Kaldığımız yerden devam :)

Nerelere geliyorsun kız burda konuşalım tabi her zaman olur

merkez gerçi şimdi ikiye ayrılmış karesi ve altı eylül diye kaynanam karesi tarafında oturuyor sanırsam ay hiç bilmiyorum

bi türlü kanım ısınmıyor ama oraya

bu arada iş gereği senin bulunduğun şehre gidip geliyorum zırt cırt bi ara konuşmak isterim

var da bende yok. gerçi bende pembe de yok. bende genel olarak kelepçe yok. niye yok. üzüldüm şimdi

niye kiz bende bir tane de yedek var hemde

merkez gerçi şimdi ikiye ayrılmış karesi ve altı eylül diye kaynanam karesi tarafında oturuyor sanırsam ay hiç bilmiyorum

bi türlü kanım ısınmıyor ama oraya

Hahah evet bende karesi tarafındayım. Benimde kanım ısınmıyor da ne yapayım hiç buraların kızı değilim.

Canım benim de anneannem öyleydi,hiç baskı yapmayın,şimdi 89 kilo.

Yok değil başka bi dizi bu bi sezon oynamış daha.
Bibi fotolara baktım şimdi anam ne çatlak hatunmuşsun Hoşuma gitti Hep böyle enerjik kal ya yüzünden belli vala neşen

tişikkirler süpermen

severimde bana olanı yoktur öyle şeylerin yoksa ben hep evde öyle sexi şeylerle gezerdim kesin

tişikkirler süpermen

severimde bana olanı yoktur öyle şeylerin yoksa ben hep evde öyle sexi şeylerle gezerdim kesin

Evleneyim çeyizime sırf bunlardan doldurucam
Herifin gözleri bağlıcam sonra bi açıcak ta taaam

Canım benim de anneannem öyleydi,hiç baskı yapmayın,şimdi 89 kilo.

ay masAllah nasil verdi kilolari? anneme diyorum ben gelince beraber yururuz filan ama nefes almakta bile zorlaniyor en azindan minimum 10 kilo vermesi lazim 95 sart ama daha da fazla verse super olcak canim..

Saka mi bu;dd
Ben de minyon dusubmustum seni

bende daha fazla yaşlanmadan vermek istiyorum en azından sağlık için dizlerimde sorunlar olmaya başladı bile benipek şaka değil mağlesef :18:

Bu pembik kelepceler helal shop tan degilse hasaaa bozmasin kizlar bereketi)ya benim esim guler valla boyle bisey cikarsam gece

ay masAllah nasil verdi kilolari? anneme diyorum ben gelince beraber yururuz filan ama nefes almakta bile zorlaniyor en azindan minimum 10 kilo vermesi lazim 95 sart ama daha da fazla verse super olcak canim..

Canım bizimki şeker hastası.İnsülin vuruyor 5-6 yıldır.Valla ne spor,ne yürüyüş.Yiye yiye verdi.

niye kiz bende bir tane de yedek var hemde

ahahaha insanlar yedeklemiş yahu çok pahalı mı ki kız

Hahah evet bende karesi tarafındayım. Benimde kanım ısınmıyor da ne yapayım hiç buraların kızı değilim.

oralı mısın sen yalnız ne kadar gizemli konuşuyoruz küçücük şimdi tanıyan falan çıkıcak diye korkuyorum ya biz ikimiz de izmirliyiz eşimle de şu lanet olasıca tayin işte

misal bugün yegane ve biricik alışveriş merkezinde çay kahve içtik oturup yemin ediyorum oturur oturmaz müfettiş geçti ya sokağa çıktın mı tanıdık biri görmeden olmuyor

tişikkirler süpermen

vardır kız boy boy gerçi sen kaçsın bilmiyorum da ben 52 kiloyum zor girdim içine bi de giymesi zor oluyo öyle şeyleri

Aaaa bizim ev yakın o yegane alışveriş merkezine
Sen burda mısın daha

Ne istersen var cağnım,ne olursan ol gel.

Abla gel gel sen de... Benim müstakbel kv ile iyi geçinmek için naaapmam lazım.

yanlış kişiye soruyorsun,malum ben kaynana tarafını tutarım.

Canım bizimki şeker hastası.İnsülin vuruyor 5-6 yıldır.Valla ne spor,ne yürüyüş.Yiye yiye verdi.

masAllah ya.. benim annemde seker yok cok sukur ama kan pihtilasmasi tansiyon kalp miniskus beli iyice icine cokmus ne ararsan var.. Allah basimizdan eksik etmesin ama insan endiseleniyor..

bende daha fazla yaşlanmadan vermek istiyorum en azından sağlık için dizlerimde sorunlar olmaya başladı bile benipek şaka değil mağlesef :18:

bibi evet mutalak elinden geleni yap ilerki yaslarda cok zorlar seni bende balik etliyim yemeyi de daha dogrusu abur cuburu cok seviyorum annemin tarafida kilo almaya meyilli..

Bu pembik kelepceler helal shop tan degilse hasaaa bozmasin kizlar bereketi)ya benim esim guler valla boyle bisey cikarsam gece

eşim güler miydi bilmiyorum da mesela şu tavşan kulaklı olanlar falan bana komik geliyor neresi seksi ki onların ben gülmüştüm şahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…