• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

seninkide güzel değil :27:
hacı mesela ne olmalı:27:
Benim uykumda geldi

Off kocaman bom boş bi gün geçeridim,mevzu çalışmamakta değil sorumluluğunu yerine getirmediğinde duyduğun vizdan azabından bıktım.Yapmadığımda içim hiç rahat etmiyor.Ömrümü yedi şu snavlar yapsan bi yapmasan bi dert :19:

aynen stim sorma ya off:14:

ya diğer renkler bana daha göz alıcı geliyor oysa:26:

Öyle geliyor olabilir ilk anda siyah canlı oluyor güzel geliyor ama çok değil 2-3 dakika üstünde dursan hemen gözü yoruyor.Bibibyede dedim en rahat renkler açık renkler.Fakat tercih meselesi ben olsam açık renk tercih ederdim sen siyah seversin olur niye olmasın

hem siyah hem uçuşan şeyler gözümü aldı. muhalefet olarak algılamayın cidden karışık:44:

Taban rengini siyah yapmayın ya göz alıyor.

Öyle geliyor olabilir ilk anda siyah canlı oluyor güzel geliyor ama çok değil 2-3 dakika üstünde dursan hemen gözü yoruyor.Bibibyede dedim en rahat renkler açık renkler.Fakat tercih meselesi ben olsam açık renk tercih ederdim sen siyah seversin olur niye olmasın

mavi denedim öncesinde sonra o daha fosforl gibi durdu rengi koyu olmasına ragmen sonra dedim amaann siyah yapcem beya:27:
seviyorm ama siyahı:12:

hem siyah hem uçuşan şeyler gözümü aldı. muhalefet olarak algılamayın cidden karışık:44:

Acaba dedim benim gözüm mü sadece karışıyor.Sende de öyle oluyor sanırım.Mesela ekşi sözlükte sürekli renk değiştiriyor mümkün değil okuyamıyorum eski görünümüne ayarlıyorum

mavi denedim öncesinde sonra o daha fosforl gibi durdu rengi koyu olmasına ragmen sonra dedim amaann siyah yapcem beya:27:
seviyorm ama siyahı:12:

Sevdiysen kalsın yawrucan zaten sadece sen görcen :27::27::27:

ya siz bunlara göz aıcı karısık diyorsnuz
gecen biirininkine baktım Tanrım girmemle cıkmam aynı anda oldu:52:
eskiden bir arkadasımın da tamamen siyahla sarı yapmıs yazılar da siyah :52: onları görseydınız buna oh bee derdiniz:27:

ama dediğim gibi ben seviyorum bu renkleri:12:

neyse aman kalsın cok ugrastırıyor yapması falan :27:

Profiline girince açtığın konulardan 2014 az memur alınacak adlı başlığı gördüm yine moralim bozul.Benim halihazırda kullanılmayı bekleyen bir puanımda var oysaki.Hazirana güven,yordum az buçuk güvenmek istemesemde.Hay allahımya ne bçim bi devylete sahibiz töbe tçbe neyse

Back