• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

bibi değişmesin istedim bellada güzel kadın demek canım nickimi kadınsılaştırdım :27:

Bende bi ara değiştireyim dedim i 6-7 ay erinmekten değişritmek için mesaj atamadın sonra neyse bi gün attım hadi diye üzerinden 6-7 ay geçti cevap atmadılar bende niye atmadınız diye soracam soracam soramadım ,neyse ne yapmak istediğimide unuttum zaten :27::27:

Bende bi ara değiştireyim dedim i 6-7 ay erinmekten değişritmek için mesaj atamadın sonra neyse bi gün attım hadi diye üzerinden 6-7 ay geçti cevap atmadılar bende niye atmadınız diye soracam soracam soramadım ,neyse ne yapmak istediğimide unuttum zaten :27::27:

hacı baştan sona yapacam yapacam unuttum.la giden bir durummuş zaten üzülme:27:
ama değişiklik iyidir yani:ssz: ben rengina ismine hiç alışamamıştım :ssz:

ya bilmiyorum hiç içime sinmiyordu nedense:25:
ama asıl sebebim sevmemek değil de sevgilim evdekiler hep rengina nikimi biliyordu. ben o yüzden değiştirdim esas:ssz:

İyi yaptın yawru.Başkalarının bilmesi kasıntı bi durum.Açıkcası ben hiçistemezdim bilinmesini.Ha uslu kızım bilseler ne olacak şurda güzel güzel yazışıyoruz dimi :1::1:

İyi yaptın yawru.Başkalarının bilmesi kasıntı bi durum.Açıkcası ben hiçistemezdim bilinmesini.Ha uslu kızım bilseler ne olacak şurda güzel güzel yazışıyoruz dimi :1::1:

ya evdekiler bakmıyor hiç öyle ama sevgilimle zaten burası yüzünden kavga ettik son günlerde cok. e o da zaten nikimi biliyor bakması da normalde sorun değildi ama bu son günlerden dolayı değiştirdim artık bakmasın:ssz:

Son düzenleme:
Back