- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
- Konu Sahibi SevdaLinka
-
Hepten bağlama kızım ilk baştan gözü korkar.
Fantazide sınır yok ucu açık baya benimkilerin
Bu pembik kelepceler helal shop tan degilse hasaaa bozmasin kizlar bereketi)ya benim esim guler valla boyle bisey cikarsam gece
bende daha fazla yaşlanmadan vermek istiyorum en azından sağlık için dizlerimde sorunlar olmaya başladı bilebenipek şaka değil mağlesef :18:
ahahaha insanlar yedeklemiş yahuçok pahalı mı ki kız
oralı mısın senyalnız ne kadar gizemli konuşuyoruz küçücük şimdi tanıyan falan çıkıcak diye korkuyorum ya biz ikimiz de izmirliyiz eşimle de şu lanet olasıca tayin işte
misal bugün yegane ve biricik alışveriş merkezinde çay kahve içtik oturup yemin ediyorum oturur oturmaz müfettiş geçti ya sokağa çıktın mı tanıdık biri görmeden olmuyor
Aaaa bizim ev yakın o yegane alışveriş merkezine
Sen burda mısın daha
bilemiycem biz ikimizde balik burcu olarak fantastik degilde ormantik takiliyoruz canim
işte ordan dümdüz merkeze doğru ilerleyip tam o garın ordan sağa kaptırıyosun ya bizim de oraya yakın yani baya ileride tabi anladın sen
pazartesiye kadar canım sonra ben de kendi görev yerime izmire dönüyorum :))
kocam akrep desem yeterli gelir miburçlardan anlıyosan
Hıımm anladım biraz tarif etmek istediğin yeriEvet ileride kalıyor. Eee belki yüz yüze görüşebiliriz de
eşim güler miydi bilmiyorum da mesela şu tavşan kulaklı olanlar falan bana komik geliyor neresi seksi ki onların ben gülmüştüm şahsen
pek anlamam ama uzerine bastigina gore biseyler tahmin ettim
yanlış kişiye soruyorsun,malum ben kaynana tarafını tutarım.
eşim güler miydi bilmiyorum da mesela şu tavşan kulaklı olanlar falan bana komik geliyor neresi seksi ki onların ben gülmüştüm şahsen
Gördüğüm en ilginç topic gözlerim yaşardııı ama hoiuma gitti
Ben de kendimi tanıtam mı
20 yaşındayım üniliyim bekarım nişanlıyım buğadder
pek anlamam ama uzerine bastigina gore biseyler tahmin ettim
ilk kez de söylüyorum bunu sitede inşallah tanıdık falan değilsindiray belki utandım ama
Benim esimi acmadigi kesin.leopar desenli bi geceligim vardi.ilk giydim ciktim yanina gulme krizine girdi tarzana benzemissin dedi:)hele tavsan kulak falan hic dusunemiyorum bile
Bu pembik kelepceler helal shop tan degilse hasaaa bozmasin kizlar bereketi)ya benim esim guler valla boyle bisey cikarsam gece
şaşırdım ya genelde erkekler öyle şeylere bayılır diye biliyorum ben hizmetçidir hemşiredir vs.
Yok ya sanmam İzmirli tanıdıklarım bellidir genelde bekardır
Benim esimi acmadigi kesin.leopar desenli bi geceligim vardi.ilk giydim ciktim yanina gulme krizine girdi tarzana benzemissin dedi:)hele tavsan kulak falan hic dusunemiyorum bile
akrep = mıç mıç mıç
benim de yükselenim balıkhaha böyleyim
Tavşan değil de hostes mostes.
Hoş geldiiiin....
Üzerine basmak derken ?
kizlar cok hossunuz ya
benim telin sarji bitiyor aksama gelirim artikin
Vücut çorabı var ya bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?