• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Doğum gününüz kutlu olsun kızlar, Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin, 12'sinde de benim doğum günüm 42 yaşına giriyorum, büyüğünüzün doğum gününü kutlamazsanız 12 Nisan'da KK'yi bir günlüğüne karartırım hepinize:60:

KK ye gore bende koc burcuyum 24 yasindayim . Degistirmeyeyim dedim. :60:

Aa ilk defa duydum minicik biseymis o demek ki :) Alinca fotografini eklersin :))

Iyi ki dogmuslar ikisi de :)

Ben gizli takiliyorum bu arada :1:

Evettt eklememmii :52::52::52:

Doğum günüm yarın ama köpeği almaya çiftliğe gidicez izmire anca 2 hafta sonra boşuz oyüzden kursağımda bu doğum günü nasıl gidiyo içim :52::52::52:

bugün doğum günümü herkes kutladı munem o kadar mutlu oldum ki:16::17:

cok teşekkür ederim inşallah :38:12 nısanda da senın doğum gununu kutlucaz :10::1:

iyi ki doğdun canım :1:
ben kutlamaıştım daha yeni gördüm doğum günün olduğunu
inşallah seneye öğretmen olarak kutlarız seni

iyi ki doğdun canım :1:
ben kutlamaıştım daha yeni gördüm doğum günün olduğunu
inşallah seneye öğretmen olarak kutlarız seni

cok teşekkürler simonum inşallah :16: ne güzel dilekler bunlar :38:

Teacup'ları mı diyorsun kızımda istiyorda uyku sersemi üstüne basarız diye korkuyoruz:50:

Evetttt babası bana ondan alıcakk :52::52::52:

Ayy yok pammıklara sararım ben onu aramızda yatıcak zaten dönerken dikkat edicez orası ayrı konu kesinlikle almalısınız ama evin hiç büyümeyen bebeği at çantana gezdir :52::52::52:

Evettt eklememmii :52::52::52:

Doğum günüm yarın ama köpeği almaya çiftliğe gidicez izmire anca 2 hafta sonra boşuz oyüzden kursağımda bu doğum günü nasıl gidiyo içim :52::52::52:

Olsun canim sayili gunler gercekten cabuk geciyor :16: Tez zamanda kavusun insaAllah :D

Ben de 57.8'den 53.2 oldum.:nazar:

İlk hedef 50.:10::10:

Maşallah maşallah abla.:nazar::nazar:

Uzuuuun yillar önceydi 50 yi gordugum :31: :D

doğum günü kızlarının doğum günü kutlu olsun..

zbfyzwawn72lvfm0p4x4.jpg
59d4084ba7100105a52e09c3f4e4c8b9_1.jpg

Olsun canim sayili gunler gercekten cabuk geciyor :16: Tez zamanda kavusun insaAllah :D

Uzuuuun yillar önceydi 50 yi gordugum :31: :D

Ya boyum 1.60...Sevgilim 1.74 ama 60 kilo...:27: O verme diyor ama ben zayıf seviyorum kendimi.:31:

Öyleyim, gençkende zayıftım hala zayıfım, bir ara 49-50 kiloya çıkmıştım, sonra zayıfladım yine, hareketliyim, ondan sanırım, hiç yerimde duramam, heryere yürüyerek gidiyorum, hiç diyet yapmam, felaket çikolata müptelasıyım:9:

İnsaf yahu.:14::1:

Öyleyim, gençkende zayıftım hala zayıfım, bir ara 49-50 kiloya çıkmıştım, sonra zayıfladım yine, hareketliyim, ondan sanırım, hiç yerimde duramam, heryere yürüyerek gidiyorum, hiç diyet yapmam, felaket çikolata müptelasıyım:9:
MasAllah :16:

Cikolataya tamam da hareket pek yok bende :D

Back