• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

atanmaktan konu acıınca hep sıkılıyor canım napim ya of off:14:

kuzum bdv.de sabit konu yapmıs kazen ilk başta hayatımızın diyeti diye başlıyor :13:

Badeye yazdığında yorum yapıyorum.Üstüne çok gelmesin kuzum ya kafa bu nereye kadar ders çalışacaksın.Hem çocuk değlsin sorumluluklarını biliyorsun üzerine gelmesine gerek yok.

evet baska hayraninmi var yoksa ondanmi bekliyordun :52:
Hayitli olsun kuzum :16:
amin canim :34:
Su gorunmezligi banada biir ogretin :26:

sen de görünmezsin ya la zaten :1: yine de söylim bak kontrol paneline gir-- secenklerı düzenle--görünmezlik modu--aktif yapcaksın

Badeye yazdığında yorum yapıyorum.Üstüne çok gelmesin kuzum ya kafa bu nereye kadar ders çalışacaksın.Hem çocuk değlsin sorumluluklarını biliyorsun üzerine gelmesine gerek yok.

o da anlıyorum benım kötülüğümü istemyor ama işte bu konunun acılması bıle benım canımı sıkıyor.
o rahat uyurken ben bunları düşünüp duruyorum saatlerce

stim gerçekten böyle mi düşünüyorsun:2:

Gerçekten öyle düşünüyorum canım.Bu tip insanalrA ( kimden neyden bahsettiğimizi bilmiyorum kendi açımdan yorum yapıyorum ) değer vermem ben.Veripte ona göre hiiiiiç haraket etmem.Bunu sanal için demiyorum.Zaten öyle bir şey yaparsan tamda istedikleri olacak onları ne kadar dikkate aldığını göstermiş olacaksın dahada zevk alacaklar olaydan.İyisi mi görmemek.Zerre değer vermemek.

evet baska hayraninmi var yoksa ondanmi bekliyordun :52:
Hayitli olsun kuzum :16:
amin canim :34:
Su gorunmezligi banada biir ogretin :26:
Canım tekrar çok teşekkür ederim çok sevindim çok zevkliymiş pro üyelik.:16::16::16::16:Seni yerim ısırırım ya çok sağol.
Görünmezlik için kullanıcı kontrol panelinden profil ayarlarındaydı galiba o değilse hesap ayarlarına bak.

o da anlıyorum benım kötülüğümü istemyor ama işte bu konunun acılması bıle benım canımı sıkıyor.
o rahat uyurken ben bunları düşünüp duruyorum saatlerce

Bu olay bizde tam tersi.Ben deli gibi çalışan benimki olayı asan ve üstüne sürekli bu tip nasihatler veren taraf benim.
Şimdi seninkinide anlıyorum fakat yaramıyor işe karşındakine baskı yapmaktan öteye geçmiyor.Kötülükten dediğini zaten sanmıyorum senin sonunda üzülmemeni istiyor ama bu şekilde dahada üzülüyorsun.Ya ona bu durumu anlayacağı şekilde anlat ya da he deyip geçmeyi öğren kuzum

Bu olay bizde tam tersi.Ben deli gibi çalışan benimki olayı asan ve üstüne sürekli bu tip nasihatler veren taraf benim.
Şimdi seninkinide anlıyorum fakat yaramıyor işe karşındakine baskı yapmaktan öteye geçmiyor.Kötülükten dediğini zaten sanmıyorum senin sonunda üzülmemeni istiyor ama bu şekilde dahada üzülüyorsun.Ya ona bu durumu anlayacağı şekilde anlat ya da he deyip geçmeyi öğren kuzum

ya o kpssye hazırlanırken ben hep öğütlüyordum mesela. ama o bu durumdan rahatsız değildi. yani kaytardıgı aman toparlıyrdum bana dıyor mesela sen olmasan asla calısmazdım böyle dıye ama o 2. girişte kazandı durumumuz farklı ben artık bunaldım fazla zorlamaya gelemıyorum.

ya o kpssye hazırlanırken ben hep öğütlüyordum mesela. ama o bu durumdan rahatsız değildi. yani kaytardıgı aman toparlıyrdum bana dıyor mesela sen olmasan asla calısmazdım böyle dıye ama o 2. girişte kazandı durumumuz farklı ben artık bunaldım fazla zorlamaya gelemıyorum.

Anlattın mı ona bu konuda hassas olduğunu

isminnin üstündeki yıldız işareti görünmez oldugunu gösteriyor bir de yeşil ısık yanan lamban sarı olur görünmezken :6:
Hee gorunmezmisim :37:
Aydinlatici aciklamandan dolayi thanks bebegim :16:

Canım tekrar çok teşekkür ederim çok sevindim çok zevkliymiş pro üyelik.:16::16::16::16:Seni yerim ısırırım ya çok sağol.
Görünmezlik için kullanıcı kontrol panelinden profil ayarlarındaydı galiba o değilse hesap ayarlarına bak.

Canim ne demek ya biz "arkadasiz " ..
Tadini cikar :38:
O islem tmmdir gorunmuyormusum:27:

stim gerçekten böyle mi düşünüyorsun:2:

hepücüğünüze küsüm ondan sırf sana cevap vermek için girdim canım :ssz: yahu şu elalem ne der ne düşünüt tarzını bi değiştir kuzu kim nederse desin kime ne sen ne yapıyosun nerde takılıyorsun elalem istiyor diye keyfimi hiç bozamam hayat çok uzun sankide bide kim ne diyor diye takıcam :34:

Anlattın mı ona bu konuda hassas olduğunu
anlatmam mı:ssz:zaten biliyor her sözünün ardından ben senı düşündüğümden dolayı bunları söylüyorum diyor ben de tamam dıyıp gaçiştiriyorum daha yi anlıyor susuyor:ssz:
Hee gorunmezmisim :37:
Aydinlatici aciklamandan dolayi thanks bebegim :16:

Canim ne demek ya biz "arkadasiz " ..
Tadini cikar :38:
O islem tmmdir gorunmuyormusum:27:

yok yok gözünmezsin sen de artık hayaletsin :27: rica ederim bu arada ne demek :29:

hepücüğünüze küsüm ondan sırf sana cevap vermek için girdim canım :ssz: yahu şu elalem ne der ne düşünüt tarzını bi değiştir kuzu kim nederse desin kime ne sen ne yapıyosun nerde takılıyorsun elalem istiyor diye keyfimi hiç bozamam hayat çok uzun sankide bide kim ne diyor diye takıcam :34:

bibişimmm :48::29::48::29: küsen kızcemm :29::29:
gel bakalım sti mi küstürdü seni yoksa:27: hemen alayım aşagı:27:

bibi küstü bence ya :30:

Niyekine :53::53::53::53:
bibişimmm :48::29::48::29: küsen kızcemm :29::29:
gel bakalım sti mi küstürdü seni yoksa:27: hemen alayım aşagı:27:

Naptım ben yine ayol :27::27: yemşn ederim nher seferinde olaya fransız kalıyorum:27:

Back