- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
- 198
- Konu Sahibi SevdaLinka
Rengiii bugün doğum gününmüş kız senin kutlu olsun nice nice yıllara inşş
persomm cok sağol kuzumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rengiii bugün doğum gününmüş kız senin kutlu olsun nice nice yıllara inşş
Canim Allah razi olsun Darisi tum isteyenlerin basina. Haftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz bir tahminde bulunurmu :) Ekim anneleri topicinde cogu kisiye en azindan bi tahmin soylemis doktorlar :)
Canim ya hayirlisi Allahtan. Anne olunca belkide tum bu korkularin kaybolacak. Rabbim tüm korkularimizdan emin eylesin bizleri. Kimisi cok ister ama Rabbim vermez kimisi istemez ama Rabbim sayilarla verir. Hayirlisi diyelim
Bende rüyamda görsem inanmazdim hos geldin bu arada mune hanim
Canim Allah razi olsun Darisi tum isteyenlerin basina. Haftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz bir tahminde bulunurmu :) Ekim anneleri topicinde cogu kisiye en azindan bi tahmin soylemis doktorlar :)
Canim ya hayirlisi Allahtan. Anne olunca belkide tum bu korkularin kaybolacak. Rabbim tüm korkularimizdan emin eylesin bizleri. Kimisi cok ister ama Rabbim vermez kimisi istemez ama Rabbim sayilarla verir. Hayirlisi diyelim
Bende rüyamda görsem inanmazdim hos geldin bu arada mune hanim
persomm cok sağol kuzumm
Ayy çok heyecanlııı
Allah gönlünüze göre başta sağlıklı olmak üzere versin inşş
Ben yarın 4 leri tamamlıyorum 4 4 14
Yarında benim doğum günüm
persomm cok sağol kuzumm
Bence kız olacak.
İnşallah kuzum,hayırlısı neyse o olsun,biz ne desek boş.
Amin canim cok sagol saglikli olsunda insaAllah icimden prenses geciyor bakalim 6 inci hissim dogrumu cikacak :))
Sende köpecik sahibi olacakmissin :) kopekleri cok severim ama uzaktan yakindan korkarim
aaa cidden mi koçuz hepimiz
48dk sonra kutlıcam sennkini
cok teşekkür ederim efulim12 yi gecmeden bende kutlayim
Nice hayirli saglikli senelere tüm sevdiklerinle insaAllah :)
Aynen öyle canim Bende kiz hiss ediyorum kaynanamda rüyasinda kiz gormus hatta ikiz
Babamla anneannemin doğum günü yarın.
persomm cok sağol kuzumm
Ben yarın 4 leri tamamlıyorum 4 4 14
Yarında benim doğum günüm
Doğum gününüz kutlu olsun kızlar, Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin, 12'sinde de benim doğum günüm 42 yaşına giriyorum, büyüğünüzün doğum gününü kutlamazsanız 12 Nisan'da KK'yi bir günlüğüne karartırım hepinize
Doğum gününüz kutlu olsun kızlar, Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin, 12'sinde de benim doğum günüm 42 yaşına giriyorum, büyüğünüzün doğum gününü kutlamazsanız 12 Nisan'da KK'yi bir günlüğüne karartırım hepinize
bugün doğum günümü herkes kutladı munem o kadar mutlu oldum ki
cok teşekkür ederim inşallah 44 dk sonra da senın doğum gununu kutlucaz
12 Nisan dedi la.
nıye hemen alıntı yapıyon hacım farkettım değiştirdim
Bdv'den kalma. Konuyu son sayfada da olsam alıntılıyom.