• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Hey maşaallah bir geyik topiği birkaç saatte ancak bu kadar ilerlerdi, ne çene varmış sizde :60:
Selam hanımlar:3:
palas pandıras daldım ama huyum kurusun, konulara aniden giriyorum:9:

Hey maşaallah bir geyik topiği birkaç saatte ancak bu kadar ilerlerdi, ne çene varmış sizde :60:

mune biz artık sevgi pıtırcıgı olduk :ssz:
herkeşler sohbet ediyor artık:12:

Son düzenleme:
MasAllah canim istedikten sonra insan basarir gercekten :)

Sahi kizlar oyle mi dusunuyorsunuz ya? Ben kalabalik ailede buyudum 8 yasimdan beri de teyzeyim (11 yegenim var :D) cocuksuz bir hayat dusunemiyorum.

Ama dusundugum elbet su nokta var: nasil bir dunyaya evlat getiriyoruz nasil bir gelecek onu bekliyor nasil anne baba olacagiz vs bunlari elbet dusunuyorum..

Son cümlenden dolayı ve ben çok asabi biriyim kuzum.Bilemiyorum,onu üzmeyi istemem.İyi yetiştirebilir miyim....

Girişe alarm taktıralım,cımbız varsa ötsün.:27::27: Hoş geldin müdürüm.:42:

Aynı benim kafadansın oyüzden çocuksarsam yaparım işte :27: :9:

Bakalım,evlenelim de.:27:

Son cümlenden dolayı ve ben çok asabi biriyim kuzum.Bilemiyorum,onu üzmeyi istemem.İyi yetiştirebilir miyim....

Hee bide o var bizde daha evli değiliz :17:

Annemmm allah analı babalı büyütsün inş.:nazar::nazar::nazar:

Cinsiyeti belli olmamıştır heralde dimi hiç anlamam çünkü :17::17:

Canim Allah razi olsun :16: Darisi tum isteyenlerin basina. Haftaya kontrolumuz var bakalim doktorumuz bir tahminde bulunurmu :) Ekim anneleri topicinde cogu kisiye en azindan bi tahmin soylemis doktorlar :)

Canim ya hayirlisi Allahtan. Anne olunca belkide tum bu korkularin kaybolacak. Rabbim tüm korkularimizdan emin eylesin bizleri. Kimisi cok ister ama Rabbim vermez kimisi istemez ama Rabbim sayilarla verir. Hayirlisi diyelim :16:

Hemde herkes:53: öldümde cennete mi geldim:51:

Bende rüyamda görsem inanmazdim :D hos geldin bu arada mune hanim :17:

Back