X