• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

fazla kilolarınızı bana bağışlayabilirsiniz bacılar :ssz:

Med'in M'si olmadın mı sen:60:

Hahahahahaha annemi burda düşünemiyorum, bdv'den çıkmaz yemin ederim, aldatan adamların yüzüne tüüü der, kadınların dertlerine ağlar, hepsi bir tarafa içinin ısındıklarını banlarsam bana bağırır, evde kavga çıkar kesin, o yüzden burayı bilmesin, ben ona şal örnekleri bulmaya razıyım:60:
Bazen telefon açar şal örneği göstermiştin onun yapılışını bul bana anlat diye, telefonda bir saat şal örneği yazdırırım ona:60:

bdvye girince çıkılmıyo ki zaten
ben de bi ara müptelası olmuştum
derdim yokken dert sahibi oluyodum :27:

şimdi sadece siyasette takılıyorum
valla burası daha rahat

bence annen de bulaşmasın hiç :1:

:9::9::9: mune benim annem de öyle sürekli patik örneği şal örneği acın bana diyor.
ya o kadar komik oluyor ki onu pc başında görmek kıyamam :1: öğretiyoruz şuraya bas kendın bulmaya alış diye bir yapıyor diğer gün tekrar dıyor acın bana dıye :1::1: annem yaa :39:

Ben babamla whats app tan mesajlasiyorum :D 40 yil dusunsem 65 yasinda ki babamla bu sekilde irtibat kuracagim aklima gelmezdi :D

Annecimi okula gondermemisler eskiden. 60 yasinda bizim ogretebildigimiz kadariyla soktu biraz. Simdi takvim yapraklarini okuyabilecek kadar ilerledi. Kendi kendine yazabiliyor artik az cok biseyler ogrnedi :) MasAllah diyeyim hic yoktan iyiydir simdi bildikleri :)

Ben babamla whats app tan mesajlasiyorum :D 40 yil dusunsem 65 yasinda ki babamla bu sekilde irtibat kuracagim aklima gelmezdi :D

Annecimi okula gondermemisler eskiden. 60 yasinda bizim ogretebildigimiz kadariyla soktu biraz. Simdi takvim yapraklarini okuyabilecek kadar ilerledi. Kendi kendine yazabiliyor artik az cok biseyler ogrnedi :) MasAllah diyeyim hic yoktan iyiydir simdi bildikleri :)

maaşallah maaşallah:nazar:
benim annem biliyor okumayı yazmayı o konuda sıkıntı yok ama teknolojiden pek anlamıyor canım annem :38:

Maaşallah annene canım.ne güzel.azmetmiş öğrenmiş sayenizde:nazar:

Back