- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
bu topicte libido kırbaç mı var
yine kendim gibilerin arasına düştüm
her daim her saat kırbaç
kızlar ne ara doldurdunuz bu sayfaları,çenesizler sizi
Nerelere geliyorsun kız burda konuşalım tabi her zaman olur
bu arada iş gereği senin bulunduğun şehre gidip geliyorum zırt cırt bi ara konuşmak isterim
var da bende yok. gerçi bende pembe de yok. bende genel olarak kelepçe yok. niye yok. üzüldüm şimdi
merkez gerçi şimdi ikiye ayrılmış karesi ve altı eylül diyekaynanam karesi tarafında oturuyor sanırsam ay hiç bilmiyorum
bi türlü kanım ısınmıyor ama oraya
kizlar siz yine gencsiniz zayiflarsiniz benim annem 107 kilo ciktikadincagaza soyleyemedim bile kafasina takacak daha cok diye 101 kilo saniyo kendini ama yasli hastaliklari var nasil verecek bilmiyoruz ne varsa genclikte var bu yasta kadina az ye desek bile yanlis anliyor
Yok değil başka bi dizi bu bi sezon oynamış daha.
Bibi fotolara baktım şimdi anam ne çatlak hatunmuşsunHoşuma gitti Hep böyle enerjik kal ya yüzünden belli vala neşen
kız bunları bile 30 liraya satıyolar ya acaba bizim hatay pazarında yok mudur ki
bu arada orda bi iç çamaşırcı buldum yurtdışından getiriyomuş evlere şenlik yahem de ucuz bence kesin git
seni biliyorum ben gibi seversin böyle şeyleri
peki ya sen canım
tişikkirler süpermen
severimde bana olanı yoktur öyle şeylerin yoksa ben hep evde öyle sexi şeylerle gezerdim kesin
Evleneyim çeyizime sırf bunlardan doldurucam
Herifin gözleri bağlıcam sonra bi açıcak ta taaam
Canım benim de anneannem öyleydi,hiç baskı yapmayın,şimdi 89 kilo.
Sen gözünü bağlıcan,ben hepten bağlamayı düşünüyom.
kizlar siz yine gencsiniz zayiflarsiniz benim annem 107 kilo ciktikadincagaza soyleyemedim bile kafasina takacak daha cok diye 101 kilo saniyo kendini ama yasli hastaliklari var nasil verecek bilmiyoruz ne varsa genclikte var bu yasta kadina az ye desek bile yanlis anliyor
Saka mi bu;dd
Ben de minyon dusubmustum seni
ay masAllah nasil verdi kilolari? anneme diyorum ben gelince beraber yururuz filan ama nefes almakta bile zorlaniyor en azindan minimum 10 kilo vermesi lazim 95 sart ama daha da fazla verse super olcak canim..
niye kiz bende bir tane de yedek var hemde
Hahah evet bende karesi tarafındayım. Benimde kanım ısınmıyor da ne yapayım hiç buraların kızı değilim.
Evleneyim çeyizime sırf bunlardan doldurucam
Herifin gözleri bağlıcam sonra bi açıcak ta taaam
tişikkirler süpermen
severimde bana olanı yoktur öyle şeylerin yoksa ben hep evde öyle sexi şeylerle gezerdim kesin
ahahaha insanlar yedeklemiş yahuçok pahalı mı ki kız
oralı mısın senyalnız ne kadar gizemli konuşuyoruz küçücük şimdi tanıyan falan çıkıcak diye korkuyorum ya biz ikimiz de izmirliyiz eşimle de şu lanet olasıca tayin işte
misal bugün yegane ve biricik alışveriş merkezinde çay kahve içtik oturup yemin ediyorum oturur oturmaz müfettiş geçti ya sokağa çıktın mı tanıdık biri görmeden olmuyor
Ne istersen var cağnım,ne olursan ol gel.
Abla gel gel sen de...Benim müstakbel kv ile iyi geçinmek için naaapmam lazım.
Canım bizimki şeker hastası.İnsülin vuruyor 5-6 yıldır.Valla ne spor,ne yürüyüş.Yiye yiye verdi.
bende daha fazla yaşlanmadan vermek istiyorum en azından sağlık için dizlerimde sorunlar olmaya başladı bilebenipek şaka değil mağlesef :18:
Bu pembik kelepceler helal shop tan degilse hasaaa bozmasin kizlar bereketi)ya benim esim guler valla boyle bisey cikarsam gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?