• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Yes bebiş.:23::1:

Abooo,ben diyetteyim .:14:

Ya ben de sallamam ama inşallah atanamazsın dedi sedo.:14:

Şimdi ağır bişi yazacaktım da kibarcası kişinin dilinde hayır yoksa ettiği beddua dan ne olacak. Döner dolaşır kendini bulur. :34: Olumsuz düşünme sen.

Şimdi ağır bişi yazacaktım da kibarcası kişinin dilinde hayır yoksa ettiği beddua dan ne olacak. Döner dolaşır kendini bulur. :34: Olumsuz düşünme sen.

Bam telime bastı ama ben Allah'a havale ettim,ahirette görüşelim dedim,onla da alay edince salladım.:ssz:

Canım üniversiteden mezun olunca 8 kilo aldım.4.5 gitti 2.5 ay içinde şükür.Onun için.:4:

Ebedi geldi kuzum.:6::6:

e normal değilmi canım bugün ben negüzel bişey yazmıştım onu laf sokmak diye cevap yazdı bana :53: ama neyseki ben nirvanaya ulaşmış bi hatunum beni sinirlendiremez :27:

Canım üniversiteden mezun olunca 8 kilo aldım.4.5 gitti 2.5 ay içinde şükür.Onun için.:4:

Ebedi geldi kuzum.:6::6:

Bana kalsa yapmam bile.Ama ilerde pişman olur muyum ? :31: Bilemiyorum.

MasAllah canim istedikten sonra insan basarir gercekten :)

Sahi kizlar oyle mi dusunuyorsunuz ya? Ben kalabalik ailede buyudum 8 yasimdan beri de teyzeyim (11 yegenim var :D) cocuksuz bir hayat dusunemiyorum.

Ama dusundugum elbet su nokta var: nasil bir dunyaya evlat getiriyoruz nasil bir gelecek onu bekliyor nasil anne baba olacagiz vs bunlari elbet dusunuyorum..

Back