- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kabul etsin kuzumHaberim var kuzum olaydan.Biz işte dün bir şeyler yaptık.Kk dan sonradan haberim oldu.
olmaz olmaz ne zaman oldu ki hem![]()
ne zaman olmamış ben bilmiyorum bana söylemedi gizli takılıyo o![]()
bibi değişmesin istedim bellada güzel kadın demek canım nickimi kadınsılaştırdım![]()
bibi, bibibela olunca mesajlasmamızın sebebi ortaya cıkmıs olcak hacımne zaman olmamış ben bilmiyorum bana söylemedi gizli takılıyo o![]()
Allah kabul etsin kuzum![]()
ne var ifademdebak bak gene o meşhur surat ifadesi![]()
bibi, bibibela olunca mesajlasmamızın sebebi ortaya cıkmıs olcak hacım
offline olmussun bu arada![]()
Bende bi ara değiştireyim dedim i 6-7 ay erinmekten değişritmek için mesaj atamadın sonra neyse bi gün attım hadi diye üzerinden 6-7 ay geçti cevap atmadılar bende niye atmadınız diye soracam soracam soramadım ,neyse ne yapmak istediğimide unuttum zaten![]()
ne var ifademde
evet olmıycam size online pidaaa![]()
hacı baştan sona yapacam yapacam unuttum.la giden bir durummuş zaten üzülme
ama değişiklik iyidir yaniben rengina ismine hiç alışamamıştım
![]()
ne var ifademde
evet olmıycam size online pidaaa![]()
telefon kumanda ve vatandaslık kıtabımı yere düşürecektim hacı sana cevap atim derken:96::96:
Sen yine niye tripcana bağladın![]()
Niyeki Rengina iyidi aslında güzeldi
canım çekti yemeğin üstüne iyi gider![]()
ya bilmiyorum hiç içime sinmiyordu nedense
ama asıl sebebim sevmemek değil de sevgilim evdekiler hep rengina nikimi biliyordu. ben o yüzden değiştirdim esas![]()
aha bu var![]()
![]()
başka kime yapıcamSorun yok hacı bana yapmadığın sürece![]()
telefon kumanda ve vatandaslık kıtabımı yere düşürecektim hacı sana cevap atim derken:96::96:
İyi yaptın yawru.Başkalarının bilmesi kasıntı bi durum.Açıkcası ben hiçistemezdim bilinmesini.Ha uslu kızım bilseler ne olacak şurda güzel güzel yazışıyoruz dimi![]()