• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaldığımız yerden devam :)

bende daha fazla yaşlanmadan vermek istiyorum en azından sağlık için dizlerimde sorunlar olmaya başladı bile :19: benipek şaka değil mağlesef :18:

Yaslanmadan ne demek;ss ben de 33 um.bir kere kadinin en guzel oldugu yas:p bak kendini kilo vermeye odaklama zorla ayda bir kiloya odaklan.yedigin marjinal seyleri.kissan bile verirsin.kilo versen fistik gibi olursun boyun cok iii

ahahaha insanlar yedeklemiş yahu :D çok pahalı mı ki kız :37:

oralı mısın sen :D yalnız ne kadar gizemli konuşuyoruz küçücük şimdi tanıyan falan çıkıcak diye korkuyorum ya :52: biz ikimiz de izmirliyiz eşimle de şu lanet olasıca tayin işte :27:

misal bugün yegane ve biricik alışveriş merkezinde çay kahve içtik oturup yemin ediyorum oturur oturmaz müfettiş geçti ya sokağa çıktın mı tanıdık biri görmeden olmuyor :27:

:1: bilemiycem biz ikimizde balik burcu olarak fantastik degilde ormantik takiliyoruz canim :D

Aaaa bizim ev yakın o yegane alışveriş merkezine :27::27:
Sen burda mısın daha

işte ordan dümdüz merkeze doğru ilerleyip tam o garın ordan sağa kaptırıyosun ya bizim de oraya yakın yani baya ileride tabi anladın sen :27: :60:

pazartesiye kadar canım sonra ben de kendi görev yerime izmire dönüyorum :))

işte ordan dümdüz merkeze doğru ilerleyip tam o garın ordan sağa kaptırıyosun ya bizim de oraya yakın yani baya ileride tabi anladın sen :27: :60:

pazartesiye kadar canım sonra ben de kendi görev yerime izmire dönüyorum :))

Hıımm anladım biraz tarif etmek istediğin yeri :27: Evet ileride kalıyor. Eee belki yüz yüze görüşebiliriz de :1:

Gördüğüm en ilginç topic gözlerim yaşardııı ama hoiuma gitti:12:
Ben de kendimi tanıtam mı
20 yaşındayım üniliyim bekarım nişanlıyım buğadder:8:

eşim güler miydi bilmiyorum da mesela şu tavşan kulaklı olanlar falan bana komik geliyor neresi seksi ki onların ben gülmüştüm şahsen :52:

Benim esimi acmadigi kesin.leopar desenli bi geceligim vardi.ilk giydim ciktim yanina gulme krizine girdi tarzana benzemissin dedi:)hele tavsan kulak falan hic dusunemiyorum bile

yanlış kişiye soruyorsun,malum ben kaynana tarafını tutarım.:60:

:27::27:

eşim güler miydi bilmiyorum da mesela şu tavşan kulaklı olanlar falan bana komik geliyor neresi seksi ki onların ben gülmüştüm şahsen :52:

Tavşan değil de hostes mostes.:1::1:

Gördüğüm en ilginç topic gözlerim yaşardııı ama hoiuma gitti:12:
Ben de kendimi tanıtam mı
20 yaşındayım üniliyim bekarım nişanlıyım buğadder:8:

Hoş geldiiiin....:3::3:

pek anlamam ama uzerine bastigina gore biseyler tahmin ettim :D :D

Üzerine basmak derken ? :27:

Benim esimi acmadigi kesin.leopar desenli bi geceligim vardi.ilk giydim ciktim yanina gulme krizine girdi tarzana benzemissin dedi:)hele tavsan kulak falan hic dusunemiyorum bile

şaşırdım ya genelde erkekler öyle şeylere bayılır diye biliyorum ben hizmetçidir hemşiredir vs. :1:

Yok ya sanmam İzmirli tanıdıklarım bellidir genelde bekardır :1:

ay çok iyi o zaman yine de aramızda kalsın bu mevzu sen kimselere deme :60:

paranoyanın dibi :27:

sen okuyor musun orada :31: ya da burada mı diyeyim :60:

hadi çık toplu taşımada filmografik şekilde koşturalım birbirimize :9:

akrep = mıç mıç mıç :27::27:

benim de yükselenim balık :43: haha böyleyim :1:

:27::27:

Tavşan değil de hostes mostes.:1::1:

Hoş geldiiiin....:3::3:

Üzerine basmak derken ? :27:

kizlar cok hossunuz ya :D :1:

benim telin sarji bitiyor aksama gelirim artikin :16:

Back