• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Canim Allah razi olsun :16: Darisi tum isteyenlerin basina. Haftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz bir tahminde bulunurmu :) Ekim anneleri topicinde cogu kisiye en azindan bi tahmin soylemis doktorlar :)

Canim ya hayirlisi Allahtan. Anne olunca belkide tum bu korkularin kaybolacak. Rabbim tüm korkularimizdan emin eylesin bizleri. Kimisi cok ister ama Rabbim vermez kimisi istemez ama Rabbim sayilarla verir. Hayirlisi diyelim :16:

Bende rüyamda görsem inanmazdim :D hos geldin bu arada mune hanim :17:

Ayy çok heyecanlııı :52::52::52:

Allah gönlünüze göre başta sağlıklı olmak üzere versin inşş :nazar::nazar:

Canim Allah razi olsun :16: Darisi tum isteyenlerin basina. Haftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz bir tahminde bulunurmu :) Ekim anneleri topicinde cogu kisiye en azindan bi tahmin soylemis doktorlar :)

Canim ya hayirlisi Allahtan. Anne olunca belkide tum bu korkularin kaybolacak. Rabbim tüm korkularimizdan emin eylesin bizleri. Kimisi cok ister ama Rabbim vermez kimisi istemez ama Rabbim sayilarla verir. Hayirlisi diyelim :16:

Bende rüyamda görsem inanmazdim :D hos geldin bu arada mune hanim :17:

Bence kız olacak.:emir_bebek::emir_bebek:

İnşallah kuzum,hayırlısı neyse o olsun,biz ne desek boş.:31::31:

Ayy çok heyecanlııı :52::52::52:

Allah gönlünüze göre başta sağlıklı olmak üzere versin inşş :nazar::nazar:

Amin canim cok sagol saglikli olsunda insaAllah icimden prenses geciyor bakalim 6 inci hissim dogrumu cikacak :)) :16:

Sende köpecik sahibi olacakmissin :) kopekleri cok severim ama uzaktan yakindan korkarim :D

Amin canim cok sagol saglikli olsunda insaAllah icimden prenses geciyor bakalim 6 inci hissim dogrumu cikacak :)) :16:

Sende köpecik sahibi olacakmissin :) kopekleri cok severim ama uzaktan yakindan korkarim :D

Korkulacak kadar büyük değil ki tatlım çay fincanına sığıyor en fazla 3 kg oluyor dünyanın en küçük köpek türü :52::52:

persomm cok sağol kuzumm:16::16:

Ben yarın 4 leri tamamlıyorum 4 4 14 :21:

Yarında benim doğum günüm :27::27:

Doğum gününüz kutlu olsun kızlar, Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin, 12'sinde de benim doğum günüm 42 yaşına giriyorum, büyüğünüzün doğum gününü kutlamazsanız 12 Nisan'da KK'yi bir günlüğüne karartırım hepinize:60:

Doğum gününüz kutlu olsun kızlar, Allah sağlıklı, hayırlı uzun ömürler versin, 12'sinde de benim doğum günüm 42 yaşına giriyorum, büyüğünüzün doğum gününü kutlamazsanız 12 Nisan'da KK'yi bir günlüğüne karartırım hepinize:60:

42 yaşında 46 kilo...Zalımsın dünyaaa.:ssz::ssz:

bugün doğum günümü herkes kutladı munem o kadar mutlu oldum ki:16::17:

cok teşekkür ederim inşallah :38:12 nısanda da senın doğum gununu kutlucaz :10::1:

Son düzenleme:

Hihihihih çookk teşekkürler kutlarız mune abla ayıpsınn yaa nice mutlu mutlu senelere inş. :16::16:

12'siydi dimi (yusuf-yusuf) :60:

Back