- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.255
- 598
- Konu Sahibi SevdaLinka
25lik yok mu burda hepiniz 23 mü yaşlı kaldım haaa
26 var olur mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25lik yok mu burda hepiniz 23 mü yaşlı kaldım haaa
Sen minyon gösteriyorsundur kızım yazdıklarından öyle bi tip çıkarıyorum. Herifin genç tutuyordur seni
o zaman ben kelepçe olsam
ben 25
sevda just ben avusturyada kültür ve sosyal antroploji okuyordum bir bucuk sene sonra biraktim :/
türkiye de aöfden devam edeyim dedim bürokrasi sag olsun önümü kesti..
ne is buldum ne uni okudum bari cocuk yapayim dedim
Olur ama polis kelepçesi değil tülüşlü kelepçelerden ol
Boşver ya aöf okuyoruz da ne oluyor yine işsiz yine işsiz
Olur ama polis kelepçesi değil tülüşlü kelepçelerden ol
Boşver ya aöf okuyoruz da ne oluyor yine işsiz yine işsiz
ay sorma yaa şimdiden final mi olur american ı izle işte arada kaç sezon olmuştu 3 veya 4 üst üste dizi izlemek daha güzel oluyor
26 var olur mu?
minyonmu 170 boyunda 115 kiloyum çok minyonum çok arkadaş olarak eklimde seni gör beni hadi iyisin
pembik pembik hem de dimi
buyrun hanımlar
buyrun hanımlar
doğru 90lar çocuğuyuz
ben de izmirliyim izmirdenim bu arada
psikoloji mezunuyum
ben 4 e kadar buralardayım
minyonmu 170 boyunda 115 kiloyum çok minyonum çok arkadaş olarak eklimde seni gör beni hadi iyisin
buyrun hanımlar
Tamam elimdekileri bi azaltayım ona geçerim. Bi tane daha dizi indiriyorum da adını unuttum şimdi true lu bişilerdi adı
Olur olur her türlü makbul
Senin boy iyimiş ben klasik türk kızı boyunda Beni görende 20 yaşında sayıyor dövecem onları
Eğer gerçekse verdiğin rakamlar aynı kaderi paylaşıyoruz
Tam anlatmak istediğim buydu bak
mor rengi yokmu mor rengi
owww banada yollasana akşam lazım olur belki
true blod heralde bi boyum var zaten
owww banada yollasana akşam lazım olur belki
true blod heralde bi boyum var zaten
Çok güzel güzel şehir güzel yaş güzel bölüm
Ohh ne guzel bir hafta izin alcm gece takilmak icin suraya kk dan acaip konular aciliyor en can alici yerde mesai bitiyor)ise gitmitiyor musun?sonra bir de koca davasi var
bu arada iş gereği senin bulunduğun şehre gidip geliyorum zırt cırt bi ara konuşmak isterim
var da bende yok. gerçi bende pembe de yok. bende genel olarak kelepçe yok. niye yok. üzüldüm şimdi
gerçek niye yalan sölimki
Saka mi bu;ddminyonmu 170 boyunda 115 kiloyum çok minyonum çok arkadaş olarak eklimde seni gör beni hadi iyisin