Kaldığımız yerden devam :)

Hacı onlar bizim bölümden işte bizim bölümde son kasım atamasında 97 vardı :KK53:
Owww o ne ya :KK53:

andro şükürsüzlük yapma bak bu konuda en son konusacak kişi sensin :KK53: daha gecen 110 ne yapan ben miydim la :KK53::KK53:

Bi yuhta androya 110 netmi.Allahtan korkun :KK60: bide gelmiş ağlıyorsunuz.Bu sayıların yanında kendimi çok ezik hissettim :KK53::KK53: ben hşç konuşmayayım en iyisi :KK53:

Kim vurdu sana sadecce ben vurabilirm oda rakibemsin diye başkada kimse vuramaz fururum onu bacağından :KK19::KK19:

Zengin mi:KK60: çölde deniz hacı :KK53:

Hayal kurmak bedava hem deeee puansız :KK53:

andro şükürsüzlük yapma bak bu konuda en son konusacak kişi sensin :KK53: daha gecen 110 ne yapan ben miydim la :KK53::KK53:

Bi kere oldu daha da yapamıyorum :KK53:

Owww o ne ya :KK53:

Bi yuhta androya 110 netmi.Allahtan korkun :KK60: bide gelmiş ağlıyorsunuz.Bu sayıların yanında kendimi çok ezik hissettim :KK53::KK53: ben hşç konuşmayayım en iyisi :KK53:

sti bunların 3ü de birinciliğe oynayan tipler sen ben gibiler de onların netine bakıp owwww diyenler :KK53:
daha burda aglasın onlar :KK53: :KK53:

arafta kalmışız biz anamız bizi doğurmayı unutmuş :KK60:

neyse kaderde varsa büzülmek neye yarar üzülmek diyelim kabullenelim. birde bir söz daha vardı onu burda söylemiyim :KK52:

Valla biz de en düşük atama puanı 91 o da doğu :KK53: O yüzden ağlıyorum ya :KK5:
91 mi o kadar var mı 2013te cevre muhendisi arkadasım 82yle atandı ya la:26:
Onların ağladığı yerde bizim ölmemiz lazım :KK53:

Ya da başka şeyler ama normal şeyler değil :KK53:
sti bunlar 3ünden ilk 3 çıkar daha da bizi tanımazlar :KK53:te buraya yazdım:KK53:
ilkokulda vardı 99 alıp ağlayanlar hahah:KK52: heççç konuşma androo :KK53:

sus sen de öylesin açtırmayın bayramlık agzımı ahahah:KK52::KK52::KK52:

X