- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
Sevdalinka yine 55 lerde ben 70 lerdeyim. Ne yapayim ikinizi.
55lerdeydim. Şimdi 53.2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdalinka yine 55 lerde ben 70 lerdeyim. Ne yapayim ikinizi.
Ay durun hatunlar. L ye dogru ilerleyen birisi olarak cok kiskandim simdi
Olsun canim sayili gunler gercekten cabuk geciyor Tez zamanda kavusun insaAllah
Uzuuuun yillar önceydi 50 yi gordugum
Öyleyim, gençkende zayıftım hala zayıfım, bir ara 49-50 kiloya çıkmıştım, sonra zayıfladım yine, hareketliyim, ondan sanırım, hiç yerimde duramam, heryere yürüyerek gidiyorum, hiç diyet yapmam, felaket çikolata müptelasıyım
Ya boyum 1.60...Sevgilim 1.74 ama 60 kilo... O verme diyor ama ben zayıf seviyorum kendimi.
İnsaf yahu.
Sen hamilesin.
bende günde 2 paket çikolata yiyorum hiç dayanamıyorum
ve 52 kiloyum
benim kilom hiç değişmiyo
sadece yurt dışına gittiğimde 10 kilo almıştım 4 ayda nasıl aldıysam
sonra geri verdim yine 52 oldum
spor da yapmıyorum hiç arabayla gidip geliyorum
sadece 8den sonra hiçbirşey yemiyorum ve ara öğün yemiyorum
biraz da yapıyla alakalı sanırım
Zayif olmak güzel ama cit kirildim da olmayin kizlar :)
Benim boyum 166.. 58 kiloyum suan..
Kuzenlerim boy olarak ufaklar ama 45 kilo en fazla yanlarinda dozer gibi hiss ediyorum kendimi
Kadin dedigin hafif balik etli olur diyerek avutuyorum kendimi
Sevgülün de zayifmis canim. Benim esim 173 ve 67 kilo.. 7 kilo daha zayif dusunemiyorum esimi bu hali bile zayif geliyo bana
Evet, dimi hamilelere laf yok, onlar bebeklerini besleyecek amaaaaa spor yapmayıp su içsem yarıyor diyerek löp löp hamur işlerini götüren, her sinir streste kendini buzdolabının önünde bulanlar hariç, onlar yaza kadar spor yapacak, zayıflayacak, yok öyle oturduğun yerde makarna börek yemek
Sen hamilesin.
Ama L favorim öyle deme onunda bi asilliği var bol bol hem sen hamişsin bikere fasülye sayılırsın
Evet, dimi hamilelere laf yok, onlar bebeklerini besleyecek amaaaaa spor yapmayıp su içsem yarıyor diyerek löp löp hamur işlerini götüren, her sinir streste kendini buzdolabının önünde bulanlar hariç, onlar yaza kadar spor yapacak, zayıflayacak, yok öyle oturduğun yerde makarna börek yemek
Öyleyim, gençkende zayıftım hala zayıfım, bir ara 49-50 kiloya çıkmıştım, sonra zayıfladım yine, hareketliyim, ondan sanırım, hiç yerimde duramam, heryere yürüyerek gidiyorum, hiç diyet yapmam, felaket çikolata müptelasıyım
Yapınında çok önemi var, ben hep derim babama çekmişim, o fit bir adamdı, hemde çok hareketliydi, annemse tombiş ve az hareket eden biri, rahmetli babama benzediğim için çok şükür:)))
Annem buraları okusa var ya, keser beni fakat Allah'tan nette sadece örgü işleri açtırıyor bana
İncecik bilekleri falan. Yok ya sen de kilolu değilmisşin.
Ay abla sorma annemle gezmeye gidiyom,kadınları bi görsen.Ye ye ye,ondan sonra su içsem yarıyor de.
Yapınında çok önemi var, ben hep derim babama çekmişim, o fit bir adamdı, hemde çok hareketliydi, annemse tombiş ve az hareket eden biri, rahmetli babama benzediğim için çok şükür:)))
Annem buraları okusa var ya, keser beni fakat Allah'tan nette sadece örgü işleri açtırıyor bana
Ortadan bir kayboldum. Neler olmuş neler ....
Ben hep böyleyim ama , arkadaşım var yazlığına gider 1 ay kalırım bir b.k olmaaaaz.... Tatil beldesi en sakin dönemini ben varken yaşaaar.
Olur da 1-2 günlüğüne ne zaman evime dönsem olaylar kopar
Allah allah yahu ....
Sevdim bu topiği, siyasette kapışanlar burda geyik mi yapıyor ? :26:
Med'in M'si olmadın mı senBunları beni konuya çekmek için yazıyosun dimi hadi itiraf et
haha annen yakında burayı da keşfederse görürsün
Bunları beni konuya çekmek için yazıyosun dimi hadi itiraf et
Canim saglikli beslenmedigim (en azindan bebegimizin haberini alana kadar) icin yagliyimdir ayiptir soylemesi basen kalca gobekten sikayetciyim ama onlarda spor yapmadan gitmez
Ortadan bir kayboldum. Neler olmuş neler ....
Ben hep böyleyim ama , arkadaşım var yazlığına gider 1 ay kalırım bir b.k olmaaaaz.... Tatil beldesi en sakin dönemini ben varken yaşaaar.
Olur da 1-2 günlüğüne ne zaman evime dönsem olaylar kopar
Allah allah yahu ....
Sevdim bu topiği, siyasette kapışanlar burda geyik mi yapıyor ? :26:
Med'in M'si olmadın mı sen
Hahahahahaha annemi burda düşünemiyorum, bdv'den çıkmaz yemin ederim, aldatan adamların yüzüne tüüü der, kadınların dertlerine ağlar, hepsi bir tarafa içinin ısındıklarını banlarsam bana bağırır, evde kavga çıkar kesin, o yüzden burayı bilmesin, ben ona şal örnekleri bulmaya razıyım
Bazen telefon açar şal örneği göstermiştin onun yapılışını bul bana anlat diye, telefonda bir saat şal örneği yazdırırım ona