Kaldığımız yerden devam :)

bende daha fazla yaşlanmadan vermek istiyorum en azından sağlık için dizlerimde sorunlar olmaya başladı bile benipek şaka değil mağlesef :18:

Yaslanmadan ne demek;ss ben de 33 um.bir kere kadinin en guzel oldugu yas bak kendini kilo vermeye odaklama zorla ayda bir kiloya odaklan.yedigin marjinal seyleri.kissan bile verirsin.kilo versen fistik gibi olursun boyun cok iii

bilemiycem biz ikimizde balik burcu olarak fantastik degilde ormantik takiliyoruz canim

Aaaa bizim ev yakın o yegane alışveriş merkezine
Sen burda mısın daha

işte ordan dümdüz merkeze doğru ilerleyip tam o garın ordan sağa kaptırıyosun ya bizim de oraya yakın yani baya ileride tabi anladın sen

pazartesiye kadar canım sonra ben de kendi görev yerime izmire dönüyorum :))

Hıımm anladım biraz tarif etmek istediğin yeri Evet ileride kalıyor. Eee belki yüz yüze görüşebiliriz de

Gördüğüm en ilginç topic gözlerim yaşardııı ama hoiuma gitti
Ben de kendimi tanıtam mı
20 yaşındayım üniliyim bekarım nişanlıyım buğadder

eşim güler miydi bilmiyorum da mesela şu tavşan kulaklı olanlar falan bana komik geliyor neresi seksi ki onların ben gülmüştüm şahsen

Benim esimi acmadigi kesin.leopar desenli bi geceligim vardi.ilk giydim ciktim yanina gulme krizine girdi tarzana benzemissin dedi:)hele tavsan kulak falan hic dusunemiyorum bile

yanlış kişiye soruyorsun,malum ben kaynana tarafını tutarım.

eşim güler miydi bilmiyorum da mesela şu tavşan kulaklı olanlar falan bana komik geliyor neresi seksi ki onların ben gülmüştüm şahsen

Tavşan değil de hostes mostes.

Gördüğüm en ilginç topic gözlerim yaşardııı ama hoiuma gitti
Ben de kendimi tanıtam mı
20 yaşındayım üniliyim bekarım nişanlıyım buğadder

Hoş geldiiiin....

pek anlamam ama uzerine bastigina gore biseyler tahmin ettim

Üzerine basmak derken ?

Benim esimi acmadigi kesin.leopar desenli bi geceligim vardi.ilk giydim ciktim yanina gulme krizine girdi tarzana benzemissin dedi:)hele tavsan kulak falan hic dusunemiyorum bile

şaşırdım ya genelde erkekler öyle şeylere bayılır diye biliyorum ben hizmetçidir hemşiredir vs.

Yok ya sanmam İzmirli tanıdıklarım bellidir genelde bekardır

ay çok iyi o zaman yine de aramızda kalsın bu mevzu sen kimselere deme

paranoyanın dibi

sen okuyor musun orada ya da burada mı diyeyim

hadi çık toplu taşımada filmografik şekilde koşturalım birbirimize

akrep = mıç mıç mıç

benim de yükselenim balık haha böyleyim

Tavşan değil de hostes mostes.

Hoş geldiiiin....

Üzerine basmak derken ?

kizlar cok hossunuz ya

benim telin sarji bitiyor aksama gelirim artikin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…