- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
- #10.161
bilmem olmaz mıymış
olmaz olmaz ne zaman oldu ki hem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmem olmaz mıymış
Allah kabul etsin kuzumHaberim var kuzum olaydan.Biz işte dün bir şeyler yaptık.Kk dan sonradan haberim oldu.
olmaz olmaz ne zaman oldu ki hem
ne zaman olmamış ben bilmiyorum bana söylemedi gizli takılıyo o
bibi değişmesin istedim bellada güzel kadın demek canım nickimi kadınsılaştırdım
bibi, bibibela olunca mesajlasmamızın sebebi ortaya cıkmıs olcak hacımne zaman olmamış ben bilmiyorum bana söylemedi gizli takılıyo o
Allah kabul etsin kuzum
ne var ifademdebak bak gene o meşhur surat ifadesi
bibi, bibibela olunca mesajlasmamızın sebebi ortaya cıkmıs olcak hacım
offline olmussun bu arada
Bende bi ara değiştireyim dedim i 6-7 ay erinmekten değişritmek için mesaj atamadın sonra neyse bi gün attım hadi diye üzerinden 6-7 ay geçti cevap atmadılar bende niye atmadınız diye soracam soracam soramadım ,neyse ne yapmak istediğimide unuttum zaten
ne var ifademde
evet olmıycam size online pidaaa
ne var ifademde
hacı baştan sona yapacam yapacam unuttum.la giden bir durummuş zaten üzülme
ama değişiklik iyidir yani ben rengina ismine hiç alışamamıştım
ne var ifademde
telefon kumanda ve vatandaslık kıtabımı yere düşürecektim hacı sana cevap atim derken:96::96:
Sen yine niye tripcana bağladın
Niyeki Rengina iyidi aslında güzeldi
canım çekti yemeğin üstüne iyi gider
ya bilmiyorum hiç içime sinmiyordu nedense
ama asıl sebebim sevmemek değil de sevgilim evdekiler hep rengina nikimi biliyordu. ben o yüzden değiştirdim esas
aha bu var
başka kime yapıcamSorun yok hacı bana yapmadığın sürece
telefon kumanda ve vatandaslık kıtabımı yere düşürecektim hacı sana cevap atim derken:96::96:
İyi yaptın yawru.Başkalarının bilmesi kasıntı bi durum.Açıkcası ben hiçistemezdim bilinmesini.Ha uslu kızım bilseler ne olacak şurda güzel güzel yazışıyoruz dimi