• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

o zaman ben kelepçe olsam :27::27:

Olur ama polis kelepçesi değil tülüşlü kelepçelerden ol :27:

ben 25 :D

sevda just ben avusturyada kültür ve sosyal antroploji okuyordum bir bucuk sene sonra biraktim :/

türkiye de aöfden devam edeyim dedim bürokrasi sag olsun önümü kesti..

ne is buldum ne uni okudum bari cocuk yapayim dedim :1:

Boşver ya aöf okuyoruz da ne oluyor yine işsiz yine işsiz :ssz:

pembik pembik hem de dimi :27::27:

GnQnm3.gif

buyrun hanımlar :1:

aynen :/

esimin kuzeni kimya bolumunu bitirdi 4 senelik kiz is bulamiyor.. deneyim istiyorlar.. kardesim sen almazsa o almazsa bu kiz nasil is tecrubesi kazansin?

ay sorma yaa :19: şimdiden final mi olur american ı izle işte arada kaç sezon olmuştu 3 veya 4 üst üste dizi izlemek daha güzel oluyor :21:

Tamam elimdekileri bi azaltayım ona geçerim. Bi tane daha dizi indiriyorum da adını unuttum şimdi true lu bişilerdi adı :27:

Olur olur her türlü makbul :27:

minyonmu :60: :60: 170 boyunda 115 kiloyum çok minyonum çok :27: arkadaş olarak eklimde seni gör beni hadi iyisin :27::27:

Senin boy iyimiş ben klasik türk kızı boyunda :27: Beni görende 20 yaşında sayıyor dövecem onları :19:

pembik pembik hem de dimi :27::27:

GnQnm3.gif

buyrun hanımlar :1:

owww banada yollasana akşam lazım olur belki :23::23:

Tamam elimdekileri bi azaltayım ona geçerim. Bi tane daha dizi indiriyorum da adını unuttum şimdi true lu bişilerdi adı :27:

Olur olur her türlü makbul :27:

Senin boy iyimiş ben klasik türk kızı boyunda :27: Beni görende 20 yaşında sayıyor dövecem onları :19:

true blod heralde :27: bi boyum var zaten :27:

Yok değil başka bi dizi bu bi sezon oynamış daha.
Bibi fotolara baktım şimdi anam ne çatlak hatunmuşsun :27::27: Hoşuma gitti :7: Hep böyle enerjik kal ya yüzünden belli vala neşen :16:

kız bunları bile 30 liraya satıyolar ya acaba bizim hatay pazarında yok mudur ki :27:

bu arada orda bi iç çamaşırcı buldum yurtdışından getiriyomuş evlere şenlik ya :52: hem de ucuz :52: bence kesin git :27:

seni biliyorum ben gibi seversin böyle şeyleri

Çok güzel güzel şehir güzel yaş güzel bölüm :21:

peki ya sen canım :55:

Ohh ne guzel bir hafta izin alcm gece takilmak icin suraya kk dan acaip konular aciliyor en can alici yerde mesai bitiyor;))ise gitmitiyor musun?sonra bir de koca davasi var;)

yok en kadınıyım ben :27: kocamda sağolsun hiç bişey demek yatmama ma o erken yatıyor ben uyuyamıyorum kkda takılıyorum gündüzde öğlene kadar yatıyorum :60: hayat bana güzel :27::27:

bu arada iş gereği senin bulunduğun şehre gidip geliyorum zırt cırt bi ara konuşmak isterim :1:

var da bende yok. gerçi bende pembe de yok. bende genel olarak kelepçe yok. niye yok. üzüldüm şimdi :9:

Nerelere geliyorsun kız burda konuşalım tabi her zaman olur :1:

gerçek niye yalan sölimki :ssz::ssz:

kizlar siz yine gencsiniz zayiflarsiniz benim annem 107 kilo cikti :( kadincagaza soyleyemedim bile kafasina takacak daha cok diye 101 kilo saniyo kendini ama yasli hastaliklari var nasil verecek bilmiyoruz ne varsa genclikte var bu yasta kadina az ye desek bile yanlis anliyor :(

Back