• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

Kızlar eve geldim ben yemek ısıtcam yicez yalnız weiss senden bişey rica edicem hani bugün konuştuğumuz kılıçdaroğlu başlığınınn kapatılmasını ister misin muneye mesaj yazıp ve konuya yazıp çünkü edebimutluluk yazmaya devam ediyor biri de yazcak filan kapansa daha iyi bence konuyu seç açtın sen isteyebilirsin

o da beceremiyo ki :60: benim öyle iki tane jartiyerimin ipi koptu :27:

kim yapıyo bunları böyle diyo sonra :9::9:

:27::27: Ucuzsa yırtın gitsin madem.

Kızlar eve geldim ben yemek ısıtcam yicez yalnız weiss senden bişey rica edicem hani bugün konuştuğumuz kılıçdaroğlu başlığınınn kapatılmasını ister misin muneye mesaj yazıp ve konuya yazıp çünkü edebimutluluk yazmaya devam ediyor biri de yazcak filan kapansa daha iyi bence konuyu seç açtın sen isteyebilirsin

Canım afiyet olsun ama weiss gideli epey oldu.:50:

Özel mesaj at istersen arada kaynamasın bu isteğin.

yok arkadaş benim burda kimseye güvencim kalmadı artık, gerçek hayatta ne kadar kanıyosam burda da öyle, benim bu kafayı değiştirmem lazım herhalde

yıllardır tanıdığım üyeler dışında herkese tedbirli yaklaşcam başka yolu yok
:27::27:

yok arkadaş benim burda kimseye güvencim kalmadı artık, gerçek hayatta ne kadar kanıyosam burda da öyle, benim bu kafayı değiştirmem lazım herhalde

yıllardır tanıdığım üyeler dışında herkese tedbirli yaklaşcam başka yolu yok
:27::27:

Hoş geldinnn.:3:

kız bunları bile 30 liraya satıyolar ya acaba bizim hatay pazarında yok mudur ki :27:

bu arada orda bi iç çamaşırcı buldum yurtdışından getiriyomuş evlere şenlik ya :52: hem de ucuz :52: bence kesin git :27:

seni biliyorum ben gibi seversin böyle şeyleri

peki ya sen canım :55:

Ben İstanbulda yaşıyorum, iletişim mezunuyum özel bi şirkette ( gsm operatörü ) iletişim uzmanı görevindeyim.

Son düzenleme:
Hakkaten şu Kılıçdaroğlu topici her şeyin bir karışımı gibi olmuş ya :27:

Kızlarr fantaziler filan maşallah. Benimki hiç anlamaz istemez iç çamaşırı bakarım gösteririm böyle ne gıcıklayıcı şeyler ama ne gerek var üzerinde kalmıcak ki diyo manyak utanma smileyi var burda telden çıkmıyoo hele jartiyer filan bi gelinlik altına giymiştim ilk gece güldü hep yaa.

Selam.:3:

Hayırlı olsun topiğin diyeceğim Sevdalinka ama maaşallah açılması ile sayfalarca ilerlemesi bir olmuş :9:

Kızlarr fantaziler filan maşallah. Benimki hiç anlamaz istemez iç çamaşırı bakarım gösteririm böyle ne gıcıklayıcı şeyler ama ne gerek var üzerinde kalmıcak ki diyo manyak utanma smileyi var burda telden çıkmıyoo hele jartiyer filan bi gelinlik altına giymiştim ilk gece güldü hep yaa.

Güldü mü,cidden mi ? :1::1:

Selam.:3:

Hayırlı olsun topiğin diyeceğim Sevdalinka ama maaşallah açılması ile sayfalarca ilerlemesi bir olmuş :9:

Sağ ol kuzummm.:54::54:

Back