Kaldığımız yerden devam :)

o zaman ben kelepçe olsam

Olur ama polis kelepçesi değil tülüşlü kelepçelerden ol

Boşver ya aöf okuyoruz da ne oluyor yine işsiz yine işsiz

Olur ama polis kelepçesi değil tülüşlü kelepçelerden ol

Boşver ya aöf okuyoruz da ne oluyor yine işsiz yine işsiz

aynen :/

esimin kuzeni kimya bolumunu bitirdi 4 senelik kiz is bulamiyor.. deneyim istiyorlar.. kardesim sen almazsa o almazsa bu kiz nasil is tecrubesi kazansin?

ay sorma yaa şimdiden final mi olur american ı izle işte arada kaç sezon olmuştu 3 veya 4 üst üste dizi izlemek daha güzel oluyor

Tamam elimdekileri bi azaltayım ona geçerim. Bi tane daha dizi indiriyorum da adını unuttum şimdi true lu bişilerdi adı

Olur olur her türlü makbul

minyonmu 170 boyunda 115 kiloyum çok minyonum çok arkadaş olarak eklimde seni gör beni hadi iyisin

Senin boy iyimiş ben klasik türk kızı boyunda Beni görende 20 yaşında sayıyor dövecem onları

pembik pembik hem de dimi

buyrun hanımlar

owww banada yollasana akşam lazım olur belki

true blod heralde bi boyum var zaten

Yok değil başka bi dizi bu bi sezon oynamış daha.
Bibi fotolara baktım şimdi anam ne çatlak hatunmuşsun Hoşuma gitti Hep böyle enerjik kal ya yüzünden belli vala neşen

kız bunları bile 30 liraya satıyolar ya acaba bizim hatay pazarında yok mudur ki

bu arada orda bi iç çamaşırcı buldum yurtdışından getiriyomuş evlere şenlik ya hem de ucuz bence kesin git

seni biliyorum ben gibi seversin böyle şeyleri

Çok güzel güzel şehir güzel yaş güzel bölüm

peki ya sen canım

Ohh ne guzel bir hafta izin alcm gece takilmak icin suraya kk dan acaip konular aciliyor en can alici yerde mesai bitiyor)ise gitmitiyor musun?sonra bir de koca davasi var

yok en kadınıyım ben kocamda sağolsun hiç bişey demek yatmama ma o erken yatıyor ben uyuyamıyorum kkda takılıyorum gündüzde öğlene kadar yatıyorum hayat bana güzel

bu arada iş gereği senin bulunduğun şehre gidip geliyorum zırt cırt bi ara konuşmak isterim

var da bende yok. gerçi bende pembe de yok. bende genel olarak kelepçe yok. niye yok. üzüldüm şimdi

Nerelere geliyorsun kız burda konuşalım tabi her zaman olur

gerçek niye yalan sölimki

kizlar siz yine gencsiniz zayiflarsiniz benim annem 107 kilo cikti kadincagaza soyleyemedim bile kafasina takacak daha cok diye 101 kilo saniyo kendini ama yasli hastaliklari var nasil verecek bilmiyoruz ne varsa genclikte var bu yasta kadina az ye desek bile yanlis anliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…