- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.761
Ne gidicem hiçte gitmem aksine inadına kalırım ki,aslında hiç ederi olmadığını anlasın
stim gerçekten böyle mi düşünüyorsun:2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gidicem hiçte gitmem aksine inadına kalırım ki,aslında hiç ederi olmadığını anlasın
evet baska hayraninmi var yoksa ondanmi bekliyordunay canım sen mi hediye ettin yoksa?
amin canimbiskremcim şimdi gördüm bir sürü kart almıssın Allah hayrını kabul etsin canım
atanmaktan konu acıınca hep sıkılıyor canım napim ya of off
kuzum bdv.de sabit konu yapmıs kazen ilk başta hayatımızın diyeti diye başlıyor :13:
evet baska hayraninmi var yoksa ondanmi bekliyordun
Hayitli olsun kuzum
amin canim
Su gorunmezligi banada biir ogretin :26:
sen de görünmezsin ya la zaten yine de söylim bak kontrol paneline gir-- secenklerı düzenle--görünmezlik modu--aktif yapcaksın
Badeye yazdığında yorum yapıyorum.Üstüne çok gelmesin kuzum ya kafa bu nereye kadar ders çalışacaksın.Hem çocuk değlsin sorumluluklarını biliyorsun üzerine gelmesine gerek yok.
Madem gorunmezim altta kendimi nasil goruyorum ozaman
Canım tekrar çok teşekkür ederim çok sevindim çok zevkliymiş pro üyelik.Seni yerim ısırırım ya çok sağol.evet baska hayraninmi var yoksa ondanmi bekliyordun
Hayitli olsun kuzum
amin canim
Su gorunmezligi banada biir ogretin :26:
o da anlıyorum benım kötülüğümü istemyor ama işte bu konunun acılması bıle benım canımı sıkıyor.
o rahat uyurken ben bunları düşünüp duruyorum saatlerce
Bu olay bizde tam tersi.Ben deli gibi çalışan benimki olayı asan ve üstüne sürekli bu tip nasihatler veren taraf benim.
Şimdi seninkinide anlıyorum fakat yaramıyor işe karşındakine baskı yapmaktan öteye geçmiyor.Kötülükten dediğini zaten sanmıyorum senin sonunda üzülmemeni istiyor ama bu şekilde dahada üzülüyorsun.Ya ona bu durumu anlayacağı şekilde anlat ya da he deyip geçmeyi öğren kuzum
ya o kpssye hazırlanırken ben hep öğütlüyordum mesela. ama o bu durumdan rahatsız değildi. yani kaytardıgı aman toparlıyrdum bana dıyor mesela sen olmasan asla calısmazdım böyle dıye ama o 2. girişte kazandı durumumuz farklı ben artık bunaldım fazla zorlamaya gelemıyorum.
Bbibiibğğğbibibğğğğğbibiğğğğğğbibibibğbğğğğğğ
Hee gorunmezmisimisminnin üstündeki yıldız işareti görünmez oldugunu gösteriyor bir de yeşil ısık yanan lamban sarı olur görünmezken
Canım tekrar çok teşekkür ederim çok sevindim çok zevkliymiş pro üyelik.Seni yerim ısırırım ya çok sağol.
Görünmezlik için kullanıcı kontrol panelinden profil ayarlarındaydı galiba o değilse hesap ayarlarına bak.
anlatmam mızaten biliyor her sözünün ardından ben senı düşündüğümden dolayı bunları söylüyorum diyor ben de tamam dıyıp gaçiştiriyorum daha yi anlıyor susuyorAnlattın mı ona bu konuda hassas olduğunu
Hee gorunmezmisim
Aydinlatici aciklamandan dolayi thanks bebegim
Canim ne demek ya biz "arkadasiz " ..
Tadini cikar
O islem tmmdir gorunmuyormusum
hepücüğünüze küsüm ondan sırf sana cevap vermek için girdim canım yahu şu elalem ne der ne düşünüt tarzını bi değiştir kuzu kim nederse desin kime ne sen ne yapıyosun nerde takılıyorsun elalem istiyor diye keyfimi hiç bozamam hayat çok uzun sankide bide kim ne diyor diye takıcam
bibi küstü bence ya
Niyekinehepücüğünüze küsüm ondan sırf sana cevap vermek için girdim canım yahu şu elalem ne der ne düşünüt tarzını bi değiştir kuzu kim nederse desin kime ne sen ne yapıyosun nerde takılıyorsun elalem istiyor diye keyfimi hiç bozamam hayat çok uzun sankide bide kim ne diyor diye takıcam
bibişimmm küsen kızcemm
gel bakalım sti mi küstürdü seni yoksa hemen alayım aşagı